Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
43 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sevgililer günü kutlamak şartmı? Sevgililer günü kimin icadı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

az önce bir adam geldi hediye 10 adet gül almış 50 tl para vermiş pazarlık yapmış en ucuz yüzük 60 tl dediğimde birde ondan alma gerksinimi duydu edim sende para çok herhalde çiçek almışsın yok bu yetmez birde yuzuk alayım dedim diyor peki dedim diğer günlerde hediyeleşiyormusunuz yok senede bir defa diyor buda düşündürücü bir olay
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    az önce bir adam geldi hediye 10 adet gül almış 50 tl para vermiş pazarlık yapmış en ucuz yüzük 60 tl dediğimde birde ondan alma gerksinimi duydu edim sende para çok herhalde çiçek almışsın yok bu yetmez birde yuzuk alayım dedim diyor peki dedim diğer günlerde hediyeleşiyormusunuz yok senede bir defa diyor buda düşündürücü bir olay
    ondan sonra sor bu arkadaşa daha ne yapayım onu çiçeklere altınlara boğdum der

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ondan sonra sor bu arkadaşa daha ne yapayım onu çiçeklere altınlara boğdum der
    burada konuşamayacagım şeyler yatıyordur altında
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burada konuşamayacagım şeyler yatıyordur altında
    aman ustam az çok tahmin ediyorum sen en iyisi konuşma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akşam evimde çorbam pişsin ALLAH saglık sıhhat versin bana göre hergün sevgililer günü biz eşimle 3 senedir karar aldık birbirimize bu özel günlerde hediye almıyoruz kendimizi kasmıyoruz ama yeri gelince hediyeleşiriz farklı zamanlarda mutlu olmak için o bana ben ona arada hediye alırız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgililerin günü olmaz anamız eşimiz onlar bizim için değerli varlıklardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgililer gününü saçma buluyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şart abi karı kız takımkı hep böyle günlere önem verirler hediye almazsan tribe baglarlar hele hele sana bir hediye alıp veripte kendine birşey alınmadıgını görürlerse hem sen ezilirsin hemde karşı tarafı deli edersin alıpta ödeyecegim diye göbeğin düşer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akşam tek bir gül verdim öptüm iş bitti daha ne olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kendi meslegimden konuşayım herkeste bir heyecan alamadınmı veremdinmi bu pahalı bu ucuz param yok kart çekermisin taksit yaparmısın eşim begenirmi vs. vs.
    arkadaşlar yıllarca dış odaklı bu tarz özel günlere gebe kaldık dünyanın çogu ülkesinin haberi bile yok bu sevgililer gününden ama biz kendimizi öyle şartlamışızki illakide kutlanacak paralar oluk oluk akacak!!!
    adam askeri ücretle çalışıyor taksitle tektaş almaya geliyor yaw aldıgın para belli diyorum neden kendini kasıyorsun eşim ondan istedi çok begenmiş diyor diyorum bak aynısının pırlanta olmayan ürünü var beşte bir fiyatına olmaz hayır ondan olacak diyor ayşede görmüş fatmada istiyor!!!
    milleti hep annler günü babalar günü sevgililer günü dogüm günü gibi ticari bir maksatla hep kıskaç altına almaya çalıştılar artık bu kafalardan sıyrılmak lazım bana göre hergün anneler günü babalar günü sevgililer günü çok şükür hepside yanımda ama ben bu alım zporlugu çeken ülkemde bu tarz özel günleri şartmış gibi uygulamaya karşıyım arkadaş kimse kusura bakmasın ecnebi zihniyetini bırakıp işimize gücümüze bakalım
    aynen katılıyorum...
    CİMBOMLU

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri