kendi meslegimden konuşayım herkeste bir heyecan alamadınmı veremdinmi bu pahalı bu ucuz param yok kart çekermisin taksit yaparmısın eşim begenirmi vs. vs.
arkadaşlar yıllarca dış odaklı bu tarz özel günlere gebe kaldık dünyanın çogu ülkesinin haberi bile yok bu sevgililer gününden ama biz kendimizi öyle şartlamışızki illakide kutlanacak paralar oluk oluk akacak!!!
adam askeri ücretle çalışıyor taksitle tektaş almaya geliyor yaw aldıgın para belli diyorum neden kendini kasıyorsun eşim ondan istedi çok begenmiş diyor diyorum bak aynısının pırlanta olmayan ürünü var beşte bir fiyatına olmaz hayır ondan olacak diyor ayşede görmüş fatmada istiyor!!!
milleti hep annler günü babalar günü sevgililer günü dogüm günü gibi ticari bir maksatla hep kıskaç altına almaya çalıştılar artık bu kafalardan sıyrılmak lazım bana göre hergün anneler günü babalar günü sevgililer günü çok şükür hepside yanımda ama ben bu alım zporlugu çeken ülkemde bu tarz özel günleri şartmış gibi uygulamaya karşıyım arkadaş kimse kusura bakmasın ecnebi zihniyetini bırakıp işimize gücümüze bakalım
Yer imleri