Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
43 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Sevgililer günü kutlamak şartmı? Sevgililer günü kimin icadı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğlenceli şeyler bunlar
    iyiki varda böle eleştiriyoruz işte.

ama gel gelelim bugun bakırköy meydanı
    istiklal caddesi (özellikle)
    beşiktaş çarşı
    ortaköy sahil
    kuurçeşme parkı
    sarıyer sahil tıklım tıklımdı... demekki bu işi önemseyen çok kişi var.
    15 yaşında çocukltan tut 50 yaşında amcaya kadar herkeste bi telaş

diceksinizki senin ne işin vardı oralarda. hanım adayının her zaman izini olmuyor, bugun izinli diye değerlendirdik. havada iyiydi ama hiç o sevgililer gunu ayarında değildik

zaten olay sevgililer gununu aşmış, hediye alma yarışı gunune dönmüş.. hiç işim olmaz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence de saçma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kendi meslegimden konuşayım herkeste bir heyecan alamadınmı veremdinmi bu pahalı bu ucuz param yok kart çekermisin taksit yaparmısın eşim begenirmi vs. vs.
    arkadaşlar yıllarca dış odaklı bu tarz özel günlere gebe kaldık dünyanın çogu ülkesinin haberi bile yok bu sevgililer gününden ama biz kendimizi öyle şartlamışızki illakide kutlanacak paralar oluk oluk akacak!!!
    adam askeri ücretle çalışıyor taksitle tektaş almaya geliyor yaw aldıgın para belli diyorum neden kendini kasıyorsun eşim ondan istedi çok begenmiş diyor diyorum bak aynısının pırlanta olmayan ürünü var beşte bir fiyatına olmaz hayır ondan olacak diyor ayşede görmüş fatmada istiyor!!!
    milleti hep annler günü babalar günü sevgililer günü dogüm günü gibi ticari bir maksatla hep kıskaç altına almaya çalıştılar artık bu kafalardan sıyrılmak lazım bana göre hergün anneler günü babalar günü sevgililer günü çok şükür hepside yanımda ama ben bu alım zporlugu çeken ülkemde bu tarz özel günleri şartmış gibi uygulamaya karşıyım arkadaş kimse kusura bakmasın ecnebi zihniyetini bırakıp işimize gücümüze bakalım
    CABBARİ kardeş yazılarını okuyorum her konuda seninle aynı fikirde olduğum gibi buradada aynı. niye elin gavurunun seçtiği günü sevgililer günü olarak kutluyoruz onlar bizim seçtiğimiz herhangi bir günü kutluyorlarmı nedir bu batı özentisi anlamıyorum.SELAMLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kutlamadım bile sevgilimle yaptığım tek şey el ele tutuşup gezmek oldu herzamanki gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CABBARİ kardeş yazılarını okuyorum her konuda seninle aynı fikirde olduğum gibi buradada aynı. niye elin gavurunun seçtiği günü sevgililer günü olarak kutluyoruz onlar bizim seçtiğimiz herhangi bir günü kutluyorlarmı nedir bu batı özentisi anlamıyorum.SELAMLAR
    Bende şunu anlamıyorum.
    Bu yazdıklarınız sizin bu konudaki düşünceniz. Saygıyla karşılıyorum. Sevgililer gününe saçma olduğunu düşünür eşinize sevdiğiniz kişiye hediye almaz veya dediğiniz gibi, ben istediğim gün veya istediğim zaman hediye alırım dersiniz. bu konuda kimsenin sizi yargılama hakkı olamaz. ama siz neden bu konuda sizdan başka şekilde düşünen kişilerin düşüncelerine saygı duymuyorsunuz ve devamlı sizden başka düşünen kişileri yargılıyorsunuz. Bu şekilde düşünenleri aşağılar gibi saçma, gavur icadı vs vs deyip hor görme cürretine kapılıyorsunuz. zaten bu memleketin başına ne geliyorsa bu ayrışma ve başkalarının düşüncelerine saygı duyulmadığı için geliyor.
    bu sevgililer günü için alınan hediyelerin iç piyasada ekonomine sağladığı katkıyı hiç düşündünüzmü binlerce esnaf bu gün dolayısı ile ekonomik gelir sağladığını. zaten bu tür özel günler bunun için yapılmaktadır. iç piyasadaki tüketimi arttırmak için. Anneler günü, babalar günü, sevgililer günü, öğretmenler günü vs. vs.
    Bırakın böyle basit düşünceleri, her kez istediği gibi düşünsün ve davransın.
    kimsede kimseyi düşüncelerinden dolayı yargılamasın.
    hepinize saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

conker senin düşüncen budur saygı duyarız ama bak kaç kişi mesaj yazmış kaç kişi olumlu kaç kişi olumsuz yazmış bir bak istersen
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başkasının düşüncesi beni hiç ilgilendirmez ben o düşünceye saygı duymak zorundayım. şimdi ben bu konuda benden başka düşünenleri dar görüşlü, kendini yenileyemeyen insanlar diye yorumlasam doğrumu yapmış olurum.
    Benim demek istediğim bu. sorun olaya yaklaşım şekli
    saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı conker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    başkasının düşüncesi beni hiç ilgilendirmez ben o düşünceye saygı duymak zorundayım. şimdi ben bu konuda benden başka düşünenleri dar görüşlü, kendini yenileyemeyen insanlar diye yorumlasam doğrumu yapmış olurum.
    saygılar.
    tamamda neden kızıyorsun sana şöyle yaptın böyle yaptınmı dedik istediğin yerde istediğin şekilde istediğin türde kutla bana ters sana dogru amenna
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı conker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    saygılar.
    conker yazını okudum tabiki hak verdiğim yönleri var yanlız şahsi görüşüm olayları çok ciddiye almışsın iç piyasa hareketlenir demişsin evet çok haklısın iç piyasa hareketleneceği gibi kredi kartı zedelerde dün 2 ye katlandı bizim insanımızda maalesef bir özenti varki en ii si bende olacak yada en ii sini ben alacağım cabbari ustanın şahsi görüşüm demesi şuydu böyle günlerde sevdiğine yada eşine vereceğin değer bir günle sınırlı kalmamalı yada maddiyata yada işin suyunu çıkarmamalı türünden bir yazısı olmuş ee hak vermemek de elde değil insan tabiki sevdiğine her şeyin en güzelini almak ister durumu iii olan alsında ama bunu hava için yapmak millete bunu gösteriş yaparcasına anlatmak yada ifade etmek sence ne kadar manevi bu da ayrı tartışılır saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dün bir adam geldi kart çekecek yetersiz bakiye dedi diğer kartı verdi kartını banka bolokelemiş bana senet yapalım falan filan diyor... yanı adam kısacası zaten borçtan her yone sıkılmış ama şartmış gibi almak istiyor bu beni rahatsız etti adama usulce anlattım cebindeki 10 lirayla git bir gül al dedim yani iş ticarethane borçlular çogalıyor ekonomiye darlık veriyor sonra krizde çıkar intiharlarda...
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri