REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Coship kullanıcı hataları ve cözümleri

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Coship kullanıcı hataları ve cözümleri

en cok karsılasılan sorunlar1) cihaz kırmızı ısıkta acılırken boot yazıyor ama yazılım almıyor genellikle yannız version da bu olur cünkü trident olsun coship ve muadili cihazlarda boot farkı vardır b21 b34 b39 b41 gibi bootlar vardır örnek boot 21 yani b21 attıgız yazılım b39 ise cihazınız boot yazar kırmzı ısıkta kalır veya b39 olan cihaz b21 yazılım attıgınızda gine aynı sorun kalır peki nasıl yazılım yükleriz loader acınız yazılımı seciniz tabi bu sırada cihazın fişi cekik olsun yazılımı secin yüklemeye calısır ozman fişi takın yüklemeye baslar good deyince fişi sökün takın

en cok karsılasılan sorunlar2)
    dayzek ayarı yapıyorum ama dayzek ayar almıyor örnek anten ayarlarına girdim turksat dayzek 1 yaptım sonra anten 2 deyip horbirt dayzek 2 yaptım ama cıkıyorum kaydetiyor ama gine aynı turksat1 horbirt 1 oluyor cözüm ilk önce turksat ayarlayın cıkın kaydetsin sonra bida girin hortbirt kaydetin cıkın sorun düzelicektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadasim benim bir sorunum var , receiverim adi AXIL AD600, Coship 2300 veya Starsat 1700 loaderle emulerimi attim oncelikle problemim yoktu simdi atarken ortasinda kaldi, simdi yeniden attim sonra yeni keyleri de attim amma bir turlu receiverimi acamiyorum.
    Once attimda "Good" yaziyor amma orada kitleniyor.
    Sonra acinca "Boot" yaziyor sonra bunu gosteriyor "!!!!"
    Ne yapmam gerekiyor, Acele bir cevap yazarsan çok menmun olurum, Yeni yillin kutlu olsun, basarilar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri