Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dijital Borsa kampanyası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dijital Borsa kampanyası

Dijital Borsa forum üyelerine özel bir kampanya düzenlemiş. Dreambox 800 hd pvr klon 490 lira diyor. İnternet sitelerine bakıyorum. 500 lira diyor. Almak için tıklıyorum fiat 530 lira oluyor. Ben bu işi anlamadım. Kampanya yapıyorsanız fiat 490 lira olması lazım. Kredi kartı tek çekim olmasına rağmen faiz biniyormuş. Dijital Borsa ya reklamını kaldırsın, ya da reklama uygun hareket etsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FYAVUZ1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dijital Borsa forum üyelerine özel bir kampanya düzenlemiş. Dreambox 800 hd pvr klon 490 lira diyor. İnternet sitelerine bakıyorum. 500 lira diyor. Almak için tıklıyorum fiat 530 lira oluyor. Ben bu işi anlamadım. Kampanya yapıyorsanız fiat 490 lira olması lazım. Kredi kartı tek çekim olmasına rağmen faiz biniyormuş. Dijital Borsa ya reklamını kaldırsın, ya da reklama uygun hareket etsin.
    Konuyla ilgili kendileri görüşecem
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım sitedeki fiyatlar nakit fiyatları kredi kartı ile aldığınız zaman banka komisyonu binmektedir

Süpersattan geldiğinizi söyleseniz zaten size 490 TL fiyat verilirdi ama bu nakittir kredi kartı ile değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı LeMuReT* Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım sitedeki fiyatlar nakit fiyatları kredi kartı ile aldığınız zaman banka komisyonu binmektedir

Süpersattan geldiğinizi söyleseniz zaten size 490 TL fiyat verilirdi ama bu nakittir kredi kartı ile değil
    Hemen yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Supersat forumdan geldiğimi söyledim. Nakit diyorsunuz kredi kartı nakit değil mi? Kredi kartına nasıl banka komisyonu biniyor anlamadım. Kampanya yapıyorsanız şartlarına uyacaksınız. 490 lira da 40 liralık komisyon mu olur?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FYAVUZ1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hemen yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Supersat forumdan geldiğimi söyledim. Nakit diyorsunuz kredi kartı nakit değil mi? Kredi kartına nasıl banka komisyonu biniyor anlamadım. Kampanya yapıyorsanız şartlarına uyacaksınız. 490 lira da 40 liralık komisyon mu olur?
    arkadaşım bu komisyon olayını bankalarda ticari hesapları olanlar daha iyi bilir benim 5 bankada ticari hesabım var mesela daha dün 550 tl lik bi ürün sattık 7 taksit yaptık karta hesaba 499 tl para düştü banka komisyon alıyor senden sen karta nekadar taksit yaparsan yap banka komisyonunu alır geri kalan parayıda hesabına atar hepsi bukadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nakit demek havale demektir arkadaşım kredi kartı nakit değildir ve komisyonu vardır bize gelen bir para olsa amenna bankanın aldığı komisyon buna bişey yapamıyoruz zaten düşük kar marjları ile satış yapıyoruz üzgünüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı LeMuReT* Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nakit demek havale demektir arkadaşım kredi kartı nakit değildir ve komisyonu vardır bize gelen bir para olsa amenna bankanın aldığı komisyon buna bişey yapamıyoruz zaten düşük kar marjları ile satış yapıyoruz üzgünüm
    Ben DM 800 HD PVR cihazını banka havalesi ile ve kargo dahil kaç liraya alabileceğim. Süpersatforumdaki kampanya hala geçerli mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet geçerli banka havalesi ile kargo dahil 490 TL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ticaretten anlamıyorsunuz galiba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu kapandı. Cihazım kargoya verildi. Yönetici arkadaşlar konuyu kapatabilir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri