Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Türk Telekom 7den 7 ye bedava! Þubat 2010 Kampanyasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Türk Telekom 7den 7 ye bedava! Þubat 2010 Kampanyasý

Türk Telekom, 14 Þubat 2010 tarihinde baþlayacak olan 7'den 7'ye Bedava Kampanyasý ile ev telefonundan akþamdan sabaha bedava konuþturmaya devam ediyor. Kampanya 1 Mart 2010 tarihine kadar geçerli olacak.

Türk Telekom, Bayram Kampanyasý ile baþladýðý, yýlbaþý ve yarý yýl kampanyalarý ile sürdürdüðü bedava konuþma kampanyalarýna bir yenisini daha ekliyor. Geçtiðimiz Kurban Bayramý ve yýlbaþýnda ikiþer günle baþlayan, yarý yýl kampanyasý ile 1 hafta boyunca sunulan bedava dakikalarýn kullaným süresi, Türk Telekom müþterilerinin gösterdiði yoðun ilgi nedeniyle "7'den 7'ye Bedava Kampanyasý" ile iki haftaya çýkýyor.

Sevgililer Günü (14 Þubat 2010) itibariyle baþlayacak ve 1 Mart 2010 tarihine kadar sürecek olan 7'den 7'ye Bedava Kampanyasý'nda, Türk Telekom hattý olan herkese akþam 19.00'dan sabah 07.00'ye kadar yapýlacak olan þehiriçi ve þehirlerarasý yönündeki aramalar bedava olacak.

Þubat Kampanyasý'na iliþkin olarak görüþlerini dile getiren Türk Telekom Satýþ Baþkaný Aydýn Çamlýbel, þunlarý söyledi: "Bayram ve yýlbaþý döneminde ikiþer günle baþladýðýmýz, yarýyýl tatili döneminde de 1 hafta uyguladýðýmýz bedava dakika sunan kampanyalarýmýz, müþterilerimiz tarafýndan yoðun ilgi gördü. Yarýyýl kampanyasý döneminde konuþma trafiðimizin akþam 19.00 sabah 07.00 saatleri arasýnda 2 katýna çýktýðýný ve tüm gün trafiðimizde de yüzde 24 artýþ olduðunu gözlemledik. Ayný zamanda kullanýcýlardan çok olumlu geri dönüþler aldýk. Bu doðrultuda 7'den 7'ye Bedava Kampanyasý'ný düzenleyerek müþterilerimizin daha uzun bir dönemde bedava görüþme yapabilmesinin önünü açtýk. Müþterilerimizin hayatýna deðer katan kampanyalar düzenlemeye devam edeceðiz."

Tüm bireysel müþterilerin faydalanabilecekleri ve iki hafta boyunca devam edecek olan kampanya için herhangi bir baþvuru ya da taahhüt gerekmiyor. Bu kampanyada 3 bin dakikalýk adil kullaným limiti uygulanýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bazan bu iþler iyi oluyor helal telekoma

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ewet ülkemizde bazen böyle iyi þeylerde oluyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayýrlý olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

milletimize hayýrlý olsun,rekabet her zaman iyidir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

akþam 7de para yazan þalteri kapatýyorlar galiba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu nasýl iþ ben anlamýyorum hesaplý at tarifesindeyim ve bana kampanyaya dahil degilsin denildi konuþupta fatura ya yansýrsa cacýk olur hangi tarifelerde geçerli bu 07:00 * 19.00 bilen söylesin pls.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sercol Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu nasýl iþ ben anlamýyorum hesaplý at tarifesindeyim ve bana kampanyaya dahil degilsin denildi konuþupta fatura ya yansýrsa cacýk olur hangi tarifelerde geçerli bu 07:00 * 19.00 bilen söylesin pls.
    Herhalde bu 19.90 tarifesi var sanýrým onda bedava olabilir ama hiç bir tarifeden vs bahsetmiyorlar türk telekom bu konustun der alýr parayý benim su an yanýmda telefon ama aramam kimse adsl olmasa sabit teli kullanmaz bile
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Herhalde bu 19.90 tarifesi var sanýrým onda bedava olabilir ama hiç bir tarifeden vs bahsetmiyorlar türk telekom bu konustun der alýr parayý benim su an yanýmda telefon ama aramam kimse adsl olmasa sabit teli kullanmaz bile
    serkan hoca bildiðim kadarýyla bu kampanya herkes için geçerli.adsl konusunda ayný düþünüyorum SELAMLAR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri