arkadaşlar su cakmaklıga takılan radya frekansı ile mp3 dinlenen cihazlar var..bunlar hakkında bilgisi olan varmı..parzit yapıyo hemen bozuluyo falan diyolar bi marka önerebilirmisinz..kullanan varsa
arkadaşlar su cakmaklıga takılan radya frekansı ile mp3 dinlenen cihazlar var..bunlar hakkında bilgisi olan varmı..parzit yapıyo hemen bozuluyo falan diyolar bi marka önerebilirmisinz..kullanan varsa
sehir içinde çok randumanlı değil radyo frekanslarıyla çakışma yaptığı için istanbulda öyle ama senin bulunduğun konumda ne olur bişey diyemem bozulma konusuda senin şansına kalımış bozulanlarda genelde versiyon hataları oluyor
yok bizim burda boş frekans cok frekans cakışması olmazda kullanımda arıza durumu olurmu..söyle iyi bi marka varmı araştırdım bildik bi markanın yok kendi piyasasında un yapmış marka varsa onu soruyom ben..
iyi bi markanın bildiğim yok ama tavsiyem aldığın zaman sorun olduğunda rahatça çözülebilcek bişey al derim yani sana yakın ve servisi çok olan bi marka
teknoloji mağzalarına baktım tek marka var onuda tavsiye etmediler..nete baktım bi kaç değişik marka var yorumları okudum ondada kimisinin iyi kimisinin kötu cıkmış..bu gidişle gözumuzu kapatıp sansa alacam artık ne cıkarsa..yargıc ayrıca teşekkurler gecenin bi yarısı cvp yazmışın sağolasın..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri