REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: dreamboxs 500s kırılma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreamboxs 500s kırılma

arkadaşlar 1 hafta önce dream500 aldım fakat bazı kanallrda kırılma oluyor
    üzerinde gemini 420 yülkü idi 430 yükledim fakat yine kırılmalar cihazın fişini adaoptör girişinden çekip 2 veya 3 dakia sonra taktığımda kırılmar başlıyor aynı cihazdan arkadaşımdada var beraber aldık fakat onun cihazında hiç kırılma olmuyor imajı yükleyip cihzı çalıştırdığımda kırılma olmuyor fakat adaptör ğirişinde çıkartıp taktıpımda oluyor.yardımlarınızı bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tahaesin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 1 hafta önce dream500 aldım fakat bazı kanallrda kırılma oluyor
    üzerinde gemini 420 yülkü idi 430 yükledim fakat yine kırılmalar cihazın fişini adaoptör girişinden çekip 2 veya 3 dakia sonra taktığımda kırılmar başlıyor aynı cihazdan arkadaşımdada var beraber aldık fakat onun cihazında hiç kırılma olmuyor imajı yükleyip cihzı çalıştırdığımda kırılma olmuyor fakat adaptör ğirişinde çıkartıp taktıpımda oluyor.yardımlarınızı bekliyorum

kırılma derken şifreli yayınlardamı oluyor yoksa normal kanallarda da bu varmı şifreli yayınlarda ise server falan varsa cok kişinin kulanmasından kaynaklanan bir sorun olabilir diger türlü adaptörü degiştirin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dream box kırılma

kardeşim benim sorunuma cevap yazdığınız için teşekkürler.
    benim cihazda şifreli yada şifresi bazı kanallarda kırılma yapıyor örneğin eutelsat v3 şifresiz yayın yapan TRT kanallarında kırılma oluyor şifreli bazı kanallrda kırılma olmuyor ayrıca surverda yüklü cihazda.aynı makinadan arkadaşımınada var onun cihazı benim antene taktığımda kırılma olmuyor.saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çanak ayarı veya kablo olabilir sorunun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sistemde diğer dream box sorunsuz olarak çalışıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tahaesin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynı sistemde diğer dream box sorunsuz olarak çalışıyor
    Aldıgınız yere başvurun donanımsal bir hatta olabilir anlaşılan yazılımsal bir hatta görünmüyor yani imgelerden kaynaklanan yada dosya eksikliginden kaynaklanan bir hatta yok cihazda aldıgınız yere başvurun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen dandik tünerli makina almışsındır alps tünerli makina aldıgında böyle bi problemin kalmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşının makinasının tüneri iyidir ama senin ki iyi degildir bu makinalarda tüner farkı çok önemli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım aynı sistemde aynı model başka bir cihaza normal çalışıp ve ondan aldığın backup dı senın cihaza yuklediğin zaman problem devam ediyorsa cihazını aldığın firmaya başvur çaresine baksınlar . senin için geçen her an dezavantajdır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dreamboxda kırılma

arkadaşım çaresine baksınlar demişsin.çaresi hakkında bir bildiğin varmı.?
    varsa söylede bizde öğrenelim.ayrıca bu cihazların tuneri piyasada satılıyormu.
    şimdiden teşekkürler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri