REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Kurban olayım bırakın cezasını ben vereceğim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kurban olayım bırakın cezasını ben vereceğim

PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın Kenya’da yakalanıp Türkiye’ye getirilmesinin 11’inci yıldönümünde Diyarbakır başta olmak üzere pek çok kent savaş alanına döndü. Diyarbakır Bağlar İlçesi Öğretmenler Caddesi’nde yola barikat kurup polise taş atan 13 yaşındaki bir çocuk, polisin olaya müdahale ettiği sırada evine kaçmak isterken yakalandı.
    video: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. siyasete teröre çocukları alet edenleri kınıyorum lanet olsun diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yani bizim çocuklarımız yapsa ne anne nede baba dinlerler onların anneleride babalarıda aynı ne ceza verilmesi gerekiyosa kanun herkeze aynı uygulanmalı sanki o çocuk bi daha taş atmayacakmı şimdi boşuna kendimiizi kandırmayalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f.pala Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yani bizim çocuklarımız yapsa ne anne nede baba dinlerler onların anneleride babalarıda aynı ne ceza verilmesi gerekiyosa kanun herkeze aynı uygulanmalı sanki o çocuk bi daha taş atmayacakmı şimdi boşuna kendimiizi kandırmayalım
    atacak pala maalesef bu cehalet olduğu sürece o çocuk o polise tekrar taş atacak otobüslere molotofda atacak büyüdüğündede çocuğuda aynısını yapacak şu çocuğa bak pala devletine polise ne kadar kinle büyüyor bunu işlerin bu haddeye gelmesine müsade eden bir nevi çanak tutan şimdiki hükümet dahil ikdidara gelen tüm beceriksizlerde bir görsünler bir çocuğa sahip çıkılmadığında ona okul yapıp eline kalem veremeyip cahil yetiştirildiğinde bir cahilin zihninin nasıl yıkanabileceğini belkide bunu yapması için eline 3 beş para tutuşturulduğunu, o iti hala imralıda hala yaşatanlar haburda şerefsizleri bir gecede yargılayıp hepsi suçsuzdur deyip serbest bıraktırıpta haburda halay çektrenler tbmm ine terörün girmesine izin verenler ilkokul kitabına kürdistan haritasını çizecek kadar kendilerinde bu hakkı görmelerine izin verenler doğudaki her insana pkklı muammelesi yapıp aşağılayan hakir görüp dışlayan oraları yoksulluğa açlığa mahkum edenler o çocuğu görsünlerde insanlıklarından utansınlaaaaaaaaaaarr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri