REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: türkiye demokrasiyemi cematlerin kucağınamı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart türkiye demokrasiyemi cematlerin kucağınamı

arkdaşlar bu güzel ülkemiz nereye gidiyor! yıllardır ülkemizde olmayan demokrasiye adım adım ilerliyormuyuz yoksa cumhuriyet öncesindeki gibi şeyhlerin tarigatların cemaatlerin diktatörlğünem gidiyoruz. şimdi yıllardır ülkemizi yöneten gladyodan derin devlatten söz edlir bunların üzerine gidilemez hesp sorulamazdı. bu hükümet bir ergenekon terör örgütü çıkardı ortaya suçlu suçsuz kendinden olmayanları doldurdu içeri ben bunları yakaladım 50 yılın karanlık olayların aydınlatacağım türkiyeye demokrasi getireceğim diyor.bunların içinde gerçek suçluda olabilir onların cezalarını sonuna kadar çekmelerni diliyorum.ama orada öyle insanlar varki suçları sadece vatansever ve tayyipe mualefet etmeleri demokrasi böyle herhalde biyat edeceksin .şimdi birde yandaşlara bakalım. deniz feneri davası ! deniz feneri gibi pekçok yandaş davalar var belgeli kanıtlı onlardan ne hesap soruluyor ne de bir ifade alınıyor ergenekonun üzerine gidende suçluluklar ispat edilmemiş insanları hapis yatıranT.C. hatimi ve savc deniz feneri ve benzeri olayların belgesi kanıtı variken onlara hesap sıramayan da T.C hakimi ve savcısı o zaman bu nasıl demokrasi .işte size taze bir örnek erzincan savcısı ismal ağa cemaatinin üzerine gitti diye bu gün ergenekon terör örgütü suçlamasıyla gözaltına alındı. ben hukukcu değilim ama hukukcular HSYK 'nın izni olmadan alınamaz diyorlar.şimdi bunu gören hakimler ve savcılar ne yapsın. bakan ismail ağa cemaatine dokunma diye savcıya telefon edrse dokunanları kim koruyacak.demokratik bir ülkede bunların hiçbiri olmayacağına güre şimdi siz karar verin türkiye nereye gidiyor işte .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben o Fethullah efendinin ÇOK sevdiği ÜLKESİNE na zaman döneceğini gerçekten çok merak ediyorum.!! Şimdi AMERİKA da oturduğu yerden ellerini ovuşturup kendi ile nasılda
    gurur duyuyordur..!!!!!!!! Öyleya artık RESMEN Yargı 2 ye bölünmüştür.Gözün aydın Fethullah efendi gözyaşları ile vaaazlar verirdin bir zamanlar şimdilerde ise ÜLKEDE senin sayende hergün gündem var helal olsun sana sen ne Adammışın Tebrikler.!!! pkk en son yaptığı saldırıyı üstlenmese bu olay aynen TSK ya ihale olacaktı öyleya Başbakan yardımcımız bunu açıkça dile getirmedimi.! Baktı pkk olmayacak bari dedi KANDİLDEN açıklama yapalımda AKP en azından TSK yı yıpratmasın. Vay benim Ordum vay ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..

Kendinle gurur duyabilirsin Fethullah efendi....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kesmin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkdaşlar bu güzel ülkemiz nereye gidiyor! yıllardır ülkemizde olmayan demokrasiye adım adım ilerliyormuyuz yoksa cumhuriyet öncesindeki gibi şeyhlerin tarigatların cemaatlerin diktatörlğünem gidiyoruz. şimdi yıllardır ülkemizi yöneten gladyodan derin devlatten söz edlir bunların üzerine gidilemez hesp sorulamazdı. bu hükümet bir ergenekon terör örgütü çıkardı ortaya suçlu suçsuz kendinden olmayanları doldurdu içeri ben bunları yakaladım 50 yılın karanlık olayların aydınlatacağım türkiyeye demokrasi getireceğim diyor.bunların içinde gerçek suçluda olabilir onların cezalarını sonuna kadar çekmelerni diliyorum.ama orada öyle insanlar varki suçları sadece vatansever ve tayyipe mualefet etmeleri demokrasi böyle herhalde biyat edeceksin .şimdi birde yandaşlara bakalım. deniz feneri davası ! deniz feneri gibi pekçok yandaş davalar var belgeli kanıtlı onlardan ne hesap soruluyor ne de bir ifade alınıyor ergenekonun üzerine gidende suçluluklar ispat edilmemiş insanları hapis yatıranT.C. hatimi ve savc deniz feneri ve benzeri olayların belgesi kanıtı variken onlara hesap sıramayan da T.C hakimi ve savcısı o zaman bu nasıl demokrasi .işte size taze bir örnek erzincan savcısı ismal ağa cemaatinin üzerine gitti diye bu gün ergenekon terör örgütü suçlamasıyla gözaltına alındı. ben hukukcu değilim ama hukukcular HSYK 'nın izni olmadan alınamaz diyorlar.şimdi bunu gören hakimler ve savcılar ne yapsın. bakan ismail ağa cemaatine dokunma diye savcıya telefon edrse dokunanları kim koruyacak.demokratik bir ülkede bunların hiçbiri olmayacağına güre şimdi siz karar verin türkiye nereye gidiyor işte .
    savcı ismail ağa cemaatinin üzerine neden gitmiş?
    ismail ağa cemaati ne yapmış? terör falanmı? :49: kılık kıyafetleride pek uygun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umarım demokrasiyedir cematlerin kucağına olmaz saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Al sana 1 ayrıştırma konusu daha
    Koca TÜRKİYE CUMHURİYETİ hiç bir yere gitmiyor.
    Onu bir yere götürmeye kimsenin gücü yetmez.
    Bu ülkede ne kadar çemaatler Fethullah gülenler varsa o kadarda Bülent ersoylar zeki mürenler hırsızlar dolandırıcılar vs vs var. hep var olmuştur ve var olacaktır. Sorun başkasının yaşam tarzına müdahele olursa o zaman başlar. İstanbulda İzmirde Bursada yaşayanlar ile Erzurumda Diyarbakırda Giresunda yaşaya insanlarla aynı düşüncede olmasını imkanı varmı. Erzurumda yaşayanlar daha tutucu daha dindar ve cemaat ve gülen kesimine daha yakın insanlar, onlardan nasıl İstanbul veya İzmirdeki insanlar gibi aynı hayat görüşüne sahip olmasını nasıl düşünürsünüz. her şeyden önce çevresi buna müsade etmez.
    çevre baskısı denen toplumsal etkileşme bu işte. nasıl İstanbul modada, İzmirde sahilde molla kılıklı sakallı bir kişiye soğuk baktıkları gibi. Bir toplumun değişmesi uzun seneler alır.
    Amerikada diğer gelişmiş ülkelerde bu tür tarikatler şeyhler şıhlar yokmu sanki. Bu insanların düşünce tarzı ne kadar bizlere ters gelsede bu insanları olduğu gibi kabül etmemiz lazım, Siyasi liderlerin yaptığı gibi Düşman gibi görürsen toplumu birbirine düşürürsün şimdiki olduğu gibi.
    Sorun eğer başkasının yaşam tarzına müdahele olursa o zaman başlar Ak parti 7 senedir iktidarda kimin yaşam tarzına müdahele etti ben görmedim! benmi bilmiyorum yoksa. Avrupa birliğine girmek için hiç bir hükümetin vermediği uğraşı veren, avrupa medeni kanunlarını uygulamaya çalışan, Yeni bir sivil anayasa için muhalefetle, ilerici dediğiniz o sosyal demokratlarla gırtlak gırtlağa mücadele eden başka bir parti varmı.
    nerde sizin o ilerici partileriniz, nerde ülkeyi daha ileriye götürecek önerileri...
    ben yalan ve iftiradan başka bir şey görmüyorum.
    neden kimse homo****üelle çoğalıyor ülke nere gidiyor homolaşıyormu diye bir şey demiyorda.
    Ben o Fethullah efendinin ÇOK sevdiği ÜLKESİNE na zaman döneceğini gerçekten çok merak ediyorum.!!
    arkdaşlar bu güzel ülkemiz nereye gidiyor! yıllardır ülkemizde olmayan demokrasiye adım adım ilerliyormuyuz yoksa cumhuriyet öncesindeki gibi şeyhlerin tarigatların cemaatlerin diktatörlüğünemi gidiyoruz.
    Diyor ve başkalarının yaşam tarzlarını ve inançlarını sorgulama hakkını kendinde buluyor.
    Atatürkün dediğibi gibi
    Türk istiklâli ve Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza olacaktır.
    Ama başkalarını inanç ve düşüncelerine müdahele ederek değil.
    Hepinize saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ülke hiç bir yere gitmez merak etmeyin evet bir savcı tutuklandı ergenekondan içeri girenlerede masum dediler ama ortaya cıkan ses kasetleri var bu ülkede irtica diye bir tehdit yok hiç bir siyasi parti bu ülkeye seriaatı getiremez 28 şubatta bu ülkenin 60 milyar doları gitti kimin masum kimin suçlu olduguna zaman karar verecek ve herkes sunu bilsinki sandıkla gelenler ancak sandıkla gider herkese saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

osmanın sorduğu soruya dikkat gercekten cemaat ne yapmış önemli olan bu yoksa cemil ciceğin savcıyı dehtid etmesi değil 2 senedir süren ergenekon davalarında ölen kalanlar hala suçlu değil onlar sadece gündem yazık ya millet ac işsiz ama nedemiş cicek ismail ağa cematiyle uğraşırsan oy kaybına uğrarız önemli olan bu oy yoksa 8senedir ne yaptıkları ortada şimdi son habur olayından sonrada ortaklık iyice bekişti durmak yok iktidara giden her yol mübah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu kapanmıştır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri