arkdaşlar bu güzel ülkemiz nereye gidiyor! yıllardır ülkemizde olmayan demokrasiye adım adım ilerliyormuyuz yoksa cumhuriyet öncesindeki gibi şeyhlerin tarigatların cemaatlerin diktatörlğünem gidiyoruz. şimdi yıllardır ülkemizi yöneten gladyodan derin devlatten söz edlir bunların üzerine gidilemez hesp sorulamazdı. bu hükümet bir ergenekon terör örgütü çıkardı ortaya suçlu suçsuz kendinden olmayanları doldurdu içeri ben bunları yakaladım 50 yılın karanlık olayların aydınlatacağım türkiyeye demokrasi getireceğim diyor.bunların içinde gerçek suçluda olabilir onların cezalarını sonuna kadar çekmelerni diliyorum.ama orada öyle insanlar varki suçları sadece vatansever ve tayyipe mualefet etmeleri demokrasi böyle herhalde biyat edeceksin .şimdi birde yandaşlara bakalım. deniz feneri davası ! deniz feneri gibi pekçok yandaş davalar var belgeli kanıtlı onlardan ne hesap soruluyor ne de bir ifade alınıyor ergenekonun üzerine gidende suçluluklar ispat edilmemiş insanları hapis yatıranT.C. hatimi ve savc deniz feneri ve benzeri olayların belgesi kanıtı variken onlara hesap sıramayan da T.C hakimi ve savcısı o zaman bu nasıl demokrasi .işte size taze bir örnek erzincan savcısı ismal ağa cemaatinin üzerine gitti diye bu gün ergenekon terör örgütü suçlamasıyla gözaltına alındı. ben hukukcu değilim ama hukukcular HSYK 'nın izni olmadan alınamaz diyorlar.şimdi bunu gören hakimler ve savcılar ne yapsın. bakan ismail ağa cemaatine dokunma diye savcıya telefon edrse dokunanları kim koruyacak.demokratik bir ülkede bunların hiçbiri olmayacağına güre şimdi siz karar verin türkiye nereye gidiyor işte .
Yer imleri