REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: idman tv bisleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 idman tv bisleri

formdaki ustalarımız dan ricam yalınca nex süper plus usb cihazlarla ilgili bu azeri kanalların bis girişleri ile ilgili bilen arkadaşlar ve ustalarımız yardımcı olsunlar açanlar varmı açılırsa bilgilerini burda paylaşalım malum maçlar var yarın butün nex süperplus kullanıcılardan yardım rica ediyorum

(konu sadece nex süperplus usb cihalarla ilgili işlenirse iyi olur)
    Konu star37 tarafından (17-02-2010 Saat 16:50 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

he vallah bizde izleyemiyoruz.lütfen yardım.........................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadasım yayınlar acık ızlenebılıyo.
    Sen oncelıkle cıhazından sunları yap

1-MENU
    2-CİHAZ BİLGİSİ
    3-KIRMIZI TUŞ
    4-1234 ile açılır aynı şekilde kapanır

Sonrada *** lerı buradan bakarak gir Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu swerrt tarafından (17-02-2010 Saat 15:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart içtimaitv

arkadaşım senin yazdıgınla ne alaka biz keyleri giriyoz ama açmıyor nasıl girileçegine biliyoz ama *** ne cıhaz suuny 14005

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yoran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım senin yazdıgınla ne alaka biz keyleri giriyoz ama açmıyor nasıl girileçegine biliyoz ama *** ne cıhaz suuny 14005
    menü+2580 yaz *** bölümü cıkar orada biss yazar taploya gel frakans yazan yerden devam et 11554 yazar oraya gelince ok de 10968 yaz oraya alttaki yereke keyleri gir ok de cık izlersin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    menü+2580 yaz *** bölümü cıkar orada biss yazar taploya gel frakans yazan yerden devam et 11554 yazar oraya gelince ok de 10968 yaz oraya alttaki yereke keyleri gir ok de cık izlersin
    ben bu konun genelde nex süper pluslar için işlenmesini istemiştim vede nex bölümünde açtım konuyu her cihaz için kendi bölümünde konu açılırsa daha iyi çözüm bulacağımızı sanıyorum yoksa hepsi bir birine giriyor konuların saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar şu anda kanallar açık bende acaba şifresiz mi yayın yapıolar şuanda yardımcı olursanız sevinirim??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende de next 2000 süper plus var eskiden cihaz bilgisine kırmızı tusa basınca şifre sruyordu.ancak gecen gün forumdan yazılım yükledm ve menüler değişti.biss yerleri değişik olmuş.şimdi ki yazlımda cihaz versiyon bilgisi yazıyor ona tıklıyorum boş ekran geliyor kırmıza basınca bişi olmuyor (nba tv,rustavi 2 açık)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

taplin 9000 fta açamıyorum yardımmm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben next ye 2000 cx süper plas kulanıyorum yanlız fakat bende içtimai tv paketeki kanalar çıkmıyor sinyal yok diyor ne yapaplazım bana yardımcı olursanzı sevinirim akşama maçlarda var yardımcı olursanzı sevinirim frekansı girdim yeni olan 10968 h 11200 bana yardımcı olursanıoz sevinirim kısa zamanda cevap veren olurs sevinirim şimdidemn çok teşekürler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri