REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: idman tv bisleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asilhan_35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben next ye 2000 cx süper plas kulanıyorum yanlız fakat bende içtimai tv paketeki kanalar çıkmıyor sinyal yok diyor ne yapaplazım bana yardımcı olursanzı sevinirim akşama maçlarda var yardımcı olursanzı sevinirim frekansı girdim yeni olan 10968 h 11200 bana yardımcı olursanıoz sevinirim kısa zamanda cevap veren olurs sevinirim şimdidemn çok teşekürler
    Büyük ihtimal canak ayarı bozuk ince ayar gerekiyor, tabi lnb duruş açısıda önemli

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Büyük ihtimal canak ayarı bozuk ince ayar gerekiyor, tabi lnb duruş açısıda önemli

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynı sinyal yok yazısı bendede çıkıyor ama çanağıın ayarında herhangi bir bozukluk yok sinyal zayıf olabilirmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynı sinyal yok yazısı bendede çıkıyor ama çanağıın ayarında herhangi bir bozukluk yok sinyal zayıf olabilirmi?
    Bu paket yayının sinyali zayıf. çanağınızın ayar doğruluğunu neye göre tespit ettiniz,diğer yayınların hepsini alabiliyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu idman tv nin sinyal sorunları cozuldumu bende hala kesik kesik yayın yapıyor acaba sizlerdede boylemi arkadaslar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Olabilir arkadaşım Türksat uydusundaki bazı kanallar frekansları iyi ayar gerekiyor
    örnek vermem gerkirse, Ntv, skytürk,stv, cine5 gibi frekanslar ve şimdiki Azeri kanalları gibi tabi resimdeki vermiş oldugum Lnb ayarlarıda çok önemli, zaten çogu arkadaş sinyal yok diyor'ya onların çogunun lnb ayarı olumsuzdur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı star37 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    formdaki ustalarımız dan ricam yalınca nex süper plus usb cihazlarla ilgili bu azeri kanalların bis girişleri ile ilgili bilen arkadaşlar ve ustalarımız yardımcı olsunlar açanlar varmı açılırsa bilgilerini burda paylaşalım malum maçlar var yarın butün nex süperplus kullanıcılardan yardım rica ediyorum

(konu sadece nex süperplus usb cihalarla ilgili işlenirse iyi olur)
    ya hadi yok mu bissss

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydusu sağlam olanda sinyal sorunu yok fakat bizde şifreye girdi şu an ICTIMAI TV, dolayısıyla GS maçını seyredemeyeceğiz. Varmı yardımcı olacak arkadaş rica etsem?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende idman tv diye bir kanal yokki.yazıyorum frekansları çıkmıyor hiç bir şey buunamadı yazıyor
    şebeke falan açık durumda ama hiç bir şey çıkmıyor o frekans ta.yardımcı olurmusunuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar içtimai tv açmıyor.bilgisi olan varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bis yardım ictimai tv

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri