REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: içtimai tv biss...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart içtimai tv biss...

sayın ustalar benim sorunum içtimai tv ye açamıyorumcıhazım suuny 14005 ne yaptıysam olmuyor uydudan günçelledim olmadı elle *** girdim olmadı bir zahmet nasıl yapılacak bilen varsa tarif ede bilirmiziniz şimdiden teşekkürler saygılar ya keyler yanlış ya ben yanlış yapıyom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bendede SUNNY FTA 14000 VAR bendede kendi güncellio ama KEYler değişti bende açamıorum yalnız elimde bir çözüm var doğruluqunu bilmiorum bi dene istersen;Radyodan CYS INTERFIRST(12544 Hor 24000) radyosuna gelip sonra TV tuşuna basıp başka bir kanala geçmeden direkt İçtimai kanalını seçin.TV'ye geçerken kanal Içtimai TV'ye ayarlı olsun yoksa kanal açılmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı boyland Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bendede SUNNY FTA 14000 VAR bendede kendi güncellio ama KEYler değişti bende açamıorum yalnız elimde bir çözüm var doğruluqunu bilmiorum bi dene istersen;Radyodan CYS INTERFIRST(12544 Hor 24000) radyosuna gelip sonra TV tuşuna basıp başka bir kanala geçmeden direkt İçtimai kanalını seçin.TV'ye geçerken kanal Içtimai TV'ye ayarlı olsun yoksa kanal açılmaz.

Arkadaşlar bunlar hikaye,,,, hepsini denedik olmadııııııı.....
    yeni sifreleri girmeden anlaşılan açılmayacak..
    boşuna ugraşmayın.
    saygılarımla
    MURTAZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

içtimai tv yi açamayanlar için ALLAH izin verirse haftaya resimli bir anlatım yapacam ben açtım çünkü eğer unutmassam tabiii

Kullanıcı Bilgi Menüsü

-------
    Konu meydancı tarafından (11-10-2011 Saat 09:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bildigim kadarıyla şifreler 1212121212121212 bunlardı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri