Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon
92 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Ya Eşin Başını Açacak Yada Ordudan Atılacaksın!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynı şey benim başımada geldi sayın genel kurmay başkanımızda çıkıp diyorki ALLAH ALLAH DEDİRTEN BİR ASKERİYE CAMİ BOMMALARMI cami bombalarmı bombalamazmı bilmem ama inancı yüzünden başını örten bir hanım efendiyi askeriyeden içeri almıyorlar kendi fikirlerini ATATÜRKe yama ediyorlar ATATÜRK SAĞ OLSAYDI ATATÜRKCÜ GEÇİNENLERİN HEPSİNİ ENSESİNDEN KESERDİ oysa ATATÜRKÜN BİR SÖZÜNÜ UNUTUYORLAR.
    (DİNİ OLMAYAN MİLLETLER YOK OLMAYA MAHKUMDUR)
    beydemir sen hala askeriye cami bombalarmı bombalamazmı bilemem diyecek kadar orduya ne kadar güvenip güvenmediğini açıkça belli ediyorsun hiç hoş olmamış bizde asker ocağına peygamber ocağı derler eğitimlerde olsun yemeklerde olsun allah sesi komandonun ve askerin ağzından düşmez ama sen hala askeriyenin allahın evini bombalayıp bombalamayacağından emin değilsin sen orduyu resmen dinsizlikle itham etmişsin olmamış beydemir kusura kalma dost söyler ama acı söyler ama şunuda açıkça ifade ediyorum baş örtüsü kesinlikle tehdit unsuru olarak görülmemelidir aynı şekilde siyasetede alet edilmemelidir başörtülü bir hanımın askeriyeye alınmaması evet çok saçma geldi bana ama yasalar düzenlenebilir yeni kararlar alınabilir ben askersem verilen emri harfiyen yerine getirmekle mükellefimdir lakin benim eşim inancını yaşamakta özgürdür neticede asker olan benim eşim değil evet bu konu ilede sizinleyim ama cami bombalarlarmı bombalamazlarmı diyecek kadarda ordu ile ilgili sorunum yok he sorunumuz olursa bunu fırsat bilenler başlarlar yine olur olmaz askeriyenin içine savcılar koymaya ondan sonra orduyu eylemcide yaparlar dinsizde yaparlar ergenokoncuda yaparlar darbecide ama orduyu karalamak bu kadar ucuz ve basit olmamalı saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beydemir sen hala askeriye cami bombalarmı bombalamazmı bilemem diyecek kadar orduya ne kadar güvenip güvenmediğini açıkça belli ediyorsun hiç hoş olmamış bizde asker ocağına peygamber ocağı derler eğitimlerde olsun yemeklerde olsun allah sesi komandonun ve askerin ağzından düşmez ama sen hala askeriyenin allahın evini bombalayıp bombalamayacağından emin değilsin sen orduyu resmen dinsizlikle itham etmişsin olmamış beydemir kusura kalma dost söyler ama acı söyler ama şunuda açıkça ifade ediyorum baş örtüsü kesinlikle tehdit unsuru olarak görülmemelidir aynı şekilde siyasetede alet edilmemelidir başörtülü bir hanımın askeriyeye alınmaması evet çok saçma geldi bana ama yasalar düzenlenebilir yeni kararlar alınabilir ben askersem verilen emri harfiyen yerine getirmekle mükellefimdir lakin benim eşim inancını yaşamakta özgürdür neticede asker olan benim eşim değil evet bu konu ilede sizinleyim ama cami bombalarlarmı bombalamazlarmı diyecek kadarda ordu ile ilgili sorunum yok he sorunumuz olursa bunu fırsat bilenler başlarlar yine olur olmaz askeriyenin içine savcılar koymaya ondan sonra orduyu eylemcide yaparlar dinsizde yaparlar ergenokoncuda yaparlar darbecide ama orduyu karalamak bu kadar ucuz ve basit olmamalı saygılar!
    Bak veysel kardeş elinde beş parmağın var beşide birmi işte askeriye de öyle herkesi bir tutamazsın bazısına güvenirsin güvenini boşa çıkarmaz ama bazısınada güvenirsin güvenini boşa çıkarır gider pkk uşağı olup dağa çıkar seni arkandan vurar.
    eğitimlerde ALLAH ALLAH dedirtende var YAH dedirtende yemeklerde ALLAHIMIZA HAMT OLSUN dedirtende var TANRIMIZA HAMT OLSUN dedirtende.
    asker ocağı peygamber ocağı lafına katılmıyorum askerlikle peygamberlik asla özellikle bizde bağdaşmayacak bir mesele bunu anlatması uzun sürer.
    Baş örtü meselesinde seninle aynı fikirde olduğumuzu düşünüyorum.asker hepimiz askeriz ordu hepimizin ordusu en alt paragrafta yazdıklarına zaten katılıyorum askeri bu kadar rencide etmenin hiç alemi yok çok yanlış birşey zaten.
    Ama aynı sözümü tekrar ediyorum birine güvenirsin güveni boşa çıkarmaz diğer birine güvenirsin seni arkadan vurur bu dünya kuruldu kurulalı değişmeyen kuraldır. askerin içindede çakallar vardır dostum veysel bakan bunu böyle bil.SELAMLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynı şey benim başımada geldi sayın genel kurmay başkanımızda çıkıp diyorki ALLAH ALLAH DEDİRTEN BİR ASKERİYE CAMİ BOMMALARMI cami bombalarmı bombalamazmı bilmem ama inancı yüzünden başını örten bir hanım efendiyi askeriyeden içeri almıyorlar kendi fikirlerini ATATÜRKe yama ediyorlar ATATÜRK SAĞ OLSAYDI ATATÜRKCÜ GEÇİNENLERİN HEPSİNİ ENSESİNDEN KESERDİ oysa ATATÜRKÜN BİR SÖZÜNÜ UNUTUYORLAR.
    (DİNİ OLMAYAN MİLLETLER YOK OLMAYA MAHKUMDUR
    )
    Sondan 3. paragraf--- Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

TBMM Resmi sitesinden... Hatta Video da var youtube dan da izleyebilirsin. Bence ense falan kesmezdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xp_n3r00 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sondan 3. paragraf--- Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

TBMM Resmi sitesinden... Hatta Video da var youtube dan da izleyebilirsin. Bence ense falan kesmezdi
    ATATÜRKcülerle (ki sayıları çok azdır) sözde ATATÜRKcü geçinip kendi fikirlerini ATATÜRKe maletmek isteyenleri bir tutma.ATATÜRKün işinize gelen fikirlerini alıyorsunuz işinize gelmeyenleri deve kuşu misali kafanızı toprağa gömüp görmüyorsunuz.sadece kendi pencerenizden dünyaya bakıp benden tarafta ne kadar güzel deniz var diyorsunuz diğer pencereden görünen dağları ovaları görmüyorsunuz ALLAH sizlere diğer pencereden görünenleride göstersin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ATATÜRKcülerle (ki sayıları çok azdır) sözde ATATÜRKcü geçinip kendi fikirlerini ATATÜRKe maletmek isteyenleri bir tutma.ATATÜRKün işinize gelen fikirlerini alıyorsunuz işinize gelmeyenleri deve kuşu misali kafanızı toprağa gömüp görmüyorsunuz.sadece kendi pencerenizden dünyaya bakıp benden tarafta ne kadar güzel deniz var diyorsunuz diğer pencereden görünen dağları ovaları görmüyorsunuz ALLAH sizlere diğer pencereden görünenleride göstersin.
    Bende aynısını düşünüyorum. İşinize gelenleri görüyor işinize gelmeyenleri görmüyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok normal bize daha beteri yapıldı eşimin başı kapalı diye oğlumun yemin törenine girmesine ne yaptıysak izin verilmedi yer manisa batıkışla...
    bende orada acemiliğimi yaptım 77/4 olarak.yemin törenine gelen ailelerin boyundan bağlanan eşarplarına hiç kimse bir şey demedi.ama kabul etmedikleri modellerin olduğu doğrudur.mesela şule baş dediklerini ne orduevlerine nede askeriyenin herhangi bir bölümüne almazlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cellini Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende orada acemiliğimi yaptım 77/4 olarak.yemin törenine gelen ailelerin boyundan bağlanan eşarplarına hiç kimse bir şey demedi.ama kabul etmedikleri modellerin olduğu doğrudur.mesela şule baş dediklerini ne orduevlerine nede askeriyenin herhangi bir bölümüne almazlar.
    saçmalıktan öte birşey değil başında zaten örtü var bunun baglama sekli tamamen bir senarya olayın arka bahçesi düşünce farklı
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türbanlı oldugu için bakın neler yaşıyor http: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çağdaş bir Türkiye Cumhuriyeti ancak Atatürkün İlke ve İnklablarıyla ayakta kalır.Kimse kusura bakmasın, Laik Türkiye Cumhuriyeti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kellebekir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çağdaş bir Türkiye Cumhuriyeti ancak Atatürkün İlke ve İnklablarıyla ayakta kalır.Kimse kusura bakmasın, Laik Türkiye Cumhuriyeti.
    laiklik inkilabının hangi mADDESİNDE BAŞÖRTÜSÜ GEÇER?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri