Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/9 İlkİlk 123456789 SonSon
92 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Ya Eşin Başını Açacak Yada Ordudan Atılacaksın!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bak hala demokratik açılm yapacağız diyor BİRİLERİ,şurada herkes taraflı bir gazetenin yapmış olduğu bir haberden yola çıkarak TSK yı eleştirebiliyor,neye göre 1997de olmuş olan (ne kadar doğru)olaya göre,sormazlarmı o zata şimdiye kadar neredeydin diye.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir asker cocugu olarak Orduya laf yok! kimse ugrasmasin bu ülkede kimse sen kapalisin namaz kiliyorsun diye bir söz söylemiyor ama Ordunun kurallari var bunlar bir kere delindimi gerisi iplik sökügü gibi gelir malesef bizim milletimiz suistimal etmek te 1 numaradir sonra önünü alamayiz Bir ordu kaldi oda giderse bu ülke biter!diger arap ülkelerinden bir farkimiz kalmaz!dua edinde orduya bisey olmasin ayrica bende namaz
    kilarim ve Allah inancim kuvetlidir cok sükür Allah ordumuzun yaninda olsun milletimiz var olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı korel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir asker cocugu olarak Orduya laf yok! kimse ugrasmasin bu ülkede kimse sen kapalisin namaz kiliyorsun diye bir söz söylemiyor ama Ordunun kurallari var bunlar bir kere delindimi gerisi iplik sökügü gibi gelir malesef bizim milletimiz suistimal etmek te 1 numaradir sonra önünü alamayiz Bir ordu kaldi oda giderse bu ülke biter!diger arap ülkelerinden bir farkimiz kalmaz!dua edinde orduya bisey olmasin ayrica bende namaz
    kilarim ve Allah inancim kuvetlidir cok sükür Allah ordumuzun yaninda olsun milletimiz var olsun.
    orduya kimse laf edemz bu tezi bende savunurum ordumuzu ALLAH başımızdan eksik etmesin ama ordunun içindeki darbeciler cuntacılar ulkeyi bölmek isteyenler var bunlar onların eseridir
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cabbari ustam farklı olan düşünceyi açıkla bizlerde aydınlanalım ltf lakin konu çok dikkat edilecek bir konu ve inanın bu konu ile tekrar tsk zedelenmekte bilginiz olsun! tbmm ne de türbanla girilemiyor ama pek tartışılmıyorda neden ordu tartışılıyor ben bunu merak etmekteyim 1997 de olan bir olay neden şimdi özellikle aranıp seçiliyor ve ne hikmetse ordunun karalanmak istendiği şu döneme denk getiriliyor aradan 13 sene geçmiş kimse konuşmuyor. tsk lerini bir karalama kampanyası var almış başını gidiyor zaten birilerinin istediğide bu amaç türkiyeyi karaştırmaksa nereden başlarsın en güçlü yerlerden nereleri tsk ondan sonra nereleri savcılar hakimler yıprataqmadınmı kimler kaldı aydınlar düşünürler vah canım türkiyem neleri tartışır hale gelmişiz!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cabbari ustam farklı olan düşünceyi açıkla bizlerde aydınlanalım ltf lakin konu çok dikkat edilecek bir konu ve inanın bu konu ile tekrar tsk zedelenmekte bilginiz olsun! tbmm ne de türbanla girilemiyor ama pek tartışılmıyorda neden ordu tartışılıyor ben bunu merak etmekteyim 1997 de olan bir olay neden şimdi özellikle aranıp seçiliyor ve ne hikmetse ordunun karalanmak istendiği şu döneme denk getiriliyor aradan 13 sene geçmiş kimse konuşmuyor. tsk lerini bir karalama kampanyası var almış başını gidiyor zaten birilerinin istediğide bu amaç türkiyeyi karaştırmaksa nereden başlarsın en güçlü yerlerden nereleri tsk ondan sonra nereleri savcılar hakimler yıprataqmadınmı kimler kaldı aydınlar düşünürler vah canım türkiyem neleri tartışır hale gelmişiz!
    veysel kardeşim 13 senedir söylüyoruz...bendeniz bir kaç defa forumdada dile getirmiştim...bunları söylemek ordu düşmanlığı değildir...kesinlikle değildir...
    her kurumun içinde çürük elma olabilir...oluyorda...aynı şekilde diyanette te olabilir...diyaneti topa mı tutalım? birileri camiyi bambalama üzerine bişeyler yazmış...yazana sormak gerekmezmi bunu neden yazdın diye? cemaati avluda patlatmak da neyin nesi?
    ben 73/1 yaptım diyarbakırda...ast subayım ve üsteğmenim namaz kılardı...defalarca çatışmaya girmiş adamlar.. onlarda ihraç edilmiş...
    hadi subay namaz kılıyor diye ihraç edildi (ki ben buna da kesinlikle karşıyım) ailesi kapalı diye atılmakta neyin nesi? sonradan tutturdular bir kamusal alan mevzuu nu başı örtülü kimseyi sokmamaya başladılar...sokmamak la kalmayıp hakarete bile vardırdılar (hatırlayın "köpekler ve başörtülüler giremez")
    şimdi ordunun kuralından bahsediyorsun...kural tabiki olsun ama müslüman bir ülkede islam inancına ters bir kural her zaman red edilir...bir türlü bunu kabullenemedik...yarın o tabela yerine "köpekler ve başı açıklar giremez" yazsa ne hissedersin...yada ne hissederiz? ben de çok kötü hissederim...sülalenin yarısı açık...hasılı kelam bu tür konularda ayırım yapılmamalı...böyle güzide bir kurumda asla yapılmamalı...Hem şaşırıyorum savaşta "allah allah diye koş ama barışta allahın emrini boşver" tövbe estağfirullah...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam onu kabul ettik diyelim siz cemaatleri neden kabul etmiyor tehlike olarak görmüyorsunuz gülen cemaati ne icin neden güçlü kime karşı şimdi islam için calışıyor islamın dinimin gülene mi ihtiyacı vardı onsuz olmuyor mu dahaöncü küfür ettği amerikada ne işi var hani şeker yüzünden gitmişti şimdi takip ediyoruz ne şeker kalmış tosun gibi maşaallah son ismail ağa cemati hep inkar hep inkar 3ay önce adam söyledi cemil cicek beni aradı diye ne oldu cemaat lideri oy kaybına uğrarır korkusuyla koca baş savcı tecavüzcü ergenekoncu vatan haini oluverdi memlekette bir asker var ama maşaallah bir sürü cemaat var buna nediyeceksiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet Ordu doğru yapmış herşeyin kuralı var, Yüce ATATÜRK ün ordusu bu /diğecekler ki ATATÜRE ne oluyor valığımızı ona borçluyuz çünkü anamızda belli babamızda belli gerisi teferuat
    Konu atakurtul tarafından (18-02-2010 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimse benzin 3.800, otogaz 2.000 olmuş bunu konuşmuyor cep delik cepken delik birazda bundan konuşak , bırakak baş örtüyü ,orduyu:=)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kimse benzin 3.800, otogaz 2.000 olmuş bunu konuşmuyor cep delik cepken delik birazda bundan konuşak , bırakak baş örtüyü ,orduyu:=)
    maneviyatını kaybetmiş toplumlara maddiyat ihtiyaç değildir
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ankara gatada kardesimin kayınpederi yatıyordu eşi ile beraber ziyarete gittigi zaman başortuyu diye içeri alınmamış bu çok acı bir olay bu bir zülümdür eger ortada orduyu yıpratma varsa onun sebepi bu yasakcı zihniyettir ben işin dini yönüne girmiyorum insani yönüne giriyorum bu bir zülümdür ülkemiz bir baş örtü ile yıkılmaz milletimiz ordusunu seven laf etmez dilde uzatmaz ama sahıslarada hesap sorar

Sayfa 5/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri