beydemir sen hala askeriye cami bombalarmı bombalamazmı bilemem diyecek kadar orduya ne kadar güvenip güvenmediğini açıkça belli ediyorsun hiç hoş olmamış bizde asker ocağına peygamber ocağı derler eğitimlerde olsun yemeklerde olsun allah sesi komandonun ve askerin ağzından düşmez ama sen hala askeriyenin allahın evini bombalayıp bombalamayacağından emin değilsin sen orduyu resmen dinsizlikle itham etmişsin olmamış beydemir kusura kalma dost söyler ama acı söyler ama şunuda açıkça ifade ediyorum baş örtüsü kesinlikle tehdit unsuru olarak görülmemelidir aynı şekilde siyasetede alet edilmemelidir başörtülü bir hanımın askeriyeye alınmaması evet çok saçma geldi bana ama yasalar düzenlenebilir yeni kararlar alınabilir ben askersem verilen emri harfiyen yerine getirmekle mükellefimdir lakin benim eşim inancını yaşamakta özgürdür neticede asker olan benim eşim değil evet bu konu ilede sizinleyim ama cami bombalarlarmı bombalamazlarmı diyecek kadarda ordu ile ilgili sorunum yok he sorunumuz olursa bunu fırsat bilenler başlarlar yine olur olmaz askeriyenin içine savcılar koymaya ondan sonra orduyu eylemcide yaparlar dinsizde yaparlar ergenokoncuda yaparlar darbecide ama orduyu karalamak bu kadar ucuz ve basit olmamalı saygılar!

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri