Bunların laiklik kavramı cemaatçilik ALLAHIM bu cemaatçileri başımızdan al bunlar milleti bir birine düşürüyor
Bunların laiklik kavramı cemaatçilik ALLAHIM bu cemaatçileri başımızdan al bunlar milleti bir birine düşürüyor
akşam iş bitince yani mesai sonrası amirlik memurluk biter ben kaç kez yatsı namazında artı teravihte subaylarla yan yana saf durdum hiçte sorun olmadıİslâmiyette yalan söylemek şirke girer. Yani Allah'a eş koşmak. Hakiki müslüman da yalan söylemez. Askerliğini yapan herkes'e soruyorum. Sizin birliğinizde cami yok muydu? O camide namaz saatinde eger derste veya eğitimde değilseniz beş vakit namaz kılınmıyor muydu.Öyle olsaydı namazını kılan erat astsubay ve subayların tamamı ihraç edilmez miydi. E insafsız. Hiç olmazsa bu sitedekilerin %95 inin erkek ve çoğunun askerlik yaptığınıda mı düşünmedin. Lütfen arkadaşlar bu tür yazılarda kişişel yaşantılarınıza göre, değerlerdirmeler yapın. Kasıtlı olarak yazılıyor. Başörtüsü tamamen serbest. Siyasi simge olan sözde dincilerin kullandığı parti sembolü olan reklâm için takılan türban yasak. İhracın hakiki sebebini/ kararını nerede görmüş bunu yazan. Çikinlikler iftira ve yalanla örtülemez. Böyle ancak yatsıya kadar yanar.
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri