Merhaba saygý deðer arkadaþlar sabah þerifleriniz hayýrlý olsun benim size bir kaç sorum var þimdi benim kullandýðým bilgisayarýn anakartý Asus p5kpl-am se ve ben bu aralar Win7 64bit kurmak istiyorum bazý sürücüleri ben buldum öðrenmek istediðim ayný anakartý olan arkadaþ olupta win7 64bit yükleyen varmý aranýzda acaba bide bu sürücüler dýþýnda bana lazým olacak baþka bir sürücü yazýlýmý lazýmmý ekran kartým ati 512mb bulduðum sürücüler içinde ekran kartýmýn sürücüsü yok yoksa normal olarak elimde olan ve xp sistemine yüklediðim ati ekran kartýn sürücüsünümü yüklenecek yoksa baþka bir dosyamý bulduðum dosyalar bunlar belki isteyen arkadaþ olur indirir Chipset
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
VGA
Audio
LAN
Evet arkadaþlar þimdi benim bilgisayarýn donanýmýna gelelim hepsini size yazýyýmda ne yapacaðýmý bana ne lazým olacaðýný öðreneðim.
Anakart....Asus p5kpl-am se
4gb ram.....
ati Radeon HD 3600 serisi 512 mb ekran kartý
500gb hd 3. bölmüþüm.
Ýþlemcim...Intel(R)Core(TM)2Quad CPU Q6600@ 2.400ghz
Kasanýn içindede Ýki adet dvd writer var.
Arkadaþlar Program olarak Nero 8.1.1.0 Türkçe full sürümü ve türkçesi var winamp280de_voll kullanýyorum K-Lite_Codec_Pack_540_Standard & realalt143.. iþte diðer önemli yazýlýmlar java.... Adobe reader... WinRAR 3.80 Türkce..... winzip10....Mozilla Firefox...Mozilla Piclens..flashget182en...ve son olarak bazý video film uzantý deðiþtirme programlarý Winavi & ImTOO MPEG Encoder 3 gibi programlar bunlarýn özel olarka win7 64 bit özel sürümlerimi var yoksa xp'ye yüklediðimizimi yükleyecez arkadaþlar umarým fazla olmamýþýmdýr ve canýnýzý sabah sabah sýkmamýþýmdýr ilgili arkadaþlara sonsuz teþekkürlerimi sunar hepinize hayýrlý iþler bol kazanaçlar dilerim saygýlarýmla aliharbiye

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri