slm arkadaslar
bende sunny 7011 dci HW 12.C1.A5 olan cihaz var
ona uygun olan stream yazilim yüklemeye calistim ama hep hata veriyor. kuru kafayida yükleyip denedim olmuyor acaba nerelerde yanlis yapiyorum.
yardim edebilirseniz sevinirim
saygilarla
slm arkadaslar
bende sunny 7011 dci HW 12.C1.A5 olan cihaz var
ona uygun olan stream yazilim yüklemeye calistim ama hep hata veriyor. kuru kafayida yükleyip denedim olmuyor acaba nerelerde yanlis yapiyorum.
yardim edebilirseniz sevinirim
saygilarla
yazılımı yüklerken kup unutma bu yazılım zup dosyalı kupla yükleyemessin dosyayı ac kup olarak acılacak data:57 altına kılavyeden ZZZUP YAZ YÜKLEMEYE BASLAR KOLAY GELSİN
tesekürler cevap icin
deneyecem sonra yazarim olddumu
saygilarla
C bordlu cihazın var ne yapacaksın stream yazılımı anlamadım.
malesef olmadi invalid model diye yaziyor
anlamadim
normal kup 230 ile baska bir patch yüklemeye calistim ondada bu hatayi veriyor
> Old version binary.
-. Target loader version :L 219
-----------> Front :: 74HC164 used (connector: 14pin)
-----------> Target 2M Flash.
-----------> Target AMD/ST FLASH(TOP).
Connect Success
//==================================================
// FileInfo: BM-8400CI, H/W(12.C1.A5), S/W(FF.FF.FF)
// Target: L 219, u-C[0] , FLS[2M], AT-7010DCIZ, H/W(12.C1.A5), S/W(02.00.07)
//==================================================
Target Model Mismatch : AT-7010DCIZ
Upgrade Fail
STB normal start.
[ Upgrade mode. ]
UPGRADE TOOL (V2.30) 22-MAR-2004 Patch
File open O.K.!
> Old version binary.
COM1 Off !!! ("Enter" *** to reconnect.)
İlla stream yükleyecem diyorsan al bununla yükle
tsk deneyecem
Hata mesajında paylaştıgınıza göre cihazınızda Sunny yazılımı var..Sunny yazılımdan direkt olarak zup formatındaki stream yazılımına gecis yapamazsınız..O yüzden Forumdaki stream bölümünden en son ekledigim yazılımı indirip Engineer modda yüklemeyi deneyin..(Yazı olan kısımda boşluk tuşuna basarak eng.mod a gecis yapabilirsiniz)
Tekrar hata alırsanız..
Com portunuzda problem olabilir dogru portu sectiginizden emin olun..Kablonuzda da problem olabilir cihaza taktıgınız ucu pc ye , pc ye taktıgınız ucu da cihaza takarak deneyin bir kerede..
Kolay Gelsin
slm ustalarım beni yönlendirin biraz sunny de bazı sserilerinde zorluk çekiyorum.
2 adet recevır var işin aksi tarafı birisi 16.00.a1 ve bunun için yazılım bulamadım bulsamda sirius ve biss ekli ben thor uydıusu için istiyorum ve bulmakta zorlanıyorum digi paketini açacak yazılım olsa yeter işte ilk makine ...
7011 DZ
H/W:16.00.A1 en önemlisi bunlar zaten yani H/W nosu nu diyorum ve ikinci recevır..
8012 DZ
model at 7010 DZ
H/W :16.C0.A1 **** bu iki recevırıda thor (digi) paketini açacak yazılım varmıdır birde kuru kafa atsam H/W nosu degişik bir yazılım atsam recevıra nolur sinyal kaybolurmu flash çökermi gerçi bu makinelerde kolay kolay flash çökmez yazılımla kurtuur bir inceden umarım adresle birileri yönlendirir beni...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri