REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Yardima ihtiyacim var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım bu bordlu cihazlarda thordaki digi tv'yi stream yazılım açar buradaki yazılımları atabilirsin ilk yazılım 16 00 A1 için ikinci yazılım 16 C0 A1 için bunlar zup yazılımlardır cihazında başka yazılım varsa kuru kafa yükle daha sonra bu yazılımları yükle.Kanal listeni yedekle çünkü stream yazılımlarda kanal arama aktif değildir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm ustalarım beni yönlendirin biraz sunny de bazı sserilerinde zorluk çekiyorum.
    2 adet recevır var işin aksi tarafı birisi 16.00.a1 ve bunun için yazılım bulamadım bulsamda sirius ve biss ekli ben thor uydıusu için istiyorum ve bulmakta zorlanıyorum digi paketini açacak yazılım olsa yeter işte ilk makine ...
    7011 DZ
    H/W:16.00.A1 en önemlisi bunlar zaten yani H/W nosu nu diyorum ve ikinci recevır

bu yazılımı yükle kup 230

Kullanıcı Bilgi Menüsü

8012 DZ
    model at 7010 DZ
    H/W :16.C0.A1 **** bu iki recevırıda thor (digi) paketini açacak yazılım varmıdır birde kuru kafa atsam H/W nosu degişik bir yazılım atsam recevıra nolur sinyal kaybolurmu flash çökermi gerçi bu makinelerde kolay kolay flash çökmez yazılımla kurtuur bir inceden umarım adresle birileri yönlendirir beni...

bunlarında hangisini istersen yükle biri stream biri sunny yazılım kup 230 ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende arçelik 550 dci var basım belada cihazla boot yazıyor acılmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım bu bordlu cihazlarda thordaki digi tv'yi stream yazılım açar buradaki yazılımları atabilirsin ilk yazılım 16 00 A1 için ikinci yazılım 16 C0 A1 için bunlar zup yazılımlardır cihazında başka yazılım varsa kuru kafa yükle daha sonra bu yazılımları yükle.Kanal listeni yedekle çünkü stream yazılımlarda kanal arama aktif değildir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    doru diyon bu yazılımlarda cihaz kanal aramıyo arasa bile 20 kanalı bulmuyobencede yedeklese daha iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri