REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Başsavcinin kardeşinden arinç'a yanit

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Başsavcinin kardeşinden arinç'a yanit

Başsavcı İlhan Cihaner'in kardeşi Gürhan Cihaner, ailesi adına yazılı bir açıklama yaptı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın konuşmalarını eleştiren Gürhan Cihaner, "Ailemizde Sıla ve Başsavcı İlhan Cihaner başta olmak üzere hepsi hukuk içerisinde ve hukuka bağlıdır. Bir devlet adamının bu kadar önemli hukuki olayda Sıla'dan söz etmesi, söyleyecek hukuki bir bilgisinin olmadığını göstermektedir. Yeğenim ve ailemin hiç bir ferdinde sizde çokça bulunan, sahte gözyaşı yoktur. Bu anlamda hiçbirimiz gözyaşı dökmedik ve dökmeyeceğiz. Dünyanın hiçbir yerinde çizgi film CD'leri Ağır Ceza'lık ciddi delil değildir." diye konuştu.
    video: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Arınç bir gün hesap verecek hep iftira atıyor savcının dosyasını tekrar erzurama yolladılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir gün hepsi hesap verecek o ğünler yakındır arınç ve onun gibiler hepsi hukuku kendileri için lazım olacağı günleri arayacaklar işte ozaman o hukuk bunlara çok güzel bir cevap verecek o ğünler yakındır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arıncı bir gün tesadüfen ankamolda diğer adı miğrostu belki bilirsiniz orayanın garajına arabamla girecem, açık otoparka yav bir tantana bir tantana , 10 -15 tane koruma arabası, çip ne oluyor ya diye düşünürken acaba amerika başkanı bushmu geldi veya bir başka önemli yabanci ,birde ne bakim sayın arınç, meclis başkanıydı o zaman arabadan dokülen15-20 adet korumalar bir tantana ,
    açeyip şatafatı seven bir tip bu şahsen ben yakıştıramadım , kimi kimden koruyordular anlayamadım şimdi bile beni şaşırtmıyor konuşması vede hareketleri çünkü orada olanları vede hareketlerini gordükten sonra bu şahıs için gayet normal diye düşünüyorum
    Konu gacvokem tarafından (23-02-2010 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın Başbakanımız #ATATÜRK' Ün KÖYLÜ MEMLEKETİN EFENDİSİDİR # sözünü unuttuğunu gördük bir çiftçimize ANANI da al git dedi. Bir kaç ay önce Sanırım Manisa da idi galiba ARINÇ Beyfendi de burada kendisine dert yanan Bir ÇİFTÇİMİZİ çok kötü AZARLADI. Pazar akşamı Bütün TV lerde 1 ci haber : Danıştay sana ne oluyor + Yargıtay
    sen kimsin + Basın tu Kaka yaptı gene....Aman siz siz olun Başbakanımıza bir şey söylemeyin yoksa ARINÇ beyfendi yine Gözü dolar çok kötü Ağlar aman dikkat...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cahil çoğunluk yuzunden bu derdi tum Turkiye çekiyor...
    herşeyin özeti budur..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cahil çoğunluk yuzunden bu derdi tum Turkiye çekiyor...
    herşeyin özeti budur..
    :45: Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cemaatlar bu cahillik icin vardır yaşasın cemaatler yaşasın akp meee meee bunuda bana söylettiniz ya helal olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri