Tekirdað’da 15 yaþýndaki öz kýzýna 7 yýl boyunca
tecavüz etmek suçlamasýyla tutuklu yargýlanan Muzaffer A., 20 yýl hapis cezasýna çarptýrýldý
Tekirdað’da Muzaffer A., 8 yaþýndan itibaren öz kýzý F.A.’yý taciz etmeye baþladý. Bir süre sonra kýzýna tecavüz eden Muzaffer A., 7 yýl bu giriþimini sürdürdü. F.A., kendisini dövmesi ve ölümle tehdit etmesi nedeniyle olanlarý annesinden ve akrabalarýndan gizledi. Sürekli babasýnýn tecavüzüne maruz kalan F.A. bir süre sonra yaþadýklarýný bir komþusu ile paylaþtý. Komþusu F.A.’yý alarak karakola götürdü.
Tekirdað 2. Aðýr Ceza Mahkemesi’nde, “küçük yaþtaki kýza cinsel istismar ve tecavüz” suçlamasýyla tutuklu yargýlanan Muzaffer A., dün son kez hâkim karþýsýna çýkarýldý. Mahkeme heyeti, Ýstanbul Adli Týp Kurumu’ndan gelen raporu okudu. Raporda, babasýnýn cinsel istismarýna maruz kalan F.A.’nýn ruh ve psikolojinin bozulduðu kaydedildi. Suçsuz olduðunu öne süren ve tahliyesini isteyen Muzaffer A., “Her þeyi kýzým istedi. Beni baþtan çýkardý. Benim hiçbir suçum yok” dedi.
Mahkeme heyeti, Muzaffer A.’yý “cinsel istismar ve tecavüz” suçundan 20 yýl hapis cezasýna çarptýrdý. Azize A., adliye çýkýþýnda gazetecilere “Bu þerefsizi manþet yapýn. Rezil olsun. Böyle bir insan olamaz” dedi
kaynak milliyet haber![IMG] Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. [/IMG]
allahýn cezasý adi þerefsiz pis sapýk! tüküresiniz diye resminide ekliyorum

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri