İZMİR'in Karabağlar İlçesi´nde, bir kişi, hastenin acil servisi karşısındaki parkta ölü bulundu. Polis, üzerinden kimlik çıkmayan, 70- 75 yaşlarında olduğu tahmin edilen kişinin evsiz olabileceğini belirtilirken, herhangi bir yakınının olup olmadığının da araştırıldığını bildirdi.
Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi karşısındaki bir parkta bugün saat 00.30 sıralarında, kimliği belirsiz bir kişi bankta oturur halde vatandaşlar tarafından ölü bulundu. Üzerinden herhangi bir kimlik çıkmayan 70- 75 yaşlarında olduğu tahmin edilen adamın bir bank üzerinde hareketsiz durduğunu gören vatandaşlar olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
SON YEMEĞİNİ YİYEMEDİ
Sağlık ekipleri banka oturmuş yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis adamın evsiz olabileceğini belirtirken, herhangi bir yakınının olup olmadığının araştırıldığını bildirdi. Hastane´nin Acil Servisine yaklaşık 10 metre uzaklıkta oturduğu bankta ilk belirlemelere göre kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden yaşlı adamın yanı başında, yemek için hazırladığı 2 poğaça, bir portakal ile yere düşmüş bir simit bulundu. Kimliği belirsiz yaşlı adamın cesedi kesin ölüm nedeninin anlaşılması için otopsi yapılmak üzere cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu´na kaldırıldı
[IMG] Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [/IMG]
işte arkadaşlar yurdumun insanı düşmeye görsün 2 poğaca bir portakal ve bir simit yemin ederim şahsım adına insanlığımdan utandım keşke benim gibi bazılarındada (sözüm meclisden dışarı anlayan anlamıştır) utanma duygusu olabilse![]()
Yer imleri