Ben Askerliğimi 66/1 tertip olarak ISPARTA da yaptım. O zamanda bölük komutanımız bir ÜST TEĞMENDİ. Lakabı KARA ŞİMŞEKTİ lakabı kimseyi yanıltmasın sakın çünki tam bir ACEMİ ASKER babası idi bir gün bölüğü topladı bölükte yaklaşık 450 kişi civarı malum acemi birliği neyse her kesin önünde dedi bakınız buraya gelen ACEMİ ASKERLERE Dayak atan yada Küfür eden olursa ve kulağıma gelirse yada görürsem hiç gözünün yaşına bakmam gereğini yaparım. Neyse kısa bir zaman sonra bu oalyın üzerinden 3 gün falan geçti bizde eğitimde idik KARAŞİMŞEK Anfide imiş. O eğitim esnasında hata yapan bizim gibi bir ACEMİ ASKER olmuştu Bölük Çavuşu çocuğa hem küfür etti hemde bir kaç okkalı tokat attı. Hemde gözümüzün önünde birden bire ANFİDEN gelen sesle irkildik ÜST TEĞMEN bir bağırıyor ama ortalık nasıl çınlıyor ( Çavuşşş buraya gellll ).. Neyse Çavuş koşa koşa gitti KARA ŞİMŞEĞİN yanına.Emir vermiş BÖLÜĞÜ TOPLA diye hemen bir düdük 10 dakika içinde eğitim alan Bölük Toplanıverdi. kara Şimşek geldi başladı anlatmaya :
Ben size Eğitmenler olarak (ERBAŞLARI) kasdederek Dayak yok Küfür yok demedimmi diye
bir bağırmaya başladı. Çavuşlar nasıl tırsıyor ama inanın titriyorlar neyse o Küfür eden ve dayak atan çavuşa Bölük önünde 2 tane bir Asıldı çavuş aynen yerde hemen ayağa kalktı
Çavuş. Üsteğmen hemen git yazıcıya ifadeni ver dedi koşa koşa gitti çavuş sonra bölük dağıldı tabii biz eğitime devam ettik. Fakat işin kokusu ertesi gün çıktı KARAŞİMŞEK çavuşu EMRE İTAATSİZLİK + İç Hizmet kanunun Dayak olayını düzenleyen maddesi uyarınca tam 21 gün ANTALYA daki Askeri cezaevine göndermiş. Evet ondan sonra ne mi oldu ne bir küfür nedebir dayak hadisesi işte OLAY budur. Dostlar Her yerde KÖTÜ amaçlı insanlar vardır ama şuda unutulmamalıdır.TSK kendi işlerini görecek kadar AYDIN BİR KURUMDUR.Ne yapılırsa yapılsın bu kurum TSK dır Kanımızdır canımızdır. BU KURUM KENDİ BAĞIRSAKLARINI da TEMİZLEMEYİ GAYET İYİ BİLİR...