REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 10 yaşındaki kızın gerdek gecesi dehşeti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 10 yaşındaki kızın gerdek gecesi dehşeti

Yemen’de başlık parası karşılığında yetişkin bir adamla evlendirilen 10 yaşındaki bir kız çocuğunun yaşadığı “gerdek gecesi” dehşeti, Birleşmiş Milletler’in ajansı IRIN’e konu oldu.

IRIN’in haberine göre, bir gün okuldan alınıp babasının evinden başka bir köydeki hiç tanımadığı bir adamın evine gelin gönderilen 10 yaşındaki Ayşe, yemek pişirmek, temizlik yapmak ve yaşlı kocasıyla **** yapmaktan ibaret olan evliliğinin ilk gecesinde yaşadığı dehşeti şu sözlerle anlattı: “Yere bir çarşaf serdi, beni üzerine yatırdı. O şeyden sonra kanama oldu. Canım o kadar yandı ki ağlayıp bağırmaya başladım. O günden beri o adamı ölümün kendisi olarak görüyorum.” IRIN ajansına göre, bir hafta süren dayak ve ağlamalardan sonra damat tarafı Ayşe’nin babasını çağırarak, kızlarını geri alıp 200 bin Yemen riyali (1000 dolar) başlık parasını geri vermesini istedi.

Adı gizli tutulan baba bir ilaç yapıp kızına içirdi. İçtiği ilaçla başı dönen Ayşe’nin tekrar kocasıyla yatması istendi. Habere göre çıkan her sorunda bilinmeyen bir ilaç içirilip sakinleştirilen Ayşe iki yıl sonra evden kaçtı.

IRIN ajansı bugün 12 yaşında olan Yemenli kız çocuğunun, Yemen yasalarından dolayı halen kocasından boşanamadığını yazdı. Yemen yasalarına göre kız çocuklarının 15 yaşından önce evlendirilmesi yasak. Ancak anne babasının rızasıyla evlendirilen çocuklar için herhangi bir kısıtlama yok. Bu çocukların boşanması davası açabilmesi için ise yine 15 yaşını doldurması gerekiyor.

Ayşe’nin avukatı Şada Muhammed Nasır ise yapılan şeyin “evlilik” değil, “tecavüz” olduğunu söyledi.

kaynak milliyet haber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nediyim kurban olduğum ALLAH belalarını verir inşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nediyim kurban olduğum ALLAH belalarını verir inşallah
    inşallah verir bu ve bunun gibi insanlarla aynı havayı teneffüs ettiğime utanıyorum bunlara insan bile demek yanlış olurrr!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    inşallah verir bu ve bunun gibi insanlarla aynı havayı teneffüs ettiğime utanıyorum bunlara insan bile demek yanlış olurrr!
    :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunlar insanlıktan nasibini almamış ve zihniyeti bozuk insanlar topluluğunu allah islah etsin. hatta allah bu tip kavimlarin-toplulukların belasını versin ki, bütün insanlığa ibret ve örnek olsun. ALLAH'U EKBER.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah belasını versin böyle insanların

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar insan değil yaratık torunun yaşında bir çocuk nasıl kıyabildin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

HAYATTA EN HAKİKİ MURŞİT İLİMDİR bunlarda ilim de vicdanda yok vahşi bir yaratıktan hiç bir farkları yoktur bunların bence avrupa insan hakları mahkemesinin çok önemli ve üzerinden durulması gereken bu trajık konu ile ilgili birşey yapması gereklidir.

9. 22-02-2010, 13:42

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben olsam önce babasına jop so...ardım
    bakalım nsl.mış.nasılsa başlık parası ödendi.
    bu tip insanlar(kızını satanlar) serefsiz ve haysiyetsizinsanlar benim gözümde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    p.......kliğin adı başlık parası oldu nasıl bir baba para için çocuğunu satar
    alperen kardeş bu mesaj sana yakışmadı baştaki lafın p harfiyle başlayan laf

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri