REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Canaydın: "Riva’da ihanete uğradım"

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Canaydın: "Riva’da ihanete uğradım"

Başkan Özhan Canaydın dün katıldığı bir TV programında ilginç açıklamalar yaptı.

Canaydın, görevde kaldığı süre içinde en büyük hatasının ve kendisini üzen olayın Ribery’nin gidişi olduğunu söyledi. Metz ile Marsilya kulübünün oyununa geldiklerini belirten Canaydın, “Ribery, Marsilya’ya gitmek istiyordu; ancak Metz vermiyordu. G.Saray burada kullanıldı. Paradan bile ürken Ribery’yi, karısı ve ailesinin de baskısıyla kaybettik.” dedi.

Riva Projesi konusunda genel kuruldaki bazılarının ihanetine uğradıklarını vurgulayan G.Saray Başkanı, “2003’ten beri Riva ile ilgileniyorum. Yılbaşından önce projenin genel kuruldan geçmesini isterdim. Nisanda seçilecek yeni yönetim için Riva kurtarıcı olacaktır.” açıklamasını yaptı.

G.Saray’ın 150 milyon dolar borcu bulunduğunu dile getiren Canaydın, mutlaka eski günlere döneceklerini belirterek, futbolculara verilen çeklerin karşılıksız çıkmasına da üzüldüğünü söyledi. Futbolcularının kendisine güveninin tam olduğunu kaydeden Canaydın, “Oyuncularla problemimiz olmaz. Futbolcular kulübüne sadıktır. Hepsi kampa katılacaktır. Gelmeyen de gelmesin, kimse G.Saray’dan büyük değildir.” şeklinde konuştu.

Şu anda G.Saray’ın menfaatleri yönünde ne gerekiyorsa onu yapmaya çalıştıklarını belirten Canaydın, seçim ortamına girmenin yanlış olacağını ifade ederek, “Zamanı gelince adaylığımı açıklarım. Ben her zaman başkanlık gücünü kendimde bulurum. G.Saray’a başkan olmak için doktor raporu gerekmiyor.” ifadesini kullandı.

Taraftarın, yönetime tepkisinin ücretsiz bilet alamamaktan kaynaklandığını söyleyen Canaydın, “Yönetimlerde ve icraatlarda hatalar olur. Sevaplar ve günahlar insanlar içindir. Herkes bunun muhakemesini kendi içinde yapar.” dedi. Federasyon başkanlığı seçimi ile ilgili de konuşan Canaydın, Kulüpler Birliği toplantısında bir isim üzerinde mutabakata varacaklarını belirtti.

Kaynak: Zaman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla canaydın taraftar konusunda yanılıyor. taraftar ona ücretsiz bilet için dephe almadı. Ne yani canaydın bize bilet mi veriyordu. İnsan önce söylediğine kendisi inanmalı daha sonra başkasının inanmasını beklemeli.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bi gitsede oda kurtulsa bizde
    sevgiler.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri