Veyselbakan kardeşim,sana aynen katılıyorum.Keser döner sap döner,gün gelir hesap döner.Hesap zamanı geldiğinde bu halka nasıl cevap vereceklerini göreceğiz.
iste o gün geldi artık hesap verme zamanıdır ister asker kökenli olsun ister siyaset kökenli türk halkına hesap verecek ben hiç bir kuruma laf soylemiyorum ben ne hükemete kızıp devletime laf ederim ne generallere kızıp orduma laf ederim ama bir gerçek var bu ülkede her şey normal degil bunu zamanında ecevitte söyledı özalda söyledi zaten bunları halkımızda biliyor
ordu ve ordu mensupları şerefli ve haysiyetli kişilerdir verilecek hesapları varsa eminol verirler o gün geldi derken ordu ile ilgili meğer ne kadar fazla endişelerin varmış kişilere kızarım ama kurumlara laf etmem diyorsun ama ilk başta yazdığın cümlelerle aba altından sopa gösteriyorsun hesap verme günü olarak bu günü seçiyorsun haydi şimdi türk halkı olarak hesap soralım imralıdaki bebek katili ve asker katili neden hala bu kadar kıymetli ve bu şerefsiz neden senin benim paramla krallar gibi bakılıyor, habura gelen teröristler neden bir gecede şaibeli olarak sorguya alınıp serbest kalıyor ve haburda halaylarla davulla zurnayla karşılanıyor,cumhuriyet başsavcısı neden tam ismail tarikatı hakkında suç dosyası hazırlarken yakalanıp gözaltına alınıyor,bağımsız yargı ve adaletin telefonları neden aylarca dinleniyor çekindikleri ne? ergenekon adı altında neden türkiyenin aydın kesimleri ve rahmetli türkan saylan gibi yüreği vatan ve millet sevgisi ile dolu olan insanlar gözaltına alınıyor düşünen aydın kesimle ilgili bir endişemi var? tekel işçileri ile gerginlik yaşarken tekel fabrikaları kimlere peşkeş çekiliyor,devlete ait fabrikalar özelleştirilip satılırken bu memlekete kaçtane fabrika açıldı ve işsizlere istihdam sağlandı,bu satışlardan ve özelleştirmelerden kimler ceplerini doldurdu ve gemicik derken gemi filoları kuruldu,hangi dış ülkelerin baskısı ile birdenbire kürt açılımı yapılıp insanları karşı karşıya getirip daha sonra herşeyi eline yüzlerine bulaştırıp ortamı gerdiler,açılım yapalım derken terörist başının sözcülüğünü yapanlarla pazarlığa girip biraz sesler yükseldiğinde partilerini kapattırdılar,çiftçiye kota koyup ürünlerini yok pahasına heba ettirip bu da yetmezmiş gibi tv lerin önünde yürü lan ananıda al git diyecek kadar cesaretlendiler ki atamızın sözü vardır köylü milletin efendisidir diye ezip geçtiler,vatanı için canını vermeye giden gazilerimizin aylığını neden sadaka verir gibi yükselttiler? doğalgaza zam geldi yapılacak bir şey yok deyip üstüne zaten fakirlere kömür dağıtıyoruz deyip insanları neden hakir gördüler? bu saydıklarım ayları ve yılları buluyorken peki iş orduya kara çalmak olduğunda sen neden gün bu gündür hesap verme günüdür diye bir çıkış yaptın bu kadar neden soruları varken neden özellikle bu gün hesap verme günüdür cümlesini kullandın????? evet emin ol bir gün türk halkı hesap soracaktır ama emin ol orduya değil seçimlerde sandık başında hesap soracaktır o zaman bakalım bazılarındaki rahat tavırlar seçimden sonrada aynı şekilde devam edecekmidir yoksa kaçacak bir yermi arayacaklardır? hayırlı akşamlar
deniz fenerine gelince derin bir sessizlik yada başbakan ve bakan coçuklarının zenginliğinin hesapı sorulmaz yada cemaatlerin kazancları sorulmaz çünkü müslüman bunlar bunlara haram olmaz bunlara soru sorulmaz bunlardan hesap sordunmu cok kötü günaha girersin adam boşuna mı birgün padişah birgün tövbe günaha sokacaklar ama böyle konuşmamak lazım sonra bizi de fişlerler neme lazım
niye öle söylüyosun kardeşim sen müslüman değilmisin ne demek müslüman bunlar bütün bu yaşadığımız olayları akpartimi tertipleyip düzenlemiş bütün herşey düzmece deliller hayal mahsülü ölemi yaşananlar tamamen akp nin senaryosu ya arkadaşlar çıkarın at gözlüklerinizi ben çıkardım dünyayı daha güzel görüyorum sizde çıkarın lütfrn ben yukarda ne yazdım siz ne yazıyosunuz ülkede problemler var bunları bizlere kim yaşatıyosa Allah onların ıslahı mümkünse ıslah etsin yok eğer ıslahları mümkün değilse kahretsin kim rahat huzurlu yaşamamıza engel oluyosa bu milletin sırtında kim kambursa ayağına bağsa önünde setse ............................. noatalı yere ne isterseniz yazın
İtalyada 1 tek savcı 10 yıl boyunca nelerle karşılaşmış taaaaaa devlet başkanına kadar gitmiş pisliğin içinde kimler varsa nerdeyse hepsine ulaşmış ve olayı 10 senede halletmiş bizim savcılarımız ******mı ki akp nin maşalığını yapsın o ne derse onu yapsınlar hem nasılsa hsyk istediğini görevden alabiliyo üstüne vazife olmayan işleri de yapıyo kapatsınlar bütün herşeyin üstünü lütfen biraz dürüst olalım insaflı olalım ve kendimize gelelim menfaatlerimize uymayan huzurumuzu bozan eylemleri ve söylemleri kim yapıyo söylüyosa karşısında duralım haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytan gibidir sözünün gereğini yapalım bu milletin başı ne zaman dikilse birileri çıkıp ensesine bi tane şaplak atıyo yere seriyo bunlara izin vermeyelim elimizden ne geliyosa yapalım sizden biriniz bir kötülük görürse onu eliyle düzeltsin gücü yetmiyosa diliyle düzeltsin onada gücü yetmiyosa kalbi ile buğz etsin(kınasın)bu yapılacakların en sonuncusudur elimizden ne geliyosa onu yapalım
yeter artık söz milletin
Kardeş kusura bakma pkk nın TOKAT saldırısının ardından bu olayı TSK ya mal etmek isteyenleri her kes çok iyi biliyor.Allah tan ŞEREFSİZLAR bu olayı üstlendide TSK zan altında kalmaktan kurtuldu. Amaaa iş bu ŞEREFSİZLERİN
Habur'dan girişleri aynen ŞOV oldu. Yani KÖPEKLER girerken bile biz apo köpeğinin EMRİ ile geldik cüretini gösterdiler. E peki neden bu adamlara DOKUNMADILAR. Neden MAHKEMELER bu ŞEREFSİZ ve SATILMIŞLARIN ayağına
neden gitti. Bu adamların alnında SUÇSUZ DAMGASIMI vardıda geldikleri gibi
aynen SERBEST kaldılar. Sorarım size Siz bu adamların SUÇSUZ olduğuna inanıyormusunuz.? Hadi onu geçtik Şimdi Hapiste olan BAŞSAVCI hakkında tam 13 ay DİNLEME yapılmış.Ve bu durum kendisine TEBLİĞ edilerek denmiş işte sizi şu kadar süre dinledik ama sizin hakkınızda hiç bir DELİL bulamadık... Pekiiiiii
şimdi bu ADAMCAĞIZ neden içeride.!!! Hakkında hiç bir delil olmayan insan hangi akla hizmetle içerde tutuluyor.... Sizce BU ÇELİŞKİ değilmi.??? Bu nasıl yargı yahu bakıyorum TSK ya yüklenenlerin ağzını nedense söz konusu DENİZ
FENERİ olunca bıçak açmıyor.Suçlu cezasını çeksin diyebilirken neden bu ELEŞTRİYİ (Deniz Fenerinde) yapamıyorlar.. Bu memlekette ERBAKAN ve şimdi
CUMHURBAŞKANI olan Sn:Abdullah Gül Bey hakkında 11 TRİLYON davası yargı tarafından görülüp karara bağlanmadımı.! Sonuç malum.!!! Bu Para Acaba ilgililerinden TAHSİL edilebildimi.! Neden TSK eleştrilirken bunlarda yazılmıyor söylenmiyor.!! Yada Merak edilmiyor HUKUK + HUKUK diye bağıranlar ne derece
HUKUKA uyuyorlar...Şimdiki Cumhurbaşkanımız Sn: Abdullah Gül Beyefendi hakkında suçlamaları yok etmeye çalışırken birden bire bu konuda HAYIR ortada
YARGI kararı varken bunun hesabının verilmesi gerektiğini savunup tekrar İŞLEME alan SİNCAN Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı için buraya MÜFETTİŞ ÜSTÜNE MÜFETTİŞ yollayan kimler.?? Evet size soruyorum kim bunlar.? YARGI görevini yapıyor diyenler neden söz konusu kendileri olduklarında niçin böyle
MAHKEMELERİ Etki altına almaya çalışıyorlar. Neden yetkisi olmadığı halde ALT mahkemeler ÜST MAHKEMELER için yani Üyeleri için YASADIŞI kararlar alıyor
hiç düşündünüzmü:? Bütün bunlar neden hep Aynı Mahkemelerden çıkıyor
hiç düşündünüzmü. Bakınız siz ne düşünürseniz düşünün ama maalesef F Tipi
yapacağını yapmış ve her yere sızmıştır. Yani ÜLKE artık RESMEN 2 ye bölünmüştür. Senin YARGIN yada O nun YARGISI artık gerçektir. Şimdi İKTİDARDA olan insanlar hakkındaki kişiler için kesinleşmiş YARGI kararları neden uygulanamıyor.!! Mazallah uygulamaya kalkan kendisini nerede bulur bunu burada herkes bilir.!! ÜLKEDE hiç bir şeyi olmayan bir BAŞBAKAN şimdilerde ÜSKÜDAR sırtlarında yanılmıyorsam 4 yada 5 galiba neyse önemi yok sayının son derece LÜKS VİLLA sahibi olabiliyor. Oğlu Gemicikler alırken , Dünürü ATV yi alırken DEVLET BANKALARI ndan En Haso KREDİYİ nasıl aldılar.
TSK Sakız gibi çiğnenirken neden bunlar sizin gibi düşünenler tarafından OBJEKTİF olarak eleştirilmiyor....Tamam TEMİZLİKSE temizlik haydi varmısınız bu temizliğe.!! Bunlar yazıldığında ucundan azıcık ya işte tabii BUNLARDA olmalı derken yazınızın tamamında neden bu ELEŞTRİLERİ göremiyorum. Neden bu KESER hep aynı tarafı yontuyor... TEMİZLİKSE TEMİZLİK ...Malumunuz üzere
GUSUL ABDESTİ ADI ÜSTÜNDE OLDUĞU GİBİ BOY ABDESTİDİR. Ve bu ABDEST
Su Vucudun her hangi bir yerine değmeden CÜNÜPLUK KALKMAZ. Varmısınız
tam bir GUSÜL ABDESTİNE.!!!!!!!!!!!!!!
türkiye durumu kötü yolsuzlıklar önlenemiyor. isteyen istediği gibi cirit atıyor. neden kanal 7 el konulmuyor almanyada birçok kişinin paraları çekildi deniz feneri almanya şubesinle . neden kanal7 tmsf el koymuyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri