Tamer 41. Yazılanlar karşısında uyan ve sus. Konuştukca batıyorsun. Siyasette her türlü cambazlıkla bir gecede en üst kademelere gelinebilir. Ama bir ordu komutanı, bir kuvvet komutanı ancak 40 yıl üstün hizmet siciliyle ulaşılabilen kutsal mevkilerdir. Bu kutsal hizmetler de, bu süre boyunca bu vatan bu millet için şehit adaylığına soyunmakla olur. Milleti uyutmakla, din ticareti yapmakla, kutsal değerlere sahip çıkıyormuş gibi görünmekle bu değerli mevkilere gelinemez.
Makyevelizm'i bilirmisin? Açıklaması aynen şu: KENDİSİNİ AMACINA GÖTÜRECEK ARAÇLARIN MEŞRU VE AHLÂKİ OLUP OLMADIĞINI ÖNEMSEMEYEN KARAKTERLERİ TARİF EDEN SIFATTIR.
39 yaşında olduğunu gördüm ve boşa geçen yıllarına üzüldüm. Yolun yarısını bile geçmişin. Başkalarının abes rüyalarıyla bu güzel siteyi kirletme.
Kimseye müslümanlığı öğretme. Benim bir sözüm var: Öğüt de sadaka da ona en çok ihtiyacı olanlarca verilir. Herkesin en az senin kadar aklı ve itikadı var. Hakiki müslümanlar şarlatanlık ve gösteriş yapmazlar. Allah seni de doğru bilgilerle doldurur inşaallah.
Yer imleri