Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon
81 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: şok şok şok Genelkurmaybaşkanı bunları nerede söyledi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istanbul savcısı başsavcının dosyasını neden geri gönderdi dersin bu müslümanlar sıkıştığı zaman ya ağlıyor yada bazı olayları kapatmak için taraf gazetesini gülenin talimatlarıyla kullanıyor benim müslüman olup olmadığım kimseyi ilgilendirmez ben ilk önce TÜRKüm sonra müslüman ama soner yalçının yazdığı gibi Bu Dinciler O Müslümanlara Benzemiyor gibi müslüman değilim sıkıştığın zaman salya sümük alamıyacaksın o savcı öyle yapmış ceksinler sıkıyorsa adaletin üzerinden ellerini kaldırsınlar dokunulmazlıklarını delikanlılık lafta değil özde olmalı bu işler gece yarısı kanun çıkarmaya benzemez adalet varsa hepimiz için olmalı ama şu unutulmamalı bunların hesapladığı kadar koyun yok bu memlekette birde sessizlik çok tehlikelidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tamer 41. Yazılanlar karşısında uyan ve sus. Konuştukca batıyorsun. Siyasette her türlü cambazlıkla bir gecede en üst kademelere gelinebilir. Ama bir ordu komutanı, bir kuvvet komutanı ancak 40 yıl üstün hizmet siciliyle ulaşılabilen kutsal mevkilerdir. Bu kutsal hizmetler de, bu süre boyunca bu vatan bu millet için şehit adaylığına soyunmakla olur. Milleti uyutmakla, din ticareti yapmakla, kutsal değerlere sahip çıkıyormuş gibi görünmekle bu değerli mevkilere gelinemez.
    Makyevelizm'i bilirmisin? Açıklaması aynen şu: KENDİSİNİ AMACINA GÖTÜRECEK ARAÇLARIN MEŞRU VE AHLÂKİ OLUP OLMADIĞINI ÖNEMSEMEYEN KARAKTERLERİ TARİF EDEN SIFATTIR.
    39 yaşında olduğunu gördüm ve boşa geçen yıllarına üzüldüm. Yolun yarısını bile geçmişin. Başkalarının abes rüyalarıyla bu güzel siteyi kirletme.
    Kimseye müslümanlığı öğretme. Benim bir sözüm var: Öğüt de sadaka da ona en çok ihtiyacı olanlarca verilir. Herkesin en az senin kadar aklı ve itikadı var. Hakiki müslümanlar şarlatanlık ve gösteriş yapmazlar. Allah seni de doğru bilgilerle doldurur inşaallah.
    Konu cngzhn tarafından (24-02-2010 Saat 00:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cngzhn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tamer 41. Yazılanlar karşısında uyan ve sus. Konuştukca batıyorsun. Siyasette her türlü cambazlıkla bir gecede en üst kademelere gelinebilir. Ama bir ordu komutanı, bir kuvvet komutanı ancak 40 yıl üstün hizmet siciliyle ulaşılabilen kutsal mevkilerdir. Bu kutsal hizmetler de, bu süre boyunca bu vatan bu millet için şehit adaylığına soyunmakla olur. Milleti uyutmakla, din ticareti yapmakla, kutsal değerlere sahip çıkıyormuş gibi görünmekle bu değerli mevkilere gelinemez.
    Makyevelizm'i bilirmisin? Açıklaması aynen şu: KENDİSİNİ AMACINA GÖTÜRECEK ARAÇLARIN MEŞRU VE AHLÂKİ OLUP OLMADIĞINI ÖNEMSEMEYEN KARAKTERLERİ TARİF EDEN SIFATTIR.
    39 yaşında olduğunu gördüm ve boşa geçen yıllarına üzüldüm. Yolun yarısını bile geçmişin. Başkalarının abes rüyalarıyla bu güzel siteyi kirletme.
    Kimseye müslümanlığı öğretme. Benim bir sözüm var: Öğüt de sadaka da ona en çok ihtiyacı olanlarca verilir. Herkesin en az senin kadar aklı ve itikadı var. Hakiki müslümanlar şarlatanlık ve gösteriş yapmazlar. Allah seni de doğru bilgilerle doldurur inşaallah.
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunların tek amaçları 1920 den( Mehmet altan ) gibileri hınç almak istiyorlar ama başaramayacaklar sonlarını halk verecek Atatürk ve arkadaşları olmasaydı bunlar ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı atakurtul Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bunların tek amaçları 1920 den( Mehmet altan ) gibileri hınç almak istiyorlar ama başaramayacaklar sonlarını halk verecek Atatürk ve arkadaşları olmasaydı bunlar ?
    Gazetelerden sizler de okudunuz muhakkak. TRT'den danışman olarak ayda 50.000,_ TL. maaş alan kimse de bu paranın hakkını vermeli. (Veya hakediyor ki veriyorlar)
    Konu cngzhn tarafından (25-02-2010 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12

gerçekleri dile getirmişsin dostum teşekkürler çok karışık ve hassas bir dönemden geçiyoruz türkiye kuruldu kurulalı ordusunu bu şekilde yerden yere vurmamıştır asker ne demek canımız ciğerimiz demek onlar olmasa biz sıcak yatağımızda uyuyamayız nerde ise tüm orduyu sorguya çekecekler allah akıl fikir versin imralıdaki köpeği bal börekle beslerlerken canı sıkılmasın diye yanına başka mahkum getirenler onu yakalayanları apo köpeğini yakalayan kahraman ordu mensuplarının günlerce hesapa çekilmesi bir türk vatandaşı olarak zoruma gidiyor ne günlere geldik mehmedime kurşun sıkıp şehit düşüren köpekleri bir kahraman gibi karşılayıp ayaklarına savcı gönderenler,lerden başka birşey beklenmezdi türk milleti olarak uyanık olalım sonuna kadar ordumuzun ,polisimizin yanında olalım bu kararları alan kim olursa olsun er yada geç hesabı verecektir vahdettin misali ANKARA.NIN TAŞINA BAK GÖZLERİMİN YAŞINA BAK BİZİ DÜŞMAN BİZİ ESİR ALMIŞ ŞU FELEĞİN İŞİNE BAK vatanın düşmanlar tarafından ele geçirildiği zaman ordu komutanımızın dizeleri aklıma geldi allah kötülere fırsat vermesin avrupa birliği sevdasına türkiyeyi kul köle yapanarlara allah akıl fikir versin allah milletimiz ve ordumuz,la olsun saygılarımla
    NOT:ordu komutanımız zamanın patişahı vahdettin yanılmıyorsam sevr andlaşması gereği ordumuzu silahlarını toplatmış ve yunan askerine esir düşürmüştür o zamanki komutanın dizeleridir
    Konu sensi tarafından (24-02-2010 Saat 02:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu anlaşılmamış sanıyorum ben konuştuklarımızın bi çoğunda sizin gibi düşünmüyorum sizde benim gibi düşünmüyosunuz ama sizin bi türlü gelemediğiniz nokta ben diyorum ki yıllardır bu ülkenin bütün kesimlerinden sıkıntı yaşayanlar var alevisi sünnüsü kürdü başörtülüsü vesaire bu ülkenin sırtında kim kambursa Allah onların hakkında ne müstehaksa onu versin ama bizde uyanalım silkinelim kendimize gelelim üzerimize düşeni yapalım koyun gibi güdülmeyelim seçim zamanı ne gerekiyosa onu yapalım aslımıza dönelim
    Ben önce müslüman sonra türküm elhamdülillah yaradan her yarattığını islam fıtratı üzerine yaratmıştır türk fıtratı üzerine değil bütün insanlık yahudide hristiyanda hinduda herkes islam fıtratı ile yaratılmıştır önce müslüman sonra türk hoş çokda önemi yok bu kelşme sıralamalarının ama konuşuyoruz işte Allah sonumuzu hayreylesin Ahirette nerdeyiz o önemli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ahiretteki yerimizi şu hayatta yaşantı şeklimiz belirleyecek bizim dertimizde ikiyüzlü karşındakini keriz yerine koyan insanları sömüren şeytan görünüşlü insanlar birgün müslüman birgün cumhiriyetci birgün demokrat ama şıkıştığında da mazlumu oynayıp salya sümük ağalayanlar işte tehlike bunlar siz son zamanlardaki zenginliklerinden tanırsınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ahiretteki yerimizi şu hayatta yaşantı şeklimiz belirleyecek bizim dertimizde ikiyüzlü karşındakini keriz yerine koyan insanları sömüren şeytan görünüşlü insanlar birgün müslüman birgün cumhiriyetci birgün demokrat ama şıkıştığında da mazlumu oynayıp salya sümük ağalayanlar işte tehlike bunlar siz son zamanlardaki zenginliklerinden tanırsınız
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ortada bir darbe planı var BALYOZ Güvenlik Harekat Planı’nın yer aldığı iddia edilen belgelerin TUBİTAK ve Emniyet Kriminal’deki incelemesinde ‘gerçek olduğu’ raporu verilmesinin ardından başlatılan soruşturmada gozatlına alındılar hükümeti begenmezsin ki ben begenmiyorum ama demek degildir onu indirmek için darbe yapmak bu bir suçtur

Sayfa 3/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri