Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/9 İlkİlk 123456789 SonSon
81 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: şok şok şok Genelkurmaybaşkanı bunları nerede söyledi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne lüzum var hakime, Ne lüzum var savcıya, Siz bizim vatandaşımızdan dahamı iyi biliyorsunuz.
    Bak bizim uyanık vatandaşımız her konuyu biliyor, bütün dosyaları okumuş, neyle suçlanıyorlar, ne yapmışlar yargılamaya ne gerek var kararını vermiş ve burda çözmüş...
    Yok ergenekonmuş ne darbeymiş hikaye bunlar.
    Bak burda kendisi gibi düşünmeyenlerede postasını atıyor. kendisi gibi inanmayana hakeretler yağdırıyorlar. Sen onlar gibi düşünmek ve inanmak mecburiyetindesin,
    malesef Tartışma adabından yoksun ve insana hakeret eden bu insanlarla neyi konuşup tartışacaksınki.
    Bu ordu tabiki hepimizin gözbebeği ama içinde çürük yumurtalar var şimdi temizleniyor. Kimsenin orduyla uğraştığı yok içindeki çürüklerle uğraşıyorlar.
    Bu hukuk bizim hepimizin lazım ama içinde hukuku yanlış yorumlayanlar var ama şimdi temizlenecek. İnşallah yeni çağdaş bir anayasa ile yanlış yorumlamaların önüne geçilecek.
    Bu polis hepimizin ama içinde kötüleri var hepsi meslekten atılacak. Başlarındaki pırıl pırıl amirlerle bu zaten yapılıyor.
    Bu Ülke Hepimizin ama içinde kötüleri var ama cezalarını çekecek.

neden hep birbirinizin inançları siyasi görüşleri ile uğraşıp duruyoruz.
    neden birbirinizi olduğu gibi kabul edip inancına siyasi görüşüne saygı duymuyoruz.
    E Balık baştan kokar siyasi lider nasıl düşünüyorsa tebasıda öyle düşünecek tabi.
    beyenmesenizde, sevmesenizde ak parti bu gün iktidar, 7 senedirde halk 2-3 sefer onu seçmiş. 1 sene sonra seçim var istediğin siyasi partiye oy verirsin, eğer milletin ekseriyeti sizin gibi düşünüyorsa iktidar olur ve bir dahaki seçimlere kadar ülkeyi idare eder. Demokrasi budur.
    Hükümetler ülkeyi idare ederken, muhalefet, hükümetin icraatlarını kamuoyuna kötü göstermek için ne mümkünse yapar bizdeki muhalefet anlayışı bu. bana göre iğrenç ve çirkin bir şey. Ama malesef hepsinin zihniyeti aynı. bu gün iktidar olan yarın muhalefete düşünce aynı şekilde davranıyor.
    Bence olaylara bir siyasi partinin penceresinden değilde evrensel gerçeklerden bakarsak doğruları daha iyi görürüz.
    Bizler yanlış olanı hep bareber tenkit edersek o zaman bu ülke çağdaş, birbirine saygı duyan insanlardan oluşur.
    Hepinize saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı conker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne lüzum var hakime, Ne lüzum var savcıya, Siz bizim vatandaşımızdan dahamı iyi biliyorsunuz.
    Bak bizim uyanık vatandaşımız her konuyu biliyor, bütün dosyaları okumuş, neyle suçlanıyorlar, ne yapmışlar yargılamaya ne gerek var kararını vermiş ve burda çözmüş...
    Bak burda kendisi gibi düşünmeyenlerede postasını atıyor. kendisi gibi inanmayana hakeretler yağdırıyorlar. Sen onlar gibi düşünmek ve inanmak mecburiyetindesin,
    malesef Tartışma adabından yoksun ve insana hakeret eden bu insanlarla neyi konuşup tartışacaksınki.
    Bu ordu tabiki hepimizin gözbebeği ama içinde çürük yumurtalar var şimdi temizleniyor. Kimsenin orduyla uğraştığı yok içindeki çürüklerle uğraşıyorlar.
    Bu hukuk bizim hepimizin lazım ama içinde hukuku yanlış yorumlayanlar var ama şimdi temizlenecek. İnşallah yeni çağdaş bir anayasa ile yanlış yorumlamaların önüne geçilecek.
    Bu polis hepimizin ama içinde kötüleri var hepsi meslekten atılacak. Başlarındaki pırıl pırıl amirlerle bu zaten yapılıyor.

neden birbirinizi olduğu gibi kabul edip inancına siyasi görüşüne saygı duymuyoruz.
    E Balık baştan kokar siyasi lider nasıl düşünüyorsa tebasıda öyle düşünecek tabi.
    beyenmesenizde, sevmesenizde ak parti bu gün iktidar, 7 senedirde halk 2-3 sefer onu seçmiş. 1 sene sonra seçim var istediğin siyasi partiye oy verirsin, eğer milletin ekseriyeti sizin gibi düşünüyorsa iktidar olur ve bir dahaki seçimlere kadar ülkeyi idare eder. Demokrasi budur.
    Hükümetler ülkeyi idare ederken, muhalefet, hükümetin icraatlarını kamuoyuna kötü göstermek için ne mümkünse yapar bizdeki muhalefet anlayışı bu. bana göre iğrenç ve çirkin bir şey. Ama malesef hepsinin zihniyeti aynı. bu gün iktidar olan yarın muhalefete düşünce aynı şekilde davranıyor.
    Bence olaylara bir siyasi partinin penceresinden değilde evrensel gerçeklerden bakarsak doğruları daha iyi görürüz.
    Bizler yanlış olanı hep bareber tenkit edersek o zaman bu ülke çağdaş, birbirine saygı duyan insanlardan oluşur.
    Hepinize saygılar.
    çok dogru diyorsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı conker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Hepinize saygılar.
    dostum yazının başında kasettiğin kişi kimdir banamı söylüyosun anlayamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepinize saygılar.
    conker zannedersem posta koyan kişi ben oluyorum evet eğer çürük yumurtalar varsa ayıklansın seninle hem fikirim ama öyle yazılar yazılıyorki sanki bu memlekette dinin gerektirdiğini yapan inancını yaşayan insanları ordu alıyor kamplara kapatıyor ve işkence ediyor sen böyle bir şeye şahit oldunmu ama konu başladığından beri arkadaşlar örtüden orduyu karalamaya bir başladı adamın yüzüne bakarak bir orgenaralin bakışlarındaki hainliği bilecek kadar olayları aldıııı götürdü yahu yazıktır günahtır çürük yumurtaları ayıklarken sen resmen orduyu aldın kenara fırlattın senden kastım sen değilsin conker bu ülkede çürük yumurtalar var illaki var ama neden bu çürük yumurtalar ordu ile sınırlandırılıyor insanların inancından ve siyasi görüşlerinden dolayı insanlar dışlanamaz diyorsun tabiki dışlamam ve dışlanamaz ama senin o söylediğin insan daha lafa başlamadan hemen orduyu ve örtüyü kullanıp karalama yapıyorsa kusura kalmada senin canın can benimki patlıcan değil sen oradan yazıyı koyacaksın yazının altında bunlardan her şey beklenir diye ibare koyacaksın ondan sonra sana cevap yazıldığı zaman örtüyü ön plana çıkarıp orduyu karalayacaksın senden kastım genel anlamda üzerine alınma conker yazılarıma bakarsan başından beri diyorum analarımızın bacılarımızın örtüsüne kimse laf etmesin yakışı kalmaz ama arkadaşım çürk yumurtalar sadece ordu ordu diyorsunuz ya oralarda değil bu ülkede çürük yumurtamı arıyorsun yolsuzlukların üzerine git siyasilerin üzerine git emin ol orduya dönüp bir tane çürük yumurta aramazsın!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş biz anlatamıyoruz tamam 7yıl geçmiş yok darbe yapaçaklar yok şöyle yok böyle 7 yıl senin icin az olabilir ama devlet idare edenler icin uzun bir süre şimdimi geldi aklına o zaman akıl yokmuydu ama o değil o zaman çoğu yer ellerinde değil di bunun başbakanın ilk zamanlarda söyledi yargı bağımsız değil diye şimdi bağımsız yani kim yaptı akp meee helal şimdiye kadar neredeydi elin almanı söylerken başbakanın ne dedi ben öyle birini tanımıyorum sonra gazetelerde resimleri çıktı nikahı kıyan kim sence tayib ama onada kılıf bulundu yandaş medya ama tayib ispatlayın istifa ederim dedi tık yok dürüst ya kasımpaşalı ya one minute fatihi ya ama unutulur şimdi gelmişsin bak deniz fenerine dokunuldu ozaman niye zamanında tayib adamı savundu korudu bunca zaman şimdi temizlik yapıldı şimdi çıkar vakit çi üzmez gibi ben becerdim ama yırtmadım der tövbe tövbe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evrensel gercekler ne kime göre neye göre pkklı ya pimanmısın pişman değilim apo istedi biz geldik geç diğer tarafda erol manisalı ve diğerleri yada gecen tutuklanan başsavcı pkk lıdan daha tehlikeli kim dedi fetonun adamları adamlar kendicevrelerindekilerine sağladıklarının onda birini bizim için yapsalar o zaman haklısın conker kardeş ama kazın ayağı öyle değil kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, hepinizin yazılarını okuyamadım ama, başlangıçta yazılan yazıyı okuyunca başımıza taş mı düştü diye sevindim ama nafile....Meğer yanılmışım. Biryerlerde hakikaten hayati arızalar mevcut.... her iki taraftada hatalar ve yanlışlar.... taraflar ne kendi yanlışlarını görüyor, nede diğerlerinin doğrularını mesele bundan ibaret... Bakın ben iki oğlumun askerde yemin merasimlerine katıldım... Yıllarını dahi hatırlamıyorum ama...Birinde tümen komutanının konuşmasının büyük bir bölümünün şimdiki hükümetin aleyhinde geçtiğini diğerindede tesettürlü olan eşimin eşarbını kendi iradesinde değilde; çözüp askerin istediği; çenesinin altından ip bağlar gibi (yani köylü kadın imajında) yapmasını aksi takdirde içeriye alamayacaklarını söylediler... yani müdahele.... benim dediğim gibi yaşayacaksın... benim izlenimlerim de böyle...takdir sizin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ak parti iktidara geldiği zaman bu olayların üstüne gitseydi nemi olurdu?

Düşünün, Atatürkçü geçinen Ülke elden gidiyor Malezya örneklerinin uçuştuğu arabistanamı dönüyoruz çığırtkanlığı yapılan ve Toplumu hükümete karşı nerdeyse ayaklanmaya çağıran ve hatta hükümeti saçma sapan iddalarla kapatma davası açılan bir dönemde yapsaydı ne olurdu. her halde ihtilal olurdu.

Allaha şükür ne arabistana döndük ne malezyaya benzedik.
    Avrupa birliğine girmek için çaba sarfeden. kıbrıs ın bağımsızlığı için dünyaya haklılığımız için politik mücadele veren, Sağlık alanında büyük işler başaran, Devlet ekonomisini batırmayan, Bankalarının hortumlanmayan bir hükümet var başımızda.
    benimde tenkit ettiğim yanları yokmu. var tabi şimdi biz onları fişliyoruz lafını eden o şahıs.
    Ben Sayın Tayyip erdoğanın yerinde olsam 1 dakka tutmam partide. sen kimsin ya milleti fişliyecek.

Bu hükümetin bazı olayları çözme yöntemi bu şekilde, sana ne kadar ters gelirse gelsin saygı duymak mecburiyetindesin. beyenmemek en tabi hakkın ama olaylar bu şekilde vatan elden gidiyor zihniyeti ile sunmak yanlış. 7 senedir yaşantımızdan ne değişti kimin hayat tarzına karıştılar. suç işleyen cezasını çeker onunda kararını yargı verir.
    Aile toplumumuzun en küçük bir topluluğu 3-5 kişilik bir yapıda dahi bir sürü anlaşmazlıklar çıkıyor eğer o ailede aile bireyleri birbirini düşüncelerine saygı duymaz ise o ev yaşanmaz hale gelir.
    Hepimiz farklı düşüncelerde olabiliriz bundan doğal bir şey olmaz ama bu tür konularda fikirlerimizi insanı rencide ederek değilde daha uygun bir biçimde birbirimize aktarırsak daha güzel olmazmı.
    hepinize saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ne kadar partizan bir tavır sergilendiği bal gibi ortada öncelikle ülke menfaatleri ve demokrasi millet gelir hükümetin yaptığı tek bir iyi icraat gösterin cart açılımı curt açılımı yok ermeni açılımı yunan açılımı yav kardeşim milletin açılımı ne zaman gelecek halk geçim derdinde ekmek derdinde insanlar işsiz evde tencerede ne pişiyor insanlara bunun hesabını verin bu hükümet geldi geleli erkonekon borazanı öttürüyor bir arpa boyu yol gidemedi adamlar göz altına alınıyor 3 gün sonra dışarıda bana ne bunkardan benim işsizime çare bulsun bu iktidar benim memuruma,işcime,köylüme sahip çıksın adamlar geldi gidiyor varsa yoksa ergenokon millet bıktı artık bunlardan ama iktidara kızmamak lazım avrupa birliği liste halinde yapacaklarını ellerine tutuşturuyor şu açılımı yap apoyu serbest bırak dağdaki, teristleri davul zurna ile karşıla işte özet bu benim başbakanım ne yapsın hükümetim ne yapsın herşey avrupa birliği için özet bu allah sonumuzu hayır eylesin:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ne kadar partizan bir tavır sergilendiği bal gibi ortada öncelikle ülke menfaatleri ve demokrasi millet gelir hükümetin yaptığı tek bir iyi icraat gösterin cart açılımı curt açılımı yok ermeni açılımı yunan açılımı yav kardeşim milletin açılımı ne zaman gelecek halk geçim derdinde ekmek derdinde insanlar işsiz evde tencerede ne pişiyor insanlara bunun hesabını verin bu hükümet geldi geleli erkonekon borazanı öttürüyor bir arpa boyu yol gidemedi adamlar göz altına alınıyor 3 gün sonra dışarıda bana ne bunkardan benim işsizime çare bulsun bu iktidar benim memuruma,işcime,köylüme sahip çıksın adamlar geldi gidiyor varsa yoksa ergenokon millet bıktı artık bunlardan ama iktidara kızmamak lazım avrupa birliği liste halinde yapacaklarını ellerine tutuşturuyor şu açılımı yap apoyu serbest bırak dağdaki, teristleri davul zurna ile karşıla işte özet bu benim başbakanım ne yapsın hükümetim ne yapsın herşey avrupa birliği için özet bu allah sonumuzu hayır eylesin:46:
    en pahalı benzin bizde en pahalı elektrikte bizde doğal gazda öyle şimdide çok iyi yaptıkları et ne yediğimiz belli değil fiyat 24-30tl kaç kişi yer bilinmez ki kardeşime katılıyorum ama gören gözle bakmak lazım

Sayfa 5/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri