Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/9 İlkİlk 123456789
81 sonuçtan 81 ile 81 arası

Konu: şok şok şok Genelkurmaybaşkanı bunları nerede söyledi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu borçları bu hükümet mi yaptı bu hükümet göreve geldiğindeki toplam borçla şu andaki toplam borcu karşılaştırırmısın kamu ve özel borçların tamamı için bi araştır bu hükümet göreve geldiğinde nasıl bi durum söz konusuydu daha önceki hükümetler döneminde kesilmiş keyleri bile ödediler imf den dünya bankasından ordan burdan alınan borçların çoğu bitti azı kaldı lütfen biraz tutarlı olalım kimisi çıkıyo 28 şubatın rövanşını alıyolar 28 şubatta akp mi vardı ha diyeceksiniz ki akp yoktu ama vekillerin bikısmı vardı valla burda bi özeleştri yapmak istiyorum bunlarda nerde o cesaret cumhurbaşkanı başkomutan olmasına rağmen bakın bakalım tsk nın sitesinde adından sözedilyomu cumhurbaşkanı bütün kurumların üstündedir hükümeti de tsk yıda yargıyıda hizaya getirme yetkisi vardır ama malesef böle bi girişim içine hiçbir zaman girmedi girmiyo aslında istiyoruz benim gibi düşünen o kadar insan aydın gazeteci siyasetçi varki ama yok nerdeee bunlar herşey güzellikle olsun istiyolar bazı şeyleri zoraki yaptıracaksın nasıl ki birileri zoraki bişeyler yapıyo yapmak istiyo sen de yapacaksın en azından yanlışlığı açık ve net olan konularda gereken neyse yapacaksın hsyk üyelerini görevden alacaksın hani yargı bağımsız dı yüksek rütbelilere daha doğrusu üst kademedekiler dokunamazsın yoksa cıs yakarım alırım anahtarını mike falan filan deveye demişlerki neden boynun eğri? onun ne dediğini biliyosunuz nerden bahsedelim ki neyi yazalım ki ne kalmasın
    Siz UZAYDAMI yaşıyorsunuz ..!! Aç Gözünüde etrafına bak.. Cumhurbaşkanı HSYK yı görevden alsın bunu alsın..Başbakan 'da zaten bunun benzerini demiyormu.! OKUMAYIN..Kendinize geliniz burası MUZ CUMHURİYETİ değil. Burası ATATÜRK İLKE VE İNKİLAPLARININ CUMHURİYETİ..... Siz benim TSK ma Laf edemezsiniz Sizin BAŞBAKAN apo itine (SAYIN) derken, KÖPEKLER davulla zurna ile karşılanırken benim ŞEHİTLERİM in KEMİKLERİ SIZLIYOR. Siz ve sizin gibi düşünenler yataklarında fosur fosur rahatça uyusun diye 24 saat NÖBET tutarken Bazende canlarını verirken siz benim TSK ma laf edemezsiniz... Siz önce gidin Başbakan'ınıza sorun bakalım BEBEK KATİLİ apo köpeği sahiden SAYIN denilmesini hak ediyormu.? Siz gidin Cumhurbaşkanı'na sorun bakalım 11 Trilyon davasında MAHKUM olan Erbakan Hocasını neden affetmiş. Malum bu davada kendiside MAHKUM oldu..Şimdi hangi yüzle TSK dan hesap sormaya kalkıyorlar.. Sıkıysa kaldırsın bakalım sizin Başbakan Dokunulmazlıkları hani verdiği söz vardı DOKUNULMAZLIKLAR kalkacak diye neden kalkmadı git sorsana hadi göreyim.!! Sıkar değilmi ...3 Maymunu oynamayı bırakın Delikanlı gibi yazın benim TSK ma laf etmeyin. TSK yı seviyorum ATATÜRK Türkiyesini Seviyorum..... Ordumuz Daima En Güvenilir Kurum Olmaya Devam Edecektir...( Ne Yapılırsa Yapılsın ) İyiki varsın TSK
    ---------------!!!. Bizleri Yönetenler Önce Onlar TEMİZLENSİN Sonrasında Çıkıp Kimden Hesap Sorarlarsa Sorsunlar.!!!--------------------

-------------------------------------------- NE MUTLU TÜRK 'ÜM DİYEBİLENE -----------------------------------------------------------
    Konu Dijitalci tarafından (01-03-2010 Saat 04:10 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 9/9 İlkİlk 123456789

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri