Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/9 İlkİlk 123456789 SonSon
81 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: şok şok şok Genelkurmaybaşkanı bunları nerede söyledi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ne kadar partizan bir tavır sergilendiği bal gibi ortada öncelikle ülke menfaatleri ve demokrasi millet gelir hükümetin yaptığı tek bir iyi icraat gösterin cart açılımı curt açılımı yok ermeni açılımı yunan açılımı yav kardeşim milletin açılımı ne zaman gelecek halk geçim derdinde ekmek derdinde insanlar işsiz evde tencerede ne pişiyor insanlara bunun hesabını verin bu hükümet geldi geleli erkonekon borazanı öttürüyor bir arpa boyu yol gidemedi adamlar göz altına alınıyor 3 gün sonra dışarıda bana ne bunkardan benim işsizime çare bulsun bu iktidar benim memuruma,işcime,köylüme sahip çıksın adamlar geldi gidiyor varsa yoksa ergenokon millet bıktı artık bunlardan ama iktidara kızmamak lazım avrupa birliği liste halinde yapacaklarını ellerine tutuşturuyor şu açılımı yap apoyu serbest bırak dağdaki, teristleri davul zurna ile karşıla işte özet bu benim başbakanım ne yapsın hükümetim ne yapsın herşey avrupa birliği için özet bu allah sonumuzu hayır eylesin:46:
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne hükümetmiş be herdahim ihtilal yapmak isteyenler var yan bunların kanı bozuk ya bizim milletvekilleri öyle diyor ya ne yapmışlar hocam şu işleri bir ac grip aşı1,2$ biz 3,5$almışız oda fos çıktı yok kuş gripi yok kenesi yapılan birşey görmedik hayvanların katlinden başkaekonomi bundan fazla nasıl batar bilmem adamlar sat sat birşey kalmadı bir fabrika actyiklarını söyleyin yada hayırlı bir bukadar satılana rağmen bankaları şimdi kendileri hortumladığından kimseye sıra gelmiyor gazeteleri almak yada gemiçikler hangi banka krdeileriyle alınıyor biz arabistana döneceğiz demedik iran İRAN bakın gecmişe aynı ayak sesleri iranla onlardayok yargı yok asker yok medya bakın gecmişe ama ne olur bakın sonra değindim fişlemeden sonra kanımızı da tahlil ettireceğiz duymadınız herhakde ki daha sır kalmış neler duyacağız az sabredin adamlar boşuna mı durmak yok yola devamı ilke edinmişler
    :45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı conker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne lüzum var hakime, Ne lüzum var savcıya, Siz bizim vatandaşımızdan dahamı iyi biliyorsunuz.
    Bak bizim uyanık vatandaşımız her konuyu biliyor, bütün dosyaları okumuş, neyle suçlanıyorlar, ne yapmışlar yargılamaya ne gerek var kararını vermiş ve burda çözmüş...
    Yok ergenekonmuş ne darbeymiş hikaye bunlar.
    Bak burda kendisi gibi düşünmeyenlerede postasını atıyor. kendisi gibi inanmayana hakeretler yağdırıyorlar. Sen onlar gibi düşünmek ve inanmak mecburiyetindesin,
    malesef Tartışma adabından yoksun ve insana hakeret eden bu insanlarla neyi konuşup tartışacaksınki.
    Bu ordu tabiki hepimizin gözbebeği ama içinde çürük yumurtalar var şimdi temizleniyor. Kimsenin orduyla uğraştığı yok içindeki çürüklerle uğraşıyorlar.
    Bu hukuk bizim hepimizin lazım ama içinde hukuku yanlış yorumlayanlar var ama şimdi temizlenecek. İnşallah yeni çağdaş bir anayasa ile yanlış yorumlamaların önüne geçilecek.
    Bu polis hepimizin ama içinde kötüleri var hepsi meslekten atılacak. Başlarındaki pırıl pırıl amirlerle bu zaten yapılıyor.
    Bu Ülke Hepimizin ama içinde kötüleri var ama cezalarını çekecek.

neden hep birbirinizin inançları siyasi görüşleri ile uğraşıp duruyoruz.
    neden birbirinizi olduğu gibi kabul edip inancına siyasi görüşüne saygı duymuyoruz.
    E Balık baştan kokar siyasi lider nasıl düşünüyorsa tebasıda öyle düşünecek tabi.
    beyenmesenizde, sevmesenizde ak parti bu gün iktidar, 7 senedirde halk 2-3 sefer onu seçmiş. 1 sene sonra seçim var istediğin siyasi partiye oy verirsin, eğer milletin ekseriyeti sizin gibi düşünüyorsa iktidar olur ve bir dahaki seçimlere kadar ülkeyi idare eder. Demokrasi budur.
    Hükümetler ülkeyi idare ederken, muhalefet, hükümetin icraatlarını kamuoyuna kötü göstermek için ne mümkünse yapar bizdeki muhalefet anlayışı bu. bana göre iğrenç ve çirkin bir şey. Ama malesef hepsinin zihniyeti aynı. bu gün iktidar olan yarın muhalefete düşünce aynı şekilde davranıyor.
    Bence olaylara bir siyasi partinin penceresinden değilde evrensel gerçeklerden bakarsak doğruları daha iyi görürüz.
    Bizler yanlış olanı hep bareber tenkit edersek o zaman bu ülke çağdaş, birbirine saygı duyan insanlardan oluşur.
    Hepinize saygılar.
    conker zannedersem posta koyan kişi ben oluyorum evet eğer çürük yumurtalar varsa ayıklansın seninle hem fikirim ama öyle yazılar yazılıyorki sanki bu memlekette dinin gerektirdiğini yapan inancını yaşayan insanları ordu alıyor kamplara kapatıyor ve işkence ediyor sen böyle bir şeye şahit oldunmu ama konu başladığından beri arkadaşlar örtüden orduyu karalamaya bir başladı adamın yüzüne bakarak bir orgenaralin bakışlarındaki hainliği bilecek kadar olayları aldıııı götürdü yahu yazıktır günahtır çürük yumurtaları ayıklarken sen resmen orduyu aldın kenara fırlattın senden kastım sen değilsin conker bu ülkede çürük yumurtalar var illaki var ama neden bu çürük yumurtalar ordu ile sınırlandırılıyor insanların inancından ve siyasi görüşlerinden dolayı insanlar dışlanamaz diyorsun tabiki dışlamam ve dışlanamaz ama senin o söylediğin insan daha lafa başlamadan hemen orduyu ve örtüyü kullanıp karalama yapıyorsa kusura kalmada senin canın can benimki patlıcan değil sen oradan yazıyı koyacaksın yazının altında bunlardan her şey beklenir diye ibare koyacaksın ondan sonra sana cevap yazıldığı zaman örtüyü ön plana çıkarıp orduyu karalayacaksın senden kastım genel anlamda üzerine alınma conker yazılarıma bakarsan başından beri diyorum analarımızın bacılarımızın örtüsüne kimse laf etmesin yakışı kalmaz ama arkadaşım çürk yumurtalar sadece ordu ordu diyorsunuz ya oralarda değil bu ülkede çürük yumurtamı arıyorsun yolsuzlukların üzerine git siyasilerin üzerine git emin ol orduya dönüp bir tane çürük yumurta aramazsın!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

conker kardeşim yazın biraz iktidarvari bir yazı olmuş bu hükümete bende oy verdim ve iktidara gelmesinde bir oyum var ama hükümetin 7 yıllık icraatları beni hayal kırıklığına uğrattı necmetdin erbakan hocanın tırnağı bile olamaz bunlar hani çok maaş alana az az alana çok maaş sloganı vardı ya ne oldu seyyanen verilen maaş artışları gariban emekliyi 5 sınıf vatandaş yaptı utanma belası ssk bağkur emeklisine seyyanen 60-100 tl zam sözü verenler diğer emekli vatandaşları unuttu herkesi fişlemeye başladı bu hükümet emekliler arasında maaş bile tam bir fiyasko ücret adaletini sağlayamadılar ama yargı adaletini çok mükemmel başarıyorlar iktidara tsk ile hesaplaşmaya gelenler halkımızın feryatlarına geçim sıkıntısına kulak tıkamış bu millet çoklarını sandığa gömmüştür yıllarca iktidar abonesi süleyman demireller, turkut özallar, bülent ecevitler, hepsi mazi oldu bir daha geri gelemedi ama bu hükümete oy vermeme sebep olan ve ak partiyi kapatan VURAL SAVAŞ,tır şu an için bir kapatma ve muhtıra verilmesi için dua edenler hüsrana uğrar umarım türk milleti bir daha bu tuzağa düşmez mağdurları oynayanları çok iyi görüyor cenabı allah milletimizle halkımızla olsun zalimlere fırsat vermesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili Arkadaşlar Aman ne yaparsanız yapın Kesinlikle Akp yi Eleştirmeyin.!! Mazallah KANIMIZIN tahlilini isteyen olabilir.!!! Eğer bu konuşmayı bir ASKER yapsa idi inanın ÜLKEDE yer yerinden oynardı... Kendini Milletvekili Statüsünde gören ŞAHIS sanamı kaldı
    bu MEMLEKET teki insanların KANLARININ TAHLİLİ.!!! Biri der FİŞLEME sırası bizde diğeri der Akp yi eleştirenlerin KAN TAHLİLLERİ gerekir. Şimdiiii buraya yazı yazıp ASKERDEN Darbe hesabı soran ARKADAŞLAR neden bu kendini bilmez VEKİLLERİN Bir insanı bu kadar
    tahrik edecek kadar önemli KONUŞMALARINI dile getirmiyorsunuz...Neden onlardanda HESAP sorulması gerektiğini YAZMIYORSUNUZ. Ama sizler Bozuk Plaklar gibisiniz.!!!Adamlar,ANALARIMIZA sövmeye başlasalar hala çıkıp ASKERDEN Hesabınını Sormaya kalkarsınız...
    Sıkıysa ELEŞTİRSENİZE bu VEKİLLERİN BU Ülkenin KAN GURUBU Tahlillerini İsteyenleri....
    Hadi bakalım yazılarınızı bekliyorum yazında görelim..... Bakalım Bu Laflar ne kadar sizi ÜZÜYOR görelim...!!!!!!!!!!!!!!!!

Aklıma gelmişken bunlar AL ANANIDA GİT demişti zaten...Bir diğeri çıkıp Küfür etse her halde burada BAYRAM edeceklerde vardır. Buna Eminim. Dostlar bir zamanlar bu ÜLKEDE bir VATANDAŞ tutuklandı ismi KUDDUSİ ÖZKIR idi adamcağız tam 8 ay hapiste neden yattığını anlayamadı.Tam 8 aysonra bu Vatandaşımıza sen ERGENEKONUN KASASISIN dediler.Adamcağız üzüntüden KANSER oldu gitti bu şimdiki savcıların yanına dediler bu adamcağız KANSER bu adamı bırakalım en azından TEDAVİ olmayı denesin YOKKKKKK OLMAZZZZZZ dediler ve bu adam göz göre göre ÖLÜME GÖTÜRDÜLER. Amaaaaaaaaa söz konusu ERBAKAN olunca Öğrencisi Sn: Abdullah bey Vefa borcunu HOCASINI AFFEDEREK Ödedi..Bu ülkede yaşayan Ekmeğini yiyen Suyunu içen sonrada Anne Karnında Çoçukları katleden İTLERİ ŞEREFSİZLERİ Davul Zurnalarla AÇILIM adı altında Karşılayan ve AYAKLARINA Mahkemeleri Götüren sonrada bunları aynen serbest bırakan
    ADALETMİDİR... Yıllarca pkk savaşan Askerleri Hain ilan etmek ne kadar güzelmiş yahu valla helal olsun ilgili kanun gereği KUVVET KOMUTANLARI nı sorgulaması mümkün olamayan ki bu KOMUTANLARI sadece BAŞSAVCI yada VEKİLLERİ SORGULAYABİLİR durumu bilinmesine rağmen neden bu KOMUTANLARI Emniyet binasında TUTARLAR.. Sebebi basit ASKERE ZULUM olsunda nasıl olursa olsun, Ama
    köpekler girer girmez serbest heyttt beee ADALETE gel sonrada çıkıp işte ADALET TECELLİ ediyor diyenlere sadece ACIYORUM.Sizler kendinizi kandırmaya devam edin.
    Evet Askeri + Yargıyı Eleştirenler sizce ADALETMİ bu..!!! Hadi çıkında Cevap yazın.....
    Konu Dijitalci tarafından (25-02-2010 Saat 00:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen ve kendini islamiyetin önderleri zanneden kişiler ancak bu ülkeyi bir 50 sene daha geriye atarsınız biz bu memlekette çok islamiyeti kullanarak her türlü pisliği yapanları her türlü çıkara ve menfaatleri için dini alet edenleri gördük kimin ağzından konuştuğunu çok iyi biliriz islamiyetin her türlü güzelliğini yaşamaktan uzak insanlarsınız dinimiz sevgiyi ve hoş görüyü tavsiye ederken sizler nefret ve niffak tohumlarını ülkeye sokarak şeriatı getirmek isteyen insanlarsınız islamiyeti hakkı ile yaşayan insanları senin dışında tutarak söylüyorum sen ve senin gibi kişiler ordu ve atatürk düşmanlarısınız dün gece senin şu yazdıkların yüzünden uykumu bölerek sana yanıtlar yazdım bak herkes kendine göre müslümandır ilk hatimimi tam 13 yaşında 2 sinide 15 yaşında bitirdim yıllarca çocukluğumdan gençliğime kadar camilerde ezan okuyup müezzinlik yaptım büyüklerimle her türlü dini alışverşleri yaparak birbirimizden feyz aldık ama ben islamiyeti hep içimde yaradanım ile yaşadım sizin gibi başkalarının ağzıyla konuşmadım allah korkusu ile yaşarken vatan millet bayrak ve atatürk sevgisi ile büyüdüm bir günden bir güne orduma atama bayrağıma laf etmedim ettirmedim ahirette kendi yerini ayarlamak istiyorsan önce atatürke ve sana bu gün konuşma fırsatı veren ve senin şu anda karaladığın ordumuzun ŞANLI ORDUMUZUN ŞEHİTLERİ İÇİN BİR FATİHA OKUUUUUUUUU YAZIKLAR OLSUN!
    butun yazilarinin altina bir imza da ben atiyorum yuregine saglik dostum hemsehirlim once muslumanim sonra turkum diyenler bir numarali ataturk dusmanidirlar ben onlari iyi bilenlerdenim çunki vatanimizin savunmsinda yillarina vermis pasalarimizin halini gorunce içim sizliyor içim
    darbe plani yaptiklari için ozaltina aliyorlarmis 12 eylulde yapilmis darbe var neden onlara dokunamiyorlarki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Dijitalci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili Arkadaşlar Aman ne yaparsanız yapın Kesinlikle Akp yi Eleştirmeyin.!! Mazallah KANIMIZIN tahlilini isteyen olabilir.!!! Eğer bu konuşmayı bir ASKER yapsa idi inanın ÜLKEDE yer yerinden oynardı... Kendini Milletvekili Statüsünde gören ŞAHIS sanamı kaldı
    bu MEMLEKET teki insanların KANLARININ TAHLİLİ.!!! Biri der FİŞLEME sırası bizde diğeri der Akp yi eleştirenlerin KAN TAHLİLLERİ gerekir. Şimdiiii buraya yazı yazıp ASKERDEN Darbe hesabı soran ARKADAŞLAR neden bu kendini bilmez VEKİLLERİN Bir insanı bu kadar
    tahrik edecek kadar önemli KONUŞMALARINI dile getirmiyorsunuz...Neden onlardanda HESAP sorulması gerektiğini YAZMIYORSUNUZ. Ama sizler Bozuk Plaklar gibisiniz.!!!Adamlar,ANALARIMIZA sövmeye başlasalar hala çıkıp ASKERDEN Hesabınını Sormaya kalkarsınız...
    Sıkıysa ELEŞTİRSENİZE bu VEKİLLERİN BU Ülkenin KAN GURUBU Tahlillerini İsteyenleri....
    Hadi bakalım yazılarınızı bekliyorum yazında görelim..... Bakalım Bu Laflar ne kadar sizi ÜZÜYOR görelim...!!!!!!!!!!!!!!!!

Aklıma gelmişken bunlar AL ANANIDA GİT demişti zaten...Bir diğeri çıkıp Küfür etse her halde burada BAYRAM edeceklerde vardır. Buna Eminim. Dostlar bir zamanlar bu ÜLKEDE bir VATANDAŞ tutuklandı ismi KUDDUSİ ÖZKIR idi adamcağız tam 8 ay hapiste neden yattığını anlayamadı.Tam 8 aysonra bu Vatandaşımıza sen ERGENEKONUN KASASISIN dediler.Adamcağız üzüntüden KANSER oldu gitti bu şimdiki savcıların yanına dediler bu adamcağız KANSER bu adamı bırakalım en azından TEDAVİ olmayı denesin YOKKKKKK OLMAZZZZZZ dediler ve bu adam göz göre göre ÖLÜME GÖTÜRDÜLER. Amaaaaaaaaa söz konusu ERBAKAN olunca Öğrencisi Sn: Abdullah bey Vefa borcunu HOCASINI AFFEDEREK Ödedi.. Evet Askeri + Yargıyı Eleştirenler sizce ADALETMİ bu..!!! Hadi çıkında Cevap yazın.....
    evet guzel bir konuyu parmak basmissi niz akp ye muhalefet yapanlarin kani bozukmus bu ne demek hni bunlar demekrosi diyorlardi herkes akpli olunca demekrosimi oluyor yani demekrosi onlar için bir basamaktir zaten bunu zamanla soylemislerdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vallahi arkadaşlar ülke yalancı müslümanlarla dolu battıkca batıyorlar bakın vekillerin konuşmalarına kendi gibi düşünmeyenleri gavur kanı bozuk katogorisine koymuşlar kendi gibi düşünenleri hem akp,li hem müslüman vay babam vay gerçekten ne günlere kaldık bir bakın bu müslümanlara hemde avrupa birliği modelinde avrupanın her dediğini yapan islam dünyasına arkasını dönmüş avrupa hayranı müslüman işte akp bu islam anlayışını sunuyor
    ben FATİH SULTAN MEHMET ,KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN,ALPASLAN ve nice osmanlının öngördüğü ve uyguladığı müslümanlığı tercih ederim galiba bunlar uzaydan yada başka bir gezenden gelip türkiyemizi işgal eden uzaylılar olmasın yada müslüman kılığına girmiş saylon,lular androidler kimbilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar konuyu amma değişik taraflara çekmişsiniz insan yanlışlıkla başka konuya tıkladım zannedecek memlekette ne siyasetciler varmışta haberimiz yokmuş.
    Konu beydemir tarafından (25-02-2010 Saat 02:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: harf hatası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siyasetci değil başbakan ben deniz fenerindekilerini tanımam diyecek ama nikah kıymış olaçak sizce bu ne yada dişli diye bakanı olaçak ama ben kendisine kefilim diyecek ama adamın caldığı ortaya cıkınca hem kefaletini unutacak hem adamın dokunulmazlığı kaldırmayacak nedense yada dink fırat diye bir başbakan yardımcınız olaçak adam sizin imzanızla tırlarıyla esrar taşıyacak siz olay gündemden düşsün diye başbakan yardımcılığından alaçaksınız olay kapanaçak yada eski kurt ciceğiniz olaçak ismail ağa cematı için başsavcınızı tehdit edecek hatta adamın başına corap öğrüp adamı görevden aldıracak yada salya sümük ağlayıp işine geldiği zaman dayılanan bir arıncınız olaçak ama siz hala ne siyasetciler var diyeceksiniz hocam sizde böyle derseniz başkalarını düşünün

Sayfa 6/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri