Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon
81 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: şok şok şok Genelkurmaybaşkanı bunları nerede söyledi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar konuyu amma değişik taraflara çekmişsiniz insan yanlışlıkla başka konuya tıkladım zannedecek memlekette ne siyasetciler varmışta haberimiz yokmuş.
    Sn:Beydemir Konunun ne kadar önemli olduğu malum Daha ortada MAHKEME
    kararları bile yokken burada ŞEREFLİ ORDUMUZA Devamlı olarak Sataşılıyor.
    Nacizane bizlerde bazen bu şekilde Yazmak zorunda kalıyoruz,insanlar her hangi
    bazı şeyleri ELEŞTREBİLİRLER bunlar doğaldır.Doğal olmayan OBJEKTİF olarak
    yapılmayan Eleştrilerdir. Durmadan TSK sizce menidar değilmi yok şöyle yok böyle esas yargılanmak istenen birisi olmalı ise yani TSK yı devamlı yıpratmak
    yerine gitsinler 12 Eylül Darbesini yapan Kenan Evren ' i Yargılasınlar...Ama şunuda unutmasınlar 12 Eylülü Yaratan yani bu duruma getiren TSK değil o zamanın POLİTİKACILARIDIR... Tsk sadece görevini yerine getirmiştir eğer o darbe olmasa idi ülkede Kan Gövdeyi götürecekti.. Yaşınızı gördüm 52 yazıyor
    benim ise yaşım 44 demekki o dönemleri siz benden daha iyi bilirsiniz.Sakın yanlış anlamayınız sistemim size değildir.Sitemim TSK yı şamar oğlanına çeviren saçma sapan Eleştrilerdir.Eğer siz bu yazılanları SİYASET yapma olarak düşünüyorsanız ben buna saygı duyarım. Ama bizler hayatta OBJEKTİF olamazsak hiç bir zaman kalkınamayız her olayı enine boyuna tartıp ona göre kararımızı vermeliyiz. Saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunu yapan da bir asker bu asker şerefli bi askermidir onurlu haysiyetli bi askermidir tsk da yokmu adam gibi adam vatanını milletini seven elbetteki var tam tersi grupta yer alanlar tutuklanıyo onlarında sayısı bir elin parmakları oranında çürük elmalar temizleniyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar konuyu amma değişik taraflara çekmişsiniz insan yanlışlıkla başka konuya tıkladım zannedecek memlekette ne siyasetciler varmışta haberimiz yokmuş.
    dostum garipsenecek ne var anlamış değilim duyarlı bir vatandaş olmak suçmu biz türk vatandaşıyız herhalde ülkemin sorunları beni ilgilendirir DOST ACI DÜŞMAN TATLI SÖYLERMİŞ esasında hükümetin icraatlarını beğenen birileri var bu konuda yanlız değiller 1:avrupa birliği, amerika,2: talabani barzani 3:ermeni,yahudi,imralı canisi apo, ve onu savunanlar ilginç değilmi niye destekliyorlar acaba yorum sevgili türk vatandaşlarımızın saygılarımla

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar,şu husus da çok önemli.Ergenekon Türklüğün doğum yerinin ismi.Bu isim ve bu yer hepimiz için son derece kutsal,ve son derece önem arzetmektedir.Ne var ki bugün ergenekon sözüm ona bir terör örgütü ismi olarak anılmaktadır.(Bu isim altında tutuklu bulunanların kesinlikle suçlu olduklarını zannetmiyorum).Şimdi yeni gençlerimize ergenekon denilince ne cevap verecek? Tabiki ''bir terör örgütüdür''!.Gelecegimizin teminatı olan gençlerimize Türklüğü,atalarını,soyunu unutturmak kimin işine yarayacak?Tabiki vatan hainlerinin,.Türklüğü bitirmeye çalışan,yoketmeye çalışan soysuzların işine yarayacak.Sonuçta türklüğün doğuş efsanesindeki ERGENEKON,u Türklüğün batışı yapacaklar.Bazı manevi ve kutsal değerlerimiz vardır ki,kesinlikle bu şekilde karalamayı bir yana bırak,üzerinde tartışma dahi kabul etmez.Bu değerlerimizi örgüt adı altında tartışmaya sokanlar,bu kutsal isme leke sürenler kesinlikle Türk olamaz.
    Konu aliihsan48 tarafından (25-02-2010 Saat 15:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum garipsenecek ne var anlamış değilim duyarlı bir vatandaş olmak suçmu biz türk vatandaşıyız herhalde ülkemin sorunları beni ilgilendirir DOST ACI DÜŞMAN TATLI SÖYLERMİŞ esasında hükümetin icraatlarını beğenen birileri var bu konuda yanlız değiller 1:avrupa birliği, amerika,2: talabani barzani 3:ermeni,yahudi,imralı canisi apo, ve onu savunanlar ilginç değilmi niye destekliyorlar acaba yorum sevgili türk vatandaşlarımızın saygılarımla
    :45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliihsan48 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar,şu husus da çok önemli.Ergenekon Türklüğün doğum yerinin ismi.Bu isim ve bu yer hepimiz için son derece kutsal,ve son derece önem arzetmektedir.Ne var ki bugün ergenekon sözüm ona bir terör örgütü ismi olarak anılmaktadır.(Bu isim altında tutuklu bulunanların kesinlikle suçlu olduklarını zannetmiyorum).Şimdi yeni gençlerimize ergenekon denilince ne cevap verecek? Tabiki ''bir terör örgütüdür''!.Gelecegimizin teminatı olan gençlerimize Türklüğü,atalarını,soyunu unutturmak kimin işine yarayacak?Tabiki vatan hainlerinin,.Türklüğü bitirmeye çalışan,yoketmeye çalışan soysuzların işine yarayacak.Sonuçta türklüğün doğuş efsanesindeki ERGENEKON,u Türklüğün batışı yapacaklar.Bazı manevi ve kutsal değerlerimiz vardır ki,kesinlikle bu şekilde karalamayı bir yana bırak,üzerinde tartışma dahi kabul etmez.Bu değerlerimizi örgüt adı altında tartışmaya sokanlar,bu kutsal isme leke sürenler kesinlikle Türk olamaz.
    sonuna kadar katılıyorum ali ihsan abi canım memleketimde teröristler vatan hainleri dolandırıcılar itibar görürken meğer bu ordu ne kadar tehlikeliymişte bizim haberimiz yokmuş acaba ordumuzu tehlike olarak gören kesimlerin korkusu tsk nın atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı kalması ve bazılarının istediği gibi at koşturmalarına izin vermeyecekleri korkusu olabilirmi dışarıda ve içeride o kadar düşman varken en büyük düşmanları olarak ordu mensuplarını görmeleri ne derece doğrudur anlaşılmaz kimi arkadaşlar diyorlar çürük yumurtaların çıkması için bu ifade ve gözaltıların olması gerekiyor çürük yumurtaları peki neden hep orduda arıyorsunuz he dışarıda teröristler halaylarla karşılanırken o halayı çekenler dağda karaladığınız ordunun mehmetçiğini şehit ediyordu neden çıkıp çürük yumurtaları ayıklamadınız aydın kesmi ergenekon gibi ismi büyük ve kutsal olayla bağdaştırıp içeri atmaktaki amaç acaba koyun gibi ne derseler yapacak bir toplum haline getirmek için olabilirmi çünkü aydın kesim düşünen kesimdir eee düşünüyorsam o halde varım
    ama olmaz senin düşüncelerin kiminin tekerine çomak sokar alllah başımızdan ordumuzu eksik etmesin yoksa olacaklar işte gün gibi ortada!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunu yapan da bir asker bu asker şerefli bi askermidir onurlu haysiyetli bi askermidir tsk da yokmu adam gibi adam vatanını milletini seven elbetteki var tam tersi grupta yer alanlar tutuklanıyo onlarında sayısı bir elin parmakları oranında çürük elmalar temizleniyo
    şehitlerimize kelle,apo canisine sayın diyenler acaba senin gözünde ne kadar şerefli?nono:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o mu bu ülkenin yegane derdi sorunu apoya sayın demek mi şehitler için kelle kelimesini kullanmakmı?bumudur yani.. Allah akıl versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya anlamak zor bize akıl versin de sizene verecekler bakalım sadece sayınmı nedemek yukarıda yazılanların işine gelenleri mi okuyorsun kardeş bir oku değerlendir sonrada sadece sayın demesi mi yok sa fazlasını görebilirsin bize taktığın sıfatları ben sana yakıştıramıyorum cünkü yaz yaz yoruluyor insan ama dertimiz aydınlatmak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, millete yapılanlarla ilgili herkesin yazdıklarını okudum. Evet hepsi doğru. AKP yapmaz böyle şeyler, günaha giriyorsunuz. olsa olsa hepsini ordu tezgahlayıp, Ergeneko'culara yaptırmıştır. Kapatalım artık konuyu bence; Kurgulanmış kafaları, doldurumuş plâkları düzeltmekle zamanınızı öldürmeyin. Cevap dahi yazmak önemsemektir. Meşhur lâftır 'bırakın sarhoşu düştüğü yerde kalsın'. Herkes ve Milletimiz artık herşeyi biliyor. Takke düştü kel göründü. Mumların da yanma süresi bitti 7 yılda. Çırpınma, hırçınlık ve herşeye saldırının sebebi bu.
    Konu cngzhn tarafından (25-02-2010 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri