Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
iste o gün geldi artık hesap verme zamanıdır ister asker kökenli olsun ister siyaset kökenli türk halkına hesap verecek ben hiç bir kuruma laf soylemiyorum ben ne hükemete kızıp devletime laf ederim ne generallere kızıp orduma laf ederim ama bir gerçek var bu ülkede her şey normal degil bunu zamanında ecevitte söyledı özalda söyledi zaten bunları halkımızda biliyor
ordu ve ordu mensupları şerefli ve haysiyetli kişilerdir verilecek hesapları varsa eminol verirler o gün geldi derken ordu ile ilgili meğer ne kadar fazla endişelerin varmış kişilere kızarım ama kurumlara laf etmem diyorsun ama ilk başta yazdığın cümlelerle aba altından sopa gösteriyorsun hesap verme günü olarak bu günü seçiyorsun haydi şimdi türk halkı olarak hesap soralım imralıdaki bebek katili ve asker katili neden hala bu kadar kıymetli ve bu şerefsiz neden senin benim paramla krallar gibi bakılıyor, habura gelen teröristler neden bir gecede şaibeli olarak sorguya alınıp serbest kalıyor ve haburda halaylarla davulla zurnayla karşılanıyor,cumhuriyet başsavcısı neden tam ismail tarikatı hakkında suç dosyası hazırlarken yakalanıp gözaltına alınıyor,bağımsız yargı ve adaletin telefonları neden aylarca dinleniyor çekindikleri ne? ergenekon adı altında neden türkiyenin aydın kesimleri ve rahmetli türkan saylan gibi yüreği vatan ve millet sevgisi ile dolu olan insanlar gözaltına alınıyor düşünen aydın kesimle ilgili bir endişemi var? tekel işçileri ile gerginlik yaşarken tekel fabrikaları kimlere peşkeş çekiliyor,devlete ait fabrikalar özelleştirilip satılırken bu memlekete kaçtane fabrika açıldı ve işsizlere istihdam sağlandı,bu satışlardan ve özelleştirmelerden kimler ceplerini doldurdu ve gemicik derken gemi filoları kuruldu,hangi dış ülkelerin baskısı ile birdenbire kürt açılımı yapılıp insanları karşı karşıya getirip daha sonra herşeyi eline yüzlerine bulaştırıp ortamı gerdiler,açılım yapalım derken terörist başının sözcülüğünü yapanlarla pazarlığa girip biraz sesler yükseldiğinde partilerini kapattırdılar,çiftçiye kota koyup ürünlerini yok pahasına heba ettirip bu da yetmezmiş gibi tv lerin önünde yürü lan ananıda al git diyecek kadar cesaretlendiler ki atamızın sözü vardır köylü milletin efendisidir diye ezip geçtiler,vatanı için canını vermeye giden gazilerimizin aylığını neden sadaka verir gibi yükselttiler? doğalgaza zam geldi yapılacak bir şey yok deyip üstüne zaten fakirlere kömür dağıtıyoruz deyip insanları neden hakir gördüler? bu saydıklarım ayları ve yılları buluyorken peki iş orduya kara çalmak olduğunda sen neden gün bu gündür hesap verme günüdür diye bir çıkış yaptın bu kadar neden soruları varken neden özellikle bu gün hesap verme günüdür cümlesini kullandın????? evet emin ol bir gün türk halkı hesap soracaktır ama emin ol orduya değil seçimlerde sandık başında hesap soracaktır o zaman bakalım bazılarındaki rahat tavırlar seçimden sonrada aynı şekilde devam edecekmidir yoksa kaçacak bir yermi arayacaklardır? hayırlı akşamlar