kardeş Allah senin kalbinin mührünü kulaklarının tıpasını gözlerinin de perdesini kaldırsın inşaALLAH konuyu atatürke götürmeye gerek yok o günleri görmedik herkes bişey söylüyo kime haklı kime haksız kime suçlu kime suçsuz diyebilecek yetimiz yok ama bu günleri yaşıyoruz herşeyi gözümüzle görüyoruz bu ülkede başörtüsüne dine kim karşı arkadaşım tsk göz bebeğimiz peygamber ocağı değilmi benim anam örtülü diye askere alınmamazlık yapılmıyorum değilmi ben askere gidiyosan anam beni neden ziyaret edemesin yemin törenimi neden tel örgüler arkasından izlesin benim bacım da örtülü o neden üniversitede okuyamasın senin bacın dan ne eksiği var senin anan dan ne eksiği var (fazlası var eksiği kesinlikle yok) ( sen derken seni kastetmiyorum) benim anlatmak söylemek istediğim herkes taşın altına elini koysun ve üzerine düşeni yapsın hır gürden bıktık usandık rahat huzurlu ferah bişekilde yaşamak istiyoruz bu 3 günlük dünyada sende bunu istemiyomusun benim anam bacım özgür olsa senin cumhuriyetini başınamı yıkacak o cumhuriyet benimde cumhuriyetim benim dedemde ön saftaydı kanını canını verdi bak heryerden dinsizlik çıkıyo dinle kimsenin alakası kalmamış nerdeyse herkes dine ve dini değerlere karşı yok şeriat gelecekmiş yok bilmem ne olacakmış neden korkuyosun sana uymayan seni sınırlandıracak sistem getirilmek isteniyo zamanında da bu sistem kurularak büyük çoğunluğa uymayan sistem getirildi ne olcak şimdi sen ondan rahatsız ben bundan rahatsız çık işin içinden gel elele verelim herkes ne istiyo onu yaşasın ama herkes bu vatanın evladının amerika vatiliz vatandaşı gibi alman vatandaşı gibi ingiliz vatandaşı gibi hür özgür rahat ferah yaşama hakkı yokmu neden emperyalist güçlerin oyuncağıyız atan osmanlı değilmi atan kime zulmetti herkes huzur içinde istediği gibi yaşamadımı şeriatle yönetiliyodu o zaman demokrasi diye b, şey yoktu olsaydı emin olki demokrasi ilede yönetirlerdi çünkü yaptıkları tam bir demokrasi idi şimdi tekrar yazıyorum kendimize gelelim ve bırakalım herkes istediği gibi yaşasın toplumu rahatsız etmemk kaydı ile