Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon
81 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: şok şok şok Genelkurmaybaşkanı bunları nerede söyledi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş Allah senin kalbinin mührünü kulaklarının tıpasını gözlerinin de perdesini kaldırsın inşaALLAH konuyu atatürke götürmeye gerek yok o günleri görmedik herkes bişey söylüyo kime haklı kime haksız kime suçlu kime suçsuz diyebilecek yetimiz yok ama bu günleri yaşıyoruz herşeyi gözümüzle görüyoruz bu ülkede başörtüsüne dine kim karşı arkadaşım tsk göz bebeğimiz peygamber ocağı değilmi benim anam örtülü diye askere alınmamazlık yapılmıyorum değilmi ben askere gidiyosan anam beni neden ziyaret edemesin yemin törenimi neden tel örgüler arkasından izlesin benim bacım da örtülü o neden üniversitede okuyamasın senin bacın dan ne eksiği var senin anan dan ne eksiği var (fazlası var eksiği kesinlikle yok) ( sen derken seni kastetmiyorum) benim anlatmak söylemek istediğim herkes taşın altına elini koysun ve üzerine düşeni yapsın hır gürden bıktık usandık rahat huzurlu ferah bişekilde yaşamak istiyoruz bu 3 günlük dünyada sende bunu istemiyomusun benim anam bacım özgür olsa senin cumhuriyetini başınamı yıkacak o cumhuriyet benimde cumhuriyetim benim dedemde ön saftaydı kanını canını verdi bak heryerden dinsizlik çıkıyo dinle kimsenin alakası kalmamış nerdeyse herkes dine ve dini değerlere karşı yok şeriat gelecekmiş yok bilmem ne olacakmış neden korkuyosun sana uymayan seni sınırlandıracak sistem getirilmek isteniyo zamanında da bu sistem kurularak büyük çoğunluğa uymayan sistem getirildi ne olcak şimdi sen ondan rahatsız ben bundan rahatsız çık işin içinden gel elele verelim herkes ne istiyo onu yaşasın ama herkes bu vatanın evladının amerika vatiliz vatandaşı gibi alman vatandaşı gibi ingiliz vatandaşı gibi hür özgür rahat ferah yaşama hakkı yokmu neden emperyalist güçlerin oyuncağıyız atan osmanlı değilmi atan kime zulmetti herkes huzur içinde istediği gibi yaşamadımı şeriatle yönetiliyodu o zaman demokrasi diye b, şey yoktu olsaydı emin olki demokrasi ilede yönetirlerdi çünkü yaptıkları tam bir demokrasi idi şimdi tekrar yazıyorum kendimize gelelim ve bırakalım herkes istediği gibi yaşasın toplumu rahatsız etmemk kaydı ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu tamer kardeş benim dinimi özgürce yaşamama kim engel ben camide ibadetimi yaparken birileri beni camidenmi alıp zulüm gösteriyor tüm ramazan ayında ben askerken teravilerim cumalarım dahil komutanlarımla namazda saf durdum yolda dolaşan annelerimize bacılarımıza örtü takıyor diye kim zulmediyor sen böyle bir olaya şahit oldunmu? türkiyede üniversitelere veya tbbmm ne girerken türbanla girmek yasak diyen ordumu hayır değil sen dinini daha nasıl özgür yaşayacaksın ben bunu anlayamıyorum senin dini vecibelerini yerine getirmeni kim engelliyor allahaşkına bana bir anlat ve bu olaylarla gözaltına alınan ordu mensuplarımızın ne alakası varda sen onlara bu kadar öfkelisin?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    deniz fenerine gelince derin bir sessizlik yada başbakan ve bakan coçuklarının zenginliğinin hesapı sorulmaz yada cemaatlerin kazancları sorulmaz çünkü müslüman bunlar bunlara haram olmaz bunlara soru sorulmaz bunlardan hesap sordunmu cok kötü günaha girersin adam boşuna mı birgün padişah birgün tövbe günaha sokacaklar ama böyle konuşmamak lazım sonra bizi de fişlerler neme lazım
    türkiye durumu kötü yolsuzlıklar önlenemiyor. isteyen istediği gibi cirit atıyor. neden kanal 7 el konulmuyor almanyada birçok kişinin paraları çekildi deniz feneri almanya şubesinle . neden kanal7 tmsf el koymuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya tamer kardeş veyselle benim için kullandıklarını iade ediyorum ya bilmediğimiz birşey mi var memleketin çeşitli yerlerinde askerlik daha uzun veya kısa mı sürüyor 18 ay değilmi askerde ziyarete gelememişler o yüzden vurun kahpeye helal olsun valla18ayda kaçkere geldi aile eşrafı ziyarete de bu kadar önemli bu olay bu bukadar önemli de anlattıklarımıza yalan diyemiyorsun fetonun coçukları heryere sızmış diyoruz bak ismail ağa cemaatıyla ilgili başsavcıya feto nun savcısı bir alicanbazlık yaptı istanbul başsavcısına gönderdi dosyayı ne oldu istanbul başsavcısı bizim işimiz değil dedi erzuruma gönderdi şaşmaz bir allah şimdi ne oldu biliyormusunuz başsavcıyı yargılamaya calışan zihniyet yaptıkları oyuna düştüler 251çi madeyle yargılamaya çalıştılar ama neyaptıklarından haberleri yok gözü gör bunların şimdi bir kapı açtılar emsal oldu ve başbakan ve cumhur başkanıda dokunulmazlıkları olsa bile başsavcı tarafından tutuklana bileçekler o yüzden durmak yok yola devam az kaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

feto dediğin kim fetonun çocuklaro dediğin kim bilmiyorum ama eğer bu dediklerin birer sahıslarsa yazık olsun saygı bile gösteremiyosun senin de memleketin sırtındaki kamburlardan farkın yok tahammülsüzsünüz saygısızsınız bence yanlış yoldasınız biraz saygı hoşgörü, bırakın yargıya işini yapsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zamanında o adamı çok dinledim ama yalan herşeyleri yalan bak amerikaya gitti ne şeker kaldı ne başka birşey tosun paşa gibi maşaallah sen kimden bahsettiğimi biliyorsundur diye düşünüyorum ama söyleyeyim fettullah gülen saygı gösterilmez alınır ananı al gitti diyenlere sen saygı gösterebilirsin ama bana ters sen tahamül gösteremezken nasıl istersin anlamıyorum millete yalan söyleyip dinimi istismar edenlere saygı beklemeyin ne olur memleket bölenlere milletimi ac bırakanlara vitrine oynayanlara lanet olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sahi ne oldu deniz feneri davasına neden ses cıkmıyor yargıtay ve hsyk bu işle neden ilgilenmedi yoksa omlara deniz feneri türkiyede ekmek cıkmadımı daha bugun 2 milletvekili hakkında soruçturma açan yargıtay denizfenerinde niye susuyor neden kimse batık bankalarda giden 60 milyar doların hesapını sormuyor neden kimse eşraf bitlisin ugur mumcunu Bahtiyar Aydının hesapını sormuyor gaffar okanın bunlar sırada bir insan degildi ama sırları ile öldü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hani zahid akman a deniz fenerine dokunulmuyodu hani korunuyodular
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne lüzum var hakime, Ne lüzum var savcıya, Siz bizim vatandaşımızdan dahamı iyi biliyorsunuz.
    Bak bizim uyanık vatandaşımız her konuyu biliyor, bütün dosyaları okumuş, neyle suçlanıyorlar, ne yapmışlar yargılamaya ne gerek var kararını vermiş ve burda çözmüş...
    Yok ergenekonmuş ne darbeymiş hikaye bunlar.
    Bak burda kendisi gibi düşünmeyenlerede postasını atıyor. kendisi gibi inanmayana hakeretler yağdırıyorlar. Sen onlar gibi düşünmek ve inanmak mecburiyetindesin,
    malesef Tartışma adabından yoksun ve insana hakeret eden bu insanlarla neyi konuşup tartışacaksınki.
    Bu ordu tabiki hepimizin gözbebeği ama içinde çürük yumurtalar var şimdi temizleniyor. Kimsenin orduyla uğraştığı yok içindeki çürüklerle uğraşıyorlar.
    Bu hukuk bizim hepimizin lazım ama içinde hukuku yanlış yorumlayanlar var ama şimdi temizlenecek. İnşallah yeni çağdaş bir anayasa ile yanlış yorumlamaların önüne geçilecek.
    Bu polis hepimizin ama içinde kötüleri var hepsi meslekten atılacak. Başlarındaki pırıl pırıl amirlerle bu zaten yapılıyor.
    Bu Ülke Hepimizin ama içinde kötüleri var ama cezalarını çekecek.

neden hep birbirinizin inançları siyasi görüşleri ile uğraşıp duruyoruz.
    neden birbirinizi olduğu gibi kabul edip inancına siyasi görüşüne saygı duymuyoruz.
    E Balık baştan kokar siyasi lider nasıl düşünüyorsa tebasıda öyle düşünecek tabi.
    beyenmesenizde, sevmesenizde ak parti bu gün iktidar, 7 senedirde halk 2-3 sefer onu seçmiş. 1 sene sonra seçim var istediğin siyasi partiye oy verirsin, eğer milletin ekseriyeti sizin gibi düşünüyorsa iktidar olur ve bir dahaki seçimlere kadar ülkeyi idare eder. Demokrasi budur.
    Hükümetler ülkeyi idare ederken, muhalefet, hükümetin icraatlarını kamuoyuna kötü göstermek için ne mümkünse yapar bizdeki muhalefet anlayışı bu. bana göre iğrenç ve çirkin bir şey. Ama malesef hepsinin zihniyeti aynı. bu gün iktidar olan yarın muhalefete düşünce aynı şekilde davranıyor.
    Bence olaylara bir siyasi partinin penceresinden değilde evrensel gerçeklerden bakarsak doğruları daha iyi görürüz.
    Bizler yanlış olanı hep bareber tenkit edersek o zaman bu ülke çağdaş, birbirine saygı duyan insanlardan oluşur.
    Hepinize saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş biz anlatamıyoruz tamam 7yıl geçmiş yok darbe yapaçaklar yok şöyle yok böyle 7 yıl senin icin az olabilir ama devlet idare edenler icin uzun bir süre şimdimi geldi aklına o zaman akıl yokmuydu ama o değil o zaman çoğu yer ellerinde değil di bunun başbakanın ilk zamanlarda söyledi yargı bağımsız değil diye şimdi bağımsız yani kim yaptı akp meee helal şimdiye kadar neredeydi elin almanı söylerken başbakanın ne dedi ben öyle birini tanımıyorum sonra gazetelerde resimleri çıktı nikahı kıyan kim sence tayib ama onada kılıf bulundu yandaş medya ama tayib ispatlayın istifa ederim dedi tık yok dürüst ya kasımpaşalı ya one minute fatihi ya ama unutulur şimdi gelmişsin bak deniz fenerine dokunuldu ozaman niye zamanında tayib adamı savundu korudu bunca zaman şimdi temizlik yapıldı şimdi çıkar vakit çi üzmez gibi ben becerdim ama yırtmadım der tövbe tövbe

Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri