Alıntı conker Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ne lüzum var hakime, Ne lüzum var savcıya, Siz bizim vatandaşımızdan dahamı iyi biliyorsunuz.
Bak bizim uyanık vatandaşımız her konuyu biliyor, bütün dosyaları okumuş, neyle suçlanıyorlar, ne yapmışlar yargılamaya ne gerek var kararını vermiş ve burda çözmüş...
Yok ergenekonmuş ne darbeymiş hikaye bunlar.
Bak burda kendisi gibi düşünmeyenlerede postasını atıyor. kendisi gibi inanmayana hakeretler yağdırıyorlar. Sen onlar gibi düşünmek ve inanmak mecburiyetindesin,
malesef Tartışma adabından yoksun ve insana hakeret eden bu insanlarla neyi konuşup tartışacaksınki.
Bu ordu tabiki hepimizin gözbebeği ama içinde çürük yumurtalar var şimdi temizleniyor. Kimsenin orduyla uğraştığı yok içindeki çürüklerle uğraşıyorlar.
Bu hukuk bizim hepimizin lazım ama içinde hukuku yanlış yorumlayanlar var ama şimdi temizlenecek. İnşallah yeni çağdaş bir anayasa ile yanlış yorumlamaların önüne geçilecek.
Bu polis hepimizin ama içinde kötüleri var hepsi meslekten atılacak. Başlarındaki pırıl pırıl amirlerle bu zaten yapılıyor.
Bu Ülke Hepimizin ama içinde kötüleri var ama cezalarını çekecek.

neden hep birbirinizin inançları siyasi görüşleri ile uğraşıp duruyoruz.
neden birbirinizi olduğu gibi kabul edip inancına siyasi görüşüne saygı duymuyoruz.
E Balık baştan kokar siyasi lider nasıl düşünüyorsa tebasıda öyle düşünecek tabi.
beyenmesenizde, sevmesenizde ak parti bu gün iktidar, 7 senedirde halk 2-3 sefer onu seçmiş. 1 sene sonra seçim var istediğin siyasi partiye oy verirsin, eğer milletin ekseriyeti sizin gibi düşünüyorsa iktidar olur ve bir dahaki seçimlere kadar ülkeyi idare eder. Demokrasi budur.
Hükümetler ülkeyi idare ederken, muhalefet, hükümetin icraatlarını kamuoyuna kötü göstermek için ne mümkünse yapar bizdeki muhalefet anlayışı bu. bana göre iğrenç ve çirkin bir şey. Ama malesef hepsinin zihniyeti aynı. bu gün iktidar olan yarın muhalefete düşünce aynı şekilde davranıyor.
Bence olaylara bir siyasi partinin penceresinden değilde evrensel gerçeklerden bakarsak doğruları daha iyi görürüz.
Bizler yanlış olanı hep bareber tenkit edersek o zaman bu ülke çağdaş, birbirine saygı duyan insanlardan oluşur.
Hepinize saygılar.
dostum yazının başında kasettiğin kişi kimdir banamı söylüyosun anlayamadım