Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sen ve kendini islamiyetin önderleri zanneden kişiler ancak bu ülkeyi bir 50 sene daha geriye atarsınız biz bu memlekette çok islamiyeti kullanarak her türlü pisliği yapanları her türlü çıkara ve menfaatleri için dini alet edenleri gördük kimin ağzından konuştuğunu çok iyi biliriz islamiyetin her türlü güzelliğini yaşamaktan uzak insanlarsınız dinimiz sevgiyi ve hoş görüyü tavsiye ederken sizler nefret ve niffak tohumlarını ülkeye sokarak şeriatı getirmek isteyen insanlarsınız islamiyeti hakkı ile yaşayan insanları senin dışında tutarak söylüyorum sen ve senin gibi kişiler ordu ve atatürk düşmanlarısınız dün gece senin şu yazdıkların yüzünden uykumu bölerek sana yanıtlar yazdım bak herkes kendine göre müslümandır ilk hatimimi tam 13 yaşında 2 sinide 15 yaşında bitirdim yıllarca çocukluğumdan gençliğime kadar camilerde ezan okuyup müezzinlik yaptım büyüklerimle her türlü dini alışverşleri yaparak birbirimizden feyz aldık ama ben islamiyeti hep içimde yaradanım ile yaşadım sizin gibi başkalarının ağzıyla konuşmadım allah korkusu ile yaşarken vatan millet bayrak ve atatürk sevgisi ile büyüdüm bir günden bir güne orduma atama bayrağıma laf etmedim ettirmedim ahirette kendi yerini ayarlamak istiyorsan önce atatürke ve sana bu gün konuşma fırsatı veren ve senin şu anda karaladığın ordumuzun ŞANLI ORDUMUZUN ŞEHİTLERİ İÇİN BİR FATİHA OKUUUUUUUUU YAZIKLAR OLSUN!
butun yazilarinin altina bir imza da ben atiyorum yuregine saglik dostum hemsehirlim once muslumanim sonra turkum diyenler bir numarali ataturk dusmanidirlar ben onlari iyi bilenlerdenim çunki vatanimizin savunmsinda yillarina vermis pasalarimizin halini gorunce içim sizliyor içim
darbe plani yaptiklari için ozaltina aliyorlarmis 12 eylulde yapilmis darbe var neden onlara dokunamiyorlarki