arkadaşlar konuyu amma değişik taraflara çekmişsiniz insan yanlışlıkla başka konuya tıkladım zannedecek memlekette ne siyasetciler varmışta haberimiz yokmuş.
arkadaşlar konuyu amma değişik taraflara çekmişsiniz insan yanlışlıkla başka konuya tıkladım zannedecek memlekette ne siyasetciler varmışta haberimiz yokmuş.
Konu beydemir tarafından (25-02-2010 Saat 02:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: harf hatası
Sn:Beydemir Konunun ne kadar önemli olduğu malum Daha ortada MAHKEME
kararları bile yokken burada ŞEREFLİ ORDUMUZA Devamlı olarak Sataşılıyor.
Nacizane bizlerde bazen bu şekilde Yazmak zorunda kalıyoruz,insanlar her hangi
bazı şeyleri ELEŞTREBİLİRLER bunlar doğaldır.Doğal olmayan OBJEKTİF olarak
yapılmayan Eleştrilerdir. Durmadan TSK sizce menidar değilmi yok şöyle yok böyle esas yargılanmak istenen birisi olmalı ise yani TSK yı devamlı yıpratmak
yerine gitsinler 12 Eylül Darbesini yapan Kenan Evren ' i Yargılasınlar...Ama şunuda unutmasınlar 12 Eylülü Yaratan yani bu duruma getiren TSK değil o zamanın POLİTİKACILARIDIR... Tsk sadece görevini yerine getirmiştir eğer o darbe olmasa idi ülkede Kan Gövdeyi götürecekti.. Yaşınızı gördüm 52 yazıyor
benim ise yaşım 44 demekki o dönemleri siz benden daha iyi bilirsiniz.Sakın yanlış anlamayınız sistemim size değildir.Sitemim TSK yı şamar oğlanına çeviren saçma sapan Eleştrilerdir.Eğer siz bu yazılanları SİYASET yapma olarak düşünüyorsanız ben buna saygı duyarım. Ama bizler hayatta OBJEKTİF olamazsak hiç bir zaman kalkınamayız her olayı enine boyuna tartıp ona göre kararımızı vermeliyiz. Saygılar..![]()
dostum garipsenecek ne var anlamış değilim duyarlı bir vatandaş olmak suçmu biz türk vatandaşıyız herhalde ülkemin sorunları beni ilgilendirir DOST ACI DÜŞMAN TATLI SÖYLERMİŞ esasında hükümetin icraatlarını beğenen birileri var bu konuda yanlız değiller 1:avrupa birliği, amerika,2: talabani barzani 3:ermeni,yahudi,imralı canisi apo, ve onu savunanlar ilginç değilmi niye destekliyorlar acaba yorum sevgili türk vatandaşlarımızın saygılarımla![]()
Neden anlamadım brnden alıntı yapan üç arkadaşda aynı tarafın üyeleri oysa ben lafı ortaya konuştum.
herkes duyarlıdır.... ancak bazısının sesi çok çıkar bazısının az, bazısı kırıcı konuşur bazısı mülayim. ülkenin sorunları.... sadece bu konuya yazı yazanları ilgilendirmiyor.... hepimizi ilgilendiriyor... bu gemide hepimiz varız. hükümetin icratlarını beğenip beğenmemek insanları kırarak kendi fikrini kabul ettirmeye uğraşmakla olmaz.seçim zamanı gidersin sandık başına verirsin oyunu al aşağı edersin hükümeti olur biter ben gelişmiş deokrasilerde böyle oluyor biliyorum.... yoksa yanlışmı biliyorum.......gerçek demokrasilerde sesi fazla çıkan haklımı oluyor acaba. insanları kırmak gerçek drmokratlıkmı yoksa.ben demokrasiyi severim demokrasi aşığıyım insanların birbirini kırmasıyla demokrat olunuyorsa söyleyin bende öyle yapayım.GENEDE KIRDIMSA AFFOLA.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri