Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ans tv neden türksat geçti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping ans tv neden türksat geçti

nedeni 10968h 11200 yayına geçen idman tv. azad tv .aztv1. atv int. ve azad 12622 h 2800. hızla türksat geçince bunlarda pastadan pay almak istedi. ve böylece ans tv geçti . azad tv türk klip leri yayınlıyor serdar ortaç klip i yayınlıyor

ve başka başl

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazdıklarınızdan hic bir şey anlamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen bende anlamadım arkadaş birşeyler anlatmaya çalışmış ama yinede sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sanırım arkadaşım Ans tv nin neden türksat uydusuna geçtiğini açıklamaya çalışmış. diğer azeri kanalları türksattan yayına başlayınca ans tv de bu uyduya döndü. Burda aslan payı varmış ondan kendine düşen payı alacakmış. anladığım kadarıyla arkadaş bunu anlatmaya çalışmış.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kubilaysa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nedeni 10968h 11200 yayına geçen idman tv. azad tv .aztv1. atv int. ve azad 12622 h 2800. hızla türksat geçince bunlarda pastadan pay almak istedi. ve böylece ans tv geçti . azad tv türk klip leri yayınlıyor serdar ortaç klip i yayınlıyor

ve başka başl
    ????????????????????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anlamazsın tabiki işin içinde rekabet var . ans tv önceden türk filmi ve dizi yayınlarken kendi rtük leri türk filmlerini yasakladı . bunlarda türksatı protesto edip türksattan çıktılar . öteki azeri medyası türksata geçince maçları yayınlayınca seyirci kaybı oldu. babalarının hayrına türsata geçmediler . üstelik 36 derece ve 42 derecede 2 trans ponder e kira ödüyorlar . seyirci kaybı olduğu için türksata geçiş yaptılar. görünen köy kulavuz istemez. şimdi anladınızmı neden türsata geçti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8

Alıntı ziyavettin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen bende anlamadım arkadaş birşeyler anlatmaya çalışmış ama yinede sağol
    işin içinde rekabet var birde türksata geçti için bilgilendireyim dedim .önceden türk film ve dizisi yasaklamıştı ans tv türkiyeden protesto yiyince bunlarda gıcıklık yapıp türksattan çıktı ve 36 dereceye geçti. azeri medyasının uydusu yok 5 azeri kanalı türksatta olunca bu kanalda geçti.. rekabet etmek için türksata geçti. hahahaha bazıları bunların şifrelerini kıramıyor hahahaha

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8

Alıntı kanberoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sanırım arkadaşım Ans tv nin neden türksat uydusuna geçtiğini açıklamaya çalışmış. diğer azeri kanalları türksattan yayına başlayınca ans tv de bu uyduya döndü. Burda aslan payı varmış ondan kendine düşen payı alacakmış. anladığım kadarıyla arkadaş bunu anlatmaya çalışmış.
    aslan payı ne biliyormusun rekabet. önceden bu kanal türk filmlerlerini yasakladı azeri medyası türksata geçince azeri1 lidertv ıtv idmam tv maçları yayınlayınca ans tvde rekabet etmek için türksata geçti babasının hayrına türksata geçmedi hem 36 derece hem 42 derecede 2 transponder krası ödüyor. neden türksata geçti zaman göstercek belki avrupa maç yayınları için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=xxman;456965]????????????????? rekabet için türsata geçti. babasının hayrına geçmedi türksata 2 uyduda tp kirası ödeyen ans tv belkide avrupa maçlarını alıcak zaman göstercek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

koptum valla süper bir anlatım

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri