REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Redline ictimai Ve iDman tv nasıl izlerim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

menü cihaz ayarları *** girişi bölümüne geliyosun biss bölümünü seçiyosun sağ sol oklarıyla üstte göreceksin bıss bölümünü ekle diyosun alttak ikırmızı tuşta ekleyi göreceksin prov ID 001FFF-INDEX 2A-*** 1234560065432100 BUNU YAZIYOSUN CİHAZI BİKERE AÇIYIP KAPIYOSUN ictimai tv için sadece keyler 12 12 12 12 12 12 12 12 olacaktır
    Konu seremir tarafından (10-03-2010 Saat 01:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

FREKANSIDA

İdman Azerbaycan
    42E Türksat
    10968 H 11200 5/6 ayrıca hotbirt üzeri 10971 H 27500 3/4 FREKANSIYLADA İCTİMAİ TV Y İSEYREDEBİLİRSİN
    Konu seremir tarafından (10-03-2010 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Umarim işine yarar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nizamettin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herkese slm.arkadaşlar daha önce rustavi2yi izliyodum fakat şimdi kendi frakansında yok.nereye gittti.bulamadım şimdiden teşekkürler.
    turksat 3a frekansı
    Frekans: 12594
    Polarizasyon: Vertical
    SymbolRate: 2500
    FEC: 5/6
    Audio PID: 256
    Video PID: 308
    Uydu: Türksat 3A
    Kapsama: Batı
    Yayın Türü: TV

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    menü cihaz ayarları *** girişi bölümüne geliyosun biss bölümünü seçiyosun sağ sol oklarıyla üstte göreceksin bıss bölümünü ekle diyosun alttak ikırmızı tuşta ekleyi göreceksin prov ID 001FFF-INDEX 2A-*** 1234560065432100 BUNU YAZIYOSUN CİHAZI BİKERE AÇIYIP KAPIYOSUN ictimai tv için sadece keyler 12 12 12 12 12 12 12 12 olacaktır
    arkadaşım bu şekılde ızledıgıne emınmısın bız neden bu şekılde ızlıyemıyoruz.zaten redlıne yetkılılerı uyduya vermışler keylerı ama açmıyorlar.sen nasıl ızlıyorsun bılmem. normal yayın olarak ızlıyorsan bılemem ama maç saatınde kesınlıkle açmamaktadır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yarın akşam maç var içtimai tvde ben böle açık diyorum yarın akşam fotosunu da çekim istersen maç esnasında yollarım sana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca maç oynanırken kumandada beyaz tuşa bas 3 kez 0 a bas ordaki konumu açık yap cihazın cs 104 x ti dimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ayrıca maç oynanırken kumandada beyaz tuşa bas 3 kez 0 a bas ordaki konumu açık yap cihazın cs 104 x ti dimi
    evet cs 104x twın arkadaşım adamlar keylerı uyduya vermişler ama neden açmıyor ozaman sen nasıl ızlıyorsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen bide benim dedğim işlemi yap yarın akşma maç izlerken sonra yine konuşuruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen bide benim dedğim işlemi yap yarın akşma maç izlerken sonra yine konuşuruz
    senınle nasıl haberleşebılırım tel no verebılırmısın

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri