REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Redline ictimai Ve iDman tv nasıl izlerim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben hep formdayım yarın akşamda burda olcam konuşuruzz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben hep formdayım yarın akşamda burda olcam konuşuruzz
    arkadaşım senden bılgı almak ıstıyorum nasıl izledıgıne daır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maç saatlerinde geneldesinyali kesiyorlar.tüm maçları izliyoruz deyip insanları yanılmayın lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam arkadaşım bundan daha ii açıklama olmaz yarın akşam formda ol saat 20 de lille liverpool maçı içtimai tvde canlı ozaman görüşelim ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamam arkadaşım bundan daha ii açıklama olmaz yarın akşam formda ol saat 20 de lille liverpool maçı içtimai tvde canlı ozaman görüşelim ok
    arkadaşım neden tel vermiyorsun ben uzun zamandır seyredemıyorum bu kanalları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hani arkadaşım redlıne cs 104x ler göstermiyor ıctımai tv yı sen nasıl seyredıyorsun gösterecektin hani 20 de fotografla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

menü cihaz ayarları *** girişi bölümüne geliyosun biss bölümünü seçiyosun sağ sol oklarıyla üstte göreceksin bıss bölümünü ekle diyosun alttak ikırmızı tuşta ekleyi göreceksin prov ID 001FFF-INDEX 2A-*** 1234560065432100 BUNU YAZIYOSUN CİHAZI BİKERE AÇIYIP KAPIYOSUN ictimai tv için sadece keyler 12 12 12 12 12 12 12 12 olacaktır
    arkadaşım hani fotograflar demekkı sende açamadın ıctımai tv ne oldu benımle bır deha ıddıa etme rl cs 104x seyredılemıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sana bişeyleri ispat etmek için bişeyleri yapmama gerenk yok yani ama dün akşam içtamai tv hotbird üzerinden açıktı okadar sölüyorum git o kutuna bi baktır redline bayine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sana bişeyleri ispat etmek için bişeyleri yapmama gerenk yok yani ama dün akşam içtamai tv hotbird üzerinden açıktı okadar sölüyorum git o kutuna bi baktır redline bayine
    hani ne oldu arkadaşım turksatta izlıyordun ıctımaı tv yı boyle adamı 90 derece çark ettırıller işte bır daha olur olmadık kımseyı umutlandırma açmıyor işte redlineler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazım okadar ii olmasa bugun satmazdım cihazı hemde iddaa bayine kurdummmm

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri