REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 2 gun supersata giremedim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 2 gun supersata giremedim..

slm.2 gun foruma giremedim.sağ kolum yok gibi oldu ya.her siteye girebiliyom bi supersatla goldmaster tv forumuna giremedim..explorer olsun chreme olsun firefox olsun hepsinde denedim olmadı..en sonunda allahtan facede supersat forum grubu varmış ordan basri ustayı buldum dns ayarlarını değiştir dedi ole girebildim.dns olarak 8888 ve 8884 giridm.ilerde sizinde başınıza gelir diye uyarıda bulunmak amaclı actım konuyu..bazen arada bakımdan dolayı giremediğimiz oluyo fecedeki grubu canlandıralım olmazsa ordan bilgi paylaşalım derim ben..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biz bu durumun farkına 2 gun önce vardık dns adreslerimi guncelledik 2-3 gun böyle sorun olabilmektedir bekledigimiz durumdu

TT Netin dns leri malesef patladıgından dolayı bu sorunlar oluşmaktadır.Bizim sunucumuz turkiyede oldugu içinde bu sorunlar olabilmekte su anda ttnet dns adresleri yerine google dns veya open dns ile girin.

Bunla ilgili bir duyuru maili atarız merak etmeyin ilginiz için teşekkurler dedigim gibi herkes yasamıyor bu durumu bazı bölgeler ve bazı kesimler yaşamaktadır tamamen sorun olsa sitede online yerlerde gezinir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende 2 gündür girememeiştim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kaç günlerdir giremiyorum şimdide ktunnel'den girdim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri