Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
55 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Stv spikerinin skandal yorumu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beyler dün akşamki haber türkte genaral çıktı vede konuştu izleseydiniz herşey ap açık anlatıldı ben netten dünkü haber türkün haberlerden sonraki yayınını bulup izleyin ...

burda çenelerimizi yormayalım adam her şeyi gayet açık anlattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olamaz diye bir şey halkın kafasını karıştırmak için yada gerçekten de olablir dikkati dağıtıp başka odağa çekmek için birebir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı linkci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olamaz diye bir şey halkın kafasını karıştırmak için yada gerçekten de olablir dikkati dağıtıp başka odağa çekmek için birebir
    hani diyorlar ya ordunun içindeki çürük yumurtalar bir bir ayıklanacak önce kendi içlerindeki çürük yumurtaları ayıklasınlar hiç bir komutan, apo adisine sayın demedi, şehitlerimize kelle kelimesini kullanmadı yada çiftçisine yürü lan ananıda al git demedi, hiç bir ordu mensubu bizleri fişlemedi ve bize kanı bozuk demedi ,yada ordudan birileri çıkıpta birilerini sümme haşa peygamber ilan etmedi, bu ordu olmasaydı o zaman görürdüm ben o cakcak ötenleri ,bu gün karaladığınız şanlı ordu sayesinde yukarıda conny lerin bayrağı değil ay yıldızlı bayrağımız dalgalanıyor şimdi hani biz dinimize yaşayamıyoruz baskı var zulüm var diyerek atıp tutuyorsunuz ya acaba eğer bu ordu vatanı düşmanın elinden kurtarmayaydı acaba namaz kılacak cami bulabilecekmiydin şimdi işkembeden atıp tutuyorsunuz ama unutmayın güneş balçıkla sıvanmaz siz bu ülkeye şeriatı getiremeyeceksiniz!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada linkçi kardeşim sözüm sana değil sadece alıntı yaparak cevap yazmışım kusura bakma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Orduda mason eli var. Bu çok bariz belli. Ama gel gelelim ülkemin insanı uyur da hakikati görmek istemez. Ama doğru bunu da yalanlarsınız olur biter nasıl olsa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xp_n3r00 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Orduda mason eli var. Bu çok bariz belli. Ama gel gelelim ülkemin insanı uyur da hakikati görmek istemez. Ama doğru bunu da yalanlarsınız olur biter nasıl olsa
    ordunun içinde olan biteni öyle bir anlatıyorsunki sanki ordunun içinde yaşıyorsun ordunun üzerindeki eli bilmem de birilerinin üzerinde gerçekten abd nin eli olduğu açık ve kesinnn!'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başka yorum yapmayacam gelişmeleri izlemekle yetinecem nede olsa yakında seçim olavak gibi hükümet her ne kadar yok desede bizim buralarda çaışmaya başlamışlar bile aceyip aceyip tipler görmeye başladık mahallede yardımlar vs vs ... seçimde var ak koyun kara koyun belli olur;

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar mesajlarımızı yazarken insanların sadece sizin gibi düsünemeyeceklerini unutmayın karsı düsünceye karsı da saygılı olunmalı..

okuyorum mesajları yok samanyolu izlenmez yandaş medyacılar connnilerin bayragı falan konu stv spikerinin yorumundan nerelere gelmis..Asıl yazmak istedigim suydu stv izleyecesini asagılamaya veya herhangi bi x kanalını asagılamaya gerek yok zaten hakkmızda yok , bu kanalında kendine özgü bir kemik izleyici kitlesi mevcut..

Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    başka yorum yapmayacam gelişmeleri izlemekle yetinecem nede olsa yakında seçim olavak gibi hükümet her ne kadar yok desede bizim buralarda çaışmaya başlamışlar bile aceyip aceyip tipler görmeye başladık mahallede yardımlar vs vs ... seçimde var ak koyun kara koyun belli olur;
    Desenize yakında ortalık bayağı bir ŞENLENECEK... Poşet Erzak dağıtımları, Hediye çekleri, Ev ev kapı kapı dolaşmalar... Ya sadece ben bir şeyi anlayamıyorum bu adamlar şimdiye kadar neden benide ZİYARETE gelmediler.
    Düşünürüm bir türlü cevabını bulamıyorum hemde buraları çok severler bunlar.
    Ama beni sevemediler bir türlü anlaşılan beni hem FİŞLEMİŞLER hemde Daha önce KAN vermiştim TAHLİL için O zamanda anlaşılan bu tahlillere çaktırmadan AKP karşıtlığı testitinide yapmış olsalar gerek ve Sanırım ben bu testte sınıfta kalmışım benim ağlayanım yok....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

conny lerin bayrağından kastım ordu olmasa idi başkasının eğemenliği altında yaşamak zorunda kalacaktık demem kusura bakma konuyu almışsın ama eksik tarafından almışsın karşı tarafa illaki saygılı olma durumundayız neticede herkes aynı düşünecek diye bir şey söz konusu değil kanallarla herhangi alıp veremediğim bir konu yok ama ordu karalanıyor ve hakaretler ediliyorsa sende kusura kalma tepkisiz kalacak kadarda ruhsuz değilim ve şu anda senin yaptığın bu açıklamayıda gerçekten anlamış değilim burada bu gün serbest kalan bir orgenarale yüzündeki hainliğe bak bunlardan her şey beklenir diyen arkadaşın yazısından sonra bu tepkini beklerdim ya da müdahaleni saygılar !
    Konu veyselbakan tarafından (26-02-2010 Saat 13:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri