Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
55 sonuçtan 51 ile 55 arası

Konu: Stv spikerinin skandal yorumu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istenilen bu neticeye varamamak kağos bundan istifade ediyorlar bizi zayıf düşürüyorlar böldükleri zamanda herşey daha güzel olaçak cünkü sesini cıkaran olmayacak biz taraf değiliz ama osmana katılmıyorum okuduysa taraf gazetesini kime hizmet ettiğini anlamamak mümkün değil gavur planını şimdi yapmamış 1840 dan beri halıyı ince ve sık dokuyor kurtuluş savaşından sonrada hesapları biraz karıştı ama ne hikmettir onlarda akp gibi durmak yok yola devam dediler bizde bunu dikkate sunmaya çalışıyoruz insanıma yapılan birşey yok ama ermeniye ruma kürte hertürlü hizmet var niye ülkeyi bölme adına sonrada tekbirler cekileçek filistinde ırakta afganistanda pakistanda olduğu gibi kahramanlar çıkacak birileride amerikadan gaz verecek ama benim insanım acı cekecek öleçek bizim dertimiz vatan ve insanına olan aşkımız akp iyi birşey yapsa coçuklarına yaptığı gibi alkışlamıyan neyse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DİGİTAL_17 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim sen daha benim dediğimi anlayamacak kadar dar düşünüyorsun. benim o lafı etmekteki amacım ordu olmasa bu ülkeyi kim müdafa edecek. yoksa senmi müdafa edeceksin yoksa yandaş medyanın satılmış kalemlerimi. allah allah ya sanki bir kendileri müslüman diğerleri hırıstiyan. Allah akıl fikir versin...
    Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abi boşuna uğraşma sen bu arkadaşa ne söylersen söyle o yine bir şeyler bulup olur olmaz karalamalara devam edecek yok değil bu saygıdeğer arkadaşın yüzünden çok sevdiğim formdanda banlanacam o yüzden bu zatı muhteremin yazdıklarını dikkate alıp yazmayacağım adam 4 günde ruh sağlığımı bozdu devam edersem şizofren olup çıkacağım
    Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    istenilen bu neticeye varamamak kağos bundan istifade ediyorlar bizi zayıf düşürüyorlar böldükleri zamanda herşey daha güzel olaçak cünkü sesini cıkaran olmayacak biz taraf değiliz ama osmana katılmıyorum okuduysa taraf gazetesini kime hizmet ettiğini anlamamak mümkün değil gavur planını şimdi yapmamış 1840 dan beri halıyı ince ve sık dokuyor kurtuluş savaşından sonrada hesapları biraz karıştı ama ne hikmettir onlarda akp gibi durmak yok yola devam dediler bizde bunu dikkate sunmaya çalışıyoruz insanıma yapılan birşey yok ama ermeniye ruma kürte hertürlü hizmet var niye ülkeyi bölme adına sonrada tekbirler cekileçek filistinde ırakta afganistanda pakistanda olduğu gibi kahramanlar çıkacak birileride amerikadan gaz verecek ama benim insanım acı cekecek öleçek bizim dertimiz vatan ve insanına olan aşkımız akp iyi birşey yapsa coçuklarına yaptığı gibi alkışlamıyan neyse
    Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    senle tartışmamaya karar verdim bana gazeteni söyle sana kim olduğunu söyleyeyim bir kez daha söylüyorum gerçekten allah sizi ve sizin gibileri ıslah etsin bu gazeteyi okuyupda orduya hakaret etmemeni beklemek yanlış olurdu zaten kusura bakma!
    veyselbakan tartışmak değil istişare diyelim
    digital17 şu anda ordu varmı sence korumak ve kollamktan hariç ne varsa yapan çapulcularla dolu aralarında istisnalar müstesna
    toycan kardeş evet bi oyun var ve bu Osmanlıdan beri hep oynandı düşünki ne salakça anlaşmalar imzalatıldı burnumuzun dibindeki adalar musul kerkük başkalarına verildi aknla alınan topraklar imza ile ite köpeğe verildi bunlar hep vatana hıyanet içinde olan asker ve siyasetçiler tarafından yapıldı
    veysel kardeş bu gazete diğer gazeteler gibi gazetedir kağıt parçasıdır ama yazarları çok dürüst ve darbesavardırlar hıyanet içinde olmamışlardır patronlarının saldır co emirlerine maruz kalmayan insanlardır daha doğrusu dosdoğrudurlar ianaçlıdırlar müslüman ve insanlar satılmış değillerdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamer aramızda 3 yaş var dolayısı ile abim sayılırsın eğer bu zamana kadar şahsına ait bir hakaret veya bir kusur varsa af ola ama sen ve ben bu olayları ömrümüzün sonuna kadar tartışsak ancak birbirimizi yıpratırız ve bir netice çıkmaz ama 3 şeyi unutma 1 darbe ile suçladığın ordu sayesinde bu gün yatağımızda huzurlu uyuyabiliyoruz 2 elhamdulillah hepimiz müslümanız ama ne kadar o allahın takdiridir (senin değil) 3 cüsü ve en önemlisi bu memleket ne çektiyse bir terörden diğeri ise dini her türlü çıkarlarına alet eden islamiyeti allah yolunda değil kendi menfaatleri doğrultusunda kullanıp ceplerini dolduran ama tamer gibi hatta benim gibi insanlara bunu allah yolunda yapıyormuş gibi gösterip inandıran ve onları önlerinde kalkan gibi kullanan çakallardan çekmiştir en yakın örneği abd de yaşıyor yerden yere vurduğu ama bir türlü gelmek bilmediği abd de diğer örnekler zaten türkiyede ve gözümüzün önünde bir de sen ne kadar müslümansan buradaki tüm form arkadaşlarımda o kadar müslüman allah nezdinde senin bizlerden fazla bir ayrıcalığın yok bu tür konuşmalarda senden ricam ve beni en çok üzen kendini müslüman bizleri ve şanlı ordumu din düşmanı olarak göstermen tamer son olarak musulu ker kükü veren siyasiler olabilir ama bu şanlı ordu yurdun tek karış toprağını vermemek için seve seve allah allah diyerek ölüme giden şehadet şerbetini içmiş şehitlerimizden gelmektedir o yüzden orduyu hain kaleş diye anlatırken eğerki müslümansan bunlarıda dikkate almanı rica ederim kusur varsa tekrar af ola!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben kanal listesinden samanyolu ve kanal 7 yi sildim siz arkadaşlarıma da tavsiye ederim en azından kafanızın bulanmasına engel olursunuz nerde asparagas olmadık haber ver orda akşam haberlerine bir bakın samanyolunun balyozdan darbeden ergenekondan başka birşey görecekmisiniz ?
    bu ülkede öyle kanal mı vardı değerli arkadaşım? nedense benim uydum hiç göstermiyo öyle kanalları. ağızları ile kuş tutsalar barınamazlar evimde.... o şerefli !!! spiker kendini bi hocaya göstersin. kafayı yemiş....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamer aramızda 3 yaş var dolayısı ile abim sayılırsın eğer bu zamana kadar şahsına ait bir hakaret veya bir kusur varsa af ola ama sen ve ben bu olayları ömrümüzün sonuna kadar tartışsak ancak birbirimizi yıpratırız ve bir netice çıkmaz ama 3 şeyi unutma 1 darbe ile suçladığın ordu sayesinde bu gün yatağımızda huzurlu uyuyabiliyoruz 2 elhamdulillah hepimiz müslümanız ama ne kadar o allahın takdiridir (senin değil) 3 cüsü ve en önemlisi bu memleket ne çektiyse bir terörden diğeri ise dini her türlü çıkarlarına alet eden islamiyeti allah yolunda değil kendi menfaatleri doğrultusunda kullanıp ceplerini dolduran ama tamer gibi hatta benim gibi insanlara bunu allah yolunda yapıyormuş gibi gösterip inandıran ve onları önlerinde kalkan gibi kullanan çakallardan çekmiştir en yakın örneği abd de yaşıyor yerden yere vurduğu ama bir türlü gelmek bilmediği abd de diğer örnekler zaten türkiyede ve gözümüzün önünde bir de sen ne kadar müslümansan buradaki tüm form arkadaşlarımda o kadar müslüman allah nezdinde senin bizlerden fazla bir ayrıcalığın yok bu tür konuşmalarda senden ricam ve beni en çok üzen kendini müslüman bizleri ve şanlı ordumu din düşmanı olarak göstermen tamer son olarak musulu ker kükü veren siyasiler olabilir ama bu şanlı ordu yurdun tek karış toprağını vermemek için seve seve allah allah diyerek ölüme giden şehadet şerbetini içmiş şehitlerimizden gelmektedir o yüzden orduyu hain kaleş diye anlatırken eğerki müslümansan bunlarıda dikkate almanı rica ederim kusur varsa tekrar af ola!
    bu ülkede 3-5 sefer darbe yapıldı ve her darbenin sonuda bu millet heryönden geriledi bu darbelerin sonunda da senin de dedğin gibi ceplerini dolduranlar işbaşına getirildi ve ne hikmetse ilk seçimlerde halk onları tekrar iktidar yapmadı bu millete zerre kadar hayrı olanlar baş tacı edilmiştir edilecektir ama zerre kadar hayrı dokunmayanlar en kötüsünü göreceklerdir
    kimseye sen az müslümansın ben daha müslümanım anlamına gelecek kelime yazmadım ama müslüman dininin gerekelrini yerine getirendir yada getiremiyosada getirene engel olmayandır dini vecibelerini yerine getir ama bir başkasının önüne engel koy müslüman olamazsın kandıramazsın hele hiç bir vecibeyi yerine getirmeyip dini görevlerini yapmak isteyenleri engelleyen ben müslümanım demesin bile

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri