REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: cim bom dan Son dakikada elveda Avrupa!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9 cim bom dan Son dakikada elveda Avrupa!

Son dakikada elveda Avrupa!

Sarı kırmızılı temsilcimiz, deplasmanda elde ettiği 1-1'lik avantajlı skora rağmen Atletico Madird'e evinde 2-1 yenildi ve Avrupa Ligi'nden elendi. Maçın İtalyan hakemi Gianluca Rocchi tartışılan kararlarıyla Galatasaray'dan büyük tepki topladı.

çok yazık oldu gerçekten ama şunuda belirtmeliyim caner geri zekalısı

gördüğü kırmızı kartla GS nin final şansını elinin tersiyle yok etti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Son dakikada elveda Avrupa!

Sarı kırmızılı temsilcimiz, deplasmanda elde ettiği 1-1'lik avantajlı skora rağmen Atletico Madird'e evinde 2-1 yenildi ve Avrupa Ligi'nden elendi. Maçın İtalyan hakemi Gianluca Rocchi tartışılan kararlarıyla Galatasaray'dan büyük tepki topladı.

çok yazık oldu gerçekten ama şunuda belirtmeliyim caner geri zekalısı

gördüğü kırmızı kartla GS nin final şansını elinin tersiyle yok etti.
    benim yıllarca gönül verdiğim gs bu değil hakemin evet inanılmaz şekilde yanlı bir yönetimi vardı ama gs sahaya oynamak için değil defansta adamların ataklarını kesmek için çıkmış gibiydi bu ruhla zaten maç kazanılmaz bu iş yanlızca keita ile de olmaz bu takım eğer toparlanamazsa gerçekten durum vahiminde ötesinde ben gol yesede saldıran gs ruhu ile oynayan mağlubiyette dahi maçı çevirecek hırsa sahip takımımı istiyorum korkakça defans yapıp bir iki orta ile işi mucizelere bırakan gs ı değil hayırlı akşamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerbahçede göçtü avrupaya elveda...
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fenerbahçede göçtü avrupaya elveda...
    malesef buraya kadarmış.adamlar oynuyor iki maçıda dikatlice izledim yemin ediyorum iki temsilcimizinde eleneceğini biliyordum netice itibariyle oynamadan şans la çark dönmüyor be üstadım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri