Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Kurtlar Vadisinde ''abdülhey ve güllü erhan'' ölüyormu?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Kurtlar Vadisinde ''abdülhey ve güllü erhan'' ölüyormu?

Kurtlar vadisinin son fragmanýnda abdülhey ve güllü erhan ölüyor þeklideydi yorumlarýnýz neler arkadaþlar

Fragman burada arkadaþlar

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayýmlanan son bölümünde Abdulhey Polat'ý býçaklamýþtý ve onun üzerine de Memati Abdulhey'e 2 el kurþun sýkmýþtý. Bu bölümün ardýndan ard arda 2 hafta yeni bölümü verilmeyen Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile ekranlara bomba gibi döneceðe benziyor.
    Kurtlar Vadisi 81. bölümde Abdulhey ve Polat hemen hastaneye kaldýrýlýyor. Polat yaralý olmasýna karþýn yine Abdulhey'i düþünür ve Memati'den Abdulhey'i kurtarmasý için yardýmcý olmasýný ister.
    Polat ve Abdulhey'in hastanede olduðunu öðrenen Müsteþar Ünsal Kemal bir adamýný hastaneye yerleþtirerek Polat ve Abdulhey'i öldürmesini emreder. Ancak Ünsal Kemal Polat ve Abdulhey'in dýþýndaki 3. kiþiyi unutur... O da Memati'dir... Memati bu adamý açýk etmesine karþýn bu eleman Ünsal Kemal'in ismini deðil Ýstihbarattaki Alper'in kendisine emir verdiðini söyler...
    Ancak Polat ve adamlarýný bekleyen þoklar üst üste gelmeye bu bölümde devam edecek. Babasý Davut Tataroðlu'nun vurulmasýnýn ardýndan intikam almak için kollarý sývayan Ekþi Tataroðlu da bir adam tutarak hastaneye gelir. Ekþi Tataroðlu'nun hastaneye getirdiði adam ise Güllü Erhan'ý rehin alýr. Ama tam o sýrada bir el silah sesi duyulur! Kurtlar Vadisi Pusu'nun 81. bölümünde Güllü Erhan'ýn ölüp ölmediði de bu bölümde netleþecek...
    Öte yandan Polat'a nazaran durumu daha aðýr olan Abdulhey'in ise nabzý durur. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 81. bölüm fragmanýnda da Abdulhey için doktorlar "hastamýzý kaybettik" der. Daha sonra Abdulhey'in yüzü kapatýlýr. Ama bu sahnede Abdulhey ölecek mi yoksa izleyiciyi yeni bir sürpriz daha mý bekliyor?
    Polat Alemdar'ýn eþi Ebru da Polat'ýn hastanede olduðunu öðrendikten sonra hastaneye gelir. Hastaneye Polat'ý görmeye geldikten sonra Ebru Polat ile bir doktor kýzý el ele görür. Bu durumdan sonra Ebru daha da mý sinirlenecek ve Polat ile iliþkileri daha da mý kötüye gidecek? Bu sorularýn cevabýný da Kurtlar Vadisi Pusu'nun 81. bölümünde alacaðýz...
    Her hafta olduðu gibi Kurtlar Vadisi Pusu'nun final sahnesinde de yine bir sürpriz daha izleyiciyi bekliyor. Birbirinden heyecanlý sahnelere sahne olacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 81. bölümü önümüzdeki perþembe günü Star TV ekranlarýnda olacak.
    Kurtlar Vadisi Pusu'nun 81. bölümünde Polat Alemdar ve Abdulhey'i bekleyen þoklarý Abdulhey'in ve Güllü Erhan'ýn ölüp ölmeyeceðini Ebru'nun ne yapacaðýný Ýskender Büyük'ün yeni planlarýný Zaza'nýn son bölümde yaþadýðý þoka nasýl cevap vereceðini hep birlikte göreceðiz
    Konu Editor tarafýndan (26-02-2010 Saat 01:53 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dizinin tadý çýkmazki

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýþte 4 MART 2010 da yayýnlanacak dizinin fragmaný

Kullanýcý Bilgi Menüsü

2haftadýr merakla bekliyoruz bakalým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon9 Abdülhey Yeni Bölümde Ölüyor

Kurtlar Vadisi Pusu iki hafta aradan sonra hayranlarýný üzecek geliþmelerle ekrana geliyor.

Kurtlar Vadisi’nde bugüne kadar Polat’tan Memati’ye, Erhan’dan Abdülhey’e dizinin baþrol oyuncularý onlarca kez ölüm tehlikesi yaþadý. Ancak onlar, hep bir þekilde kurtulmayý baþardý. 2 haftadýr yayýnlanmayan Vadi, 4 Mart akþamý Star TV’de hayranlarýný üzecek. Çünkü son bölümde Polat’ý býçakladýðý için Memati tarafýndan vurulan Abdülhey, bu sefer kurtulamýyor… Güllüde vuruluyor...Ýþte heyecan dolu yepyeni bölümüyle 4 Mart akþamý Star TV ekranlarýnda olacak Kurtlar Vadisi Pusu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Allah rahmet eylesin ordan oraya ne operasyonlara imza atmýþtýlar polat,memati,abdul.Ben eskisi kadar bakmýyorum sarmýyor beni.Bakalým abdulun yerine kim gelecek þimdi ....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý þavkçi09 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    allah rahmet eylesin ordan oraya ne operasyonlara imza atmýþtýlar polat,memati,abdul.ben eskisi kadar bakmýyorum sarmýyor beni.bakalým abdulun yerine kim gelecek þimdi ....
    :45::45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

erhan hadi neyse ama abdülün daha devam etmesi gerek
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ÞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Allah rahmet eylesin ordan oraya ne operasyonlara imza atmýþtýlar polat,memati,abdul.Ben eskisi kadar bakmýyorum sarmýyor beni.Bakalým abdulun yerine kim gelecek þimdi ....
    AYNEN ezel daha çok sarmaya baþladý beni bu vadi star a geçti tat kalmadý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yalcinticaret Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    AYNEN ezel daha çok sarmaya baþladý beni bu vadi star a geçti tat kalmadý
    eee bir nevi yayýncý kuruluþun alt yapýsý gibi dizi çekersen senide sarmaz benide iþin özü bu.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri