Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Bana bu cihazı önerirmisiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Bana bu cihazı önerirmisiniz?

arkadaşalr evime projeksiyon aleti almak istiyorum pekte anlamıyorum baktım en fiyatı makul hemde küçük Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bana tavsiye edermisiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel bişeye benziyor ama sonunda hayal kırıklığına uğratabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en buyuk sıkıntı genelde lenslerde oluyor kaliteli olanalrda sorun yok fakat dandik olanların hem çözünürlüğü hemde saat ömrü az oluyor
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sadece senin için ankarada bu işlerle uğraşan arkadaşa telefon açtım göstermiş olduğun ürünü kesinlikle tavsiye etmediğini lensinin çok kötü olduğunu çözünürlüğün çok kötü olduğunu çok yakından bile seyretsen istediğin performansı alamayacağını ifade etti ben bu işlerden hiç anlamam sadece bana anlattıklarını sana iletiyorum karar senin saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım sadece senin için ankarada bu işlerle uğraşan arkadaşa telefon açtım göstermiş olduğun ürünü kesinlikle tavsiye etmediğini lensinin çok kötü olduğunu çözünürlüğün çok kötü olduğunu çok yakından bile seyretsen istediğin performansı alamayacağını ifade etti ben bu işlerden hiç anlamam sadece bana anlattıklarını sana iletiyorum karar senin saygılar!
    çok teşekkür ederim ben yeni evlendim hanımla akşam işten geldikten sonra şöyle oturup film keyfi yapmak istiyorum böyle birşey dikkatimi çekmişti fiyatı uygun güzel birşeye benziyor dedim
    peki bana önerebileceginiz hesaplı bir projeksiyon cihazı varmı ama çözünürlüğü iyi olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugün bir arkadaşım benQ almış çok methetti siz nedersiniz nasıl kalitelimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım bu cihazların en çabuk bozulan parçası fan'larıdır buna dikkat edeceksin tozdan kirden koruyacaksın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri