Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: İmam ve müezzinlere rekor zam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya onların kemiyeti ne kadarki? ben zaten çoğu bu adaletsizlikler yüzünden bu teşkilattan emekli oldum. Ya nerden başlayacağımı bilemiyorum. Ben başbakan olsam ergenekondan sonra Diyaneti lav ederim. T.C bütçesini ordu ve diyanet götürüyor. Valla benim sistemim çok basit. Bunları ilk önce 4/C sönra asgari ücretle sözleşmeli yaparım. 500 TL' ye hemde bu imamlardan daha kalitelisini piyasadan hemencecik tedarik ederim. 24 saati bulmaz..Valla ben saçımı başımı ağartarak emekliliği hak ettim ama... geçirdiğim badireler kaç dizi film olur bilemem... Bunlarda empati diye bişey sakın arama Rabbena, Hepbana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeşim insan aldığı paraylamı saygı görmeli sizce... İnsan önce kendisine saygılı olmalı....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

CHP yi geçtiniz be herşeyede muhalefeet yapılmaz ki herşeyde AYM ye götürülmezki verieler verdiler vermezler vermiyolar hep kendileri yiyolar nedir derdiniz anlayamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tamer41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    CHP yi geçtiniz be herşeyede muhalefeet yapılmaz ki herşeyde AYM ye götürülmezki verieler verdiler vermezler vermiyolar hep kendileri yiyolar nedir derdiniz anlayamadım
    arkadaşım bizim derdimiz muhalefet olmak değil sadece yapılanları göstermek hangi emekli veya memur bu kadar zam aldı şu ana kadar 2002 yılındaki maaşlarla şu andaki maaşları karşılaştır kim ne kadaralmış ta gör sonra yıkıcı yorum yap...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

garip.önde namaz kılan 200 lira arkada kılan emekli aç. 3/1 tayip amca onlara iki defa aptest aldırmış demekki
    Konu adnan58 tarafından (26-02-2010 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı flshman1992 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emekliye yapmasalarda olur zaten :S
    haklısın dostum herkese kepçeyle emekliye çay kaşığıyla veriyorlar kaşığı emekliye doğru uzatırken sapıylada emeklinin gözünü çıkarıyorlar.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri