REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
96 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Fortis Taban (76000-76500 Serisi) 25-02-2010 Tarihli Via2,6 Yazılımlardır

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NoT_DReaM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımı yüklemeden önce uydudan güncelleme seçeneği vardı ayarlarda ama yazılımı yükledikten sonra bu seçenek kayboldu.. bunu geri getirmenin bi yolu var mı acaba? goldmaster sat 76500 fta uydu alıcısı
    Goldmaster 76500 fta uydudan güncelleme yapmıyor bu modelde böyle bir uygulama yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Goldmaster 76500 fta uydudan güncelleme yapmıyor bu modelde böyle bir uygulama yok
    daha 2 gün oldu cihazı alalı ayarlarda vardı uydudan güncelleme hatta kutusunun üstünde uydudan güncelleme yazısı olduğu için dikkatimi çekmişti bu cihaz öyle aldım yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NoT_DReaM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    daha 2 gün oldu cihazı alalı ayarlarda vardı uydudan güncelleme hatta kutusunun üstünde uydudan güncelleme yazısı olduğu için dikkatimi çekmişti bu cihaz öyle aldım yani
    SAT-62000 FTA
    SAT-66000 FTA
    SAT-72000 FTA

Bu 3 model fortis taban uydudan güncellemeli diger modellerde uydudan güncelleme şimdilik yok,ilerde olabilir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SAT-62000 FTA
    SAT-66000 FTA
    SAT-72000 FTA

Bu 3 model fortis taban uydudan güncellemeli diger modellerde uydudan güncelleme şimdilik yok,ilerde olabilir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Baldemir abi goldmastere mail attım aradılar beni bu yazılım en son çıkan 76500 fta larda mevcutmuş böyle bişey var ama yazılım sanırım daha nete verilmemiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Baldemir abi goldmastere mail attım aradılar beni bu yazılım en son çıkan 76500 fta larda mevcutmuş böyle bişey var ama yazılım sanırım daha nete verilmemiş
    Evet dogru bu özellik var ama destek gelmesi gerek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri